Sol Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nope, lepiej kupić browar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Roger that! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Chyba się jednak karnę do Jabłonnej, ponoć traska fajna, całe dwa dropy i rock garden, powspominam se Zawoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Sol jakie tempo,dystans,z jakiego punktu start robisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nie zapomnij Herosa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Noo, nie odpuszczę okazji uwiecznienia waszych gleb @venom - sprecyzowanych planów brak, zależy gdzie pojadę, a to się pewnie wyklaruje jak ruszę . W każdym przypadku dystans ok. 60-70 km, jeżeli padnie na Ursynów pewnie zahaczę o Kabaty. Jeżeli padnie na Jabłonnę, pewnie polecę przez Bielana do mostu PN. Nie znam okolic po drugiej stronie Wisły, więc pewnie najprostszy wariant Modlińska/Zegrzyńska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Jak mam grip jak glebogryzarka, ale Ty i Twoje duże weglowe kiszki... Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czy jest ktoś chętny do jazdy po Bielanie bądź okolicach dzisiaj po południu bądź wieczorem? Może być szybkie tempo i kilka godzin:) Sol czy sprecyzowałeś swól plan zajeć na dzisiaj? Pzdr Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Nope, za dużo zmiennych. Ale Bielan wieczorem może być. Byłbym ok. 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Nope, za dużo zmiennych. Ale Bielan wieczorem może być. Byłbym ok. 18. Długo krótko? Ze dwie godzinki czy krócej? Chcę skoczyć do MPK i mogę zdążyć ale na dłuzsza jazdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 2 h moga byc, aczkolwiek nie znam bielana na tyle dobrze by tyle po nim krazyc. Chetnie skorzystam z przewodnictwa. Bede ok. 18 - wejscie klaudyny/podlesna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 2 h moga byc, aczkolwiek nie znam bielana na tyle dobrze by tyle po nim krazyc. Chetnie skorzystam z przewodnictwa. Bede ok. 18 - wejscie klaudyny/podlesna. Powinienem zdążyć, wysłałem Ci numer na priv wyślij mi proszę swój na maila albo sms Pzdr ps przewodnictwo to trochę za dużo powiedziane:) ale postaram się żeby pokrążyć, miej może jakieś światełka-ale powinno być jasno jeszcze o tej porze więc spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Umówiłem się z Krzyśkiem Sobczakiem i Anką Wrzos na niedzielną wycieczkę w okolice Pułtuska. Ruszamy o 10:00 z praskiej strony mostu Gdańskiego (ścieżka rowerowa tuż przy Wiśle). Powrót około 20:00, po przejechaniu 190 km. Lekko nie będzie, ale jak ktoś ma kondycję to zapraszam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Powinienem zdążyć, wysłałem Ci numer na priv wyślij mi proszę swój na maila albo sms Pzdr ps przewodnictwo to trochę za dużo powiedziane:) ale postaram się żeby pokrążyć, miej może jakieś światełka-ale powinno być jasno jeszcze o tej porze więc spoko:) Dzięki za fajny trip i fajne miejscówki w Bielanie. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Trolololo, strach z domu wyjść http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,niewybuch-na-szlaku-turystycznym-w-puszczy-kampinoskiej,92053.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 O $%$% , to koło mnie W którym rowie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Sol nie kręcił się tam ostatnio czasem?? Bo coś wspominał o fajerwerkach na zlot jednego razu ale nie brałem tego na poważnie :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dzięki za fajny trip i fajne miejscówki w Bielanie. Do następnego Cała przyjemność po mojej stronie, zawsze fajnie jest pokazać coś nowego) Trzeba by sie ruszyć w nocy także, tylko trudniej trafić na te fajne kawałki a i zmiana dętki nie jest tak sympatyczna jak w dzień)) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jutro (sobota) zaplanowałem sobie czas na pewne rowerowe wydarzenie, które jednak nie doszło do skutku. Zamiast tego w godzinach 15-18 będę chciał pojeździć po Lindego (sic! - ale krótka pętla), Bielańskim i Młocińskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jutro czyli 17.07.2013 planuje jazdę na mtb po tej pętli(tylko bardziej brzegiem wisły): http://www.endomondo.com/workouts/214809429/1537095 jedno lub dwa okrążenia, w planie jest zadanie sobie bólu, więc tempo raczej żwawe, przynajmniej dla mnie, wyjazd o 17:30 stąd -> http://mapa.szukacz.pl/?&latc=52.235606&lngc=20.99674&lat=52.236184&lng=20.997448&z=1.5m&zzz=16&typ=Mapa&poi=hotel&t=Klikni%C4%99ty_punkt Jak ktoś wie jak to jechać jak najbardziej brzegiem to bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Eh. Niech Bóg ma mnie w swej opiece... jutro u Ciebie o 17 i po szybkim izobronku? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 hmmmm, borygo jest bardzo ważne dla silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 chyba, nikt więcej nie jedzie, więc start jednak spod skrzyżowania ogrodowa-żelazna o 18 500578375 kontakt do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Może się spotkamy na ścieżce bo właśnie się zbieram na Bielana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 niestety chyba bym nie wiedział na kogo zwrócić uwagę trzeba było się wybrać ze mną :!: Generalnie było lajtowo, srednia 20 ps. siekierkowska poszła w 7m4s pod wiatr, w sumie bez jakiegoś zapieku, więc trzeba będzie się spiąć i w 6:30 zrobić fajna zabawa z tą stravą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.