Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Noo, nie odpuszczę okazji uwiecznienia waszych gleb ;)

@venom - sprecyzowanych planów brak, zależy gdzie pojadę, a to się pewnie wyklaruje jak ruszę ;). W każdym przypadku dystans ok. 60-70 km, jeżeli padnie na Ursynów pewnie zahaczę o Kabaty.  Jeżeli padnie na Jabłonnę, pewnie polecę przez Bielana do mostu PN. Nie znam okolic po drugiej stronie Wisły, więc pewnie najprostszy wariant Modlińska/Zegrzyńska.

2 h moga byc, aczkolwiek nie znam bielana na tyle dobrze by tyle po nim krazyc. Chetnie skorzystam z przewodnictwa. Bede ok. 18 - wejscie klaudyny/podlesna.

Powinienem zdążyć, wysłałem Ci numer na priv wyślij mi proszę swój na maila albo sms

Pzdr

ps przewodnictwo to trochę za dużo powiedziane:) ale postaram się żeby pokrążyć, miej może jakieś światełka-ale powinno być jasno jeszcze o tej porze więc spoko:)

Umówiłem się z Krzyśkiem Sobczakiem i Anką Wrzos na niedzielną wycieczkę w okolice Pułtuska. Ruszamy o 10:00 z praskiej strony mostu Gdańskiego (ścieżka rowerowa tuż przy Wiśle). Powrót około 20:00, po przejechaniu 190 km. Lekko nie będzie, ale jak ktoś ma kondycję to zapraszam :-)

Powinienem zdążyć, wysłałem Ci numer na priv wyślij mi proszę swój na maila albo sms

Pzdr

ps przewodnictwo to trochę za dużo powiedziane:) ale postaram się żeby pokrążyć, miej może jakieś światełka-ale powinno być jasno jeszcze o tej porze więc spoko:)

Dzięki za fajny trip i fajne miejscówki w Bielanie. Do następnego :devil:

Dzięki za fajny trip i fajne miejscówki w Bielanie. Do następnego :devil:

Cała przyjemność po mojej stronie, zawsze fajnie jest pokazać coś nowego) Trzeba by sie ruszyć w nocy także, tylko trudniej trafić na te fajne kawałki a i zmiana dętki nie jest tak sympatyczna jak w dzień:)))

Pzdr

• 2 tygodnie później...

Jutro czyli 17.07.2013 planuje jazdę na mtb po tej pętli(tylko bardziej brzegiem wisły):

http://www.endomondo.com/workouts/214809429/1537095

jedno lub dwa okrążenia, w planie jest zadanie sobie bólu, więc tempo raczej żwawe, przynajmniej dla mnie, wyjazd o 17:30 stąd -> http://mapa.szukacz.pl/?&latc=52.235606&lngc=20.99674&lat=52.236184&lng=20.997448&z=1.5m&zzz=16&typ=Mapa&poi=hotel&t=Klikni%C4%99ty_punkt

Jak ktoś wie jak to jechać jak najbardziej brzegiem to bardzo fajnie :D

niestety chyba bym nie wiedział na kogo zwrócić uwagę :) trzeba było się wybrać ze mną :!: Generalnie było lajtowo, srednia 20  :teehee:

ps. siekierkowska poszła w 7m4s pod wiatr, w sumie bez jakiegoś zapieku, więc trzeba będzie się spiąć i w 6:30 zrobić  :laugh:

fajna zabawa z tą stravą  :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...