lasica1982 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Długo nie jeździłem na południe lewą stroną Wisły więc nie wiem na ile jest to nowość, ale niektórych pewne zainteresuje iż od Powsina aż do Góry Kalwarii można już dojechać w 100% po asfalcie ani razu nie wjeżdżając na drogę wojewódzką 724, ponieważ wyasfaltowali ostatni brakujący fragment: http://tnij.org/nowyasfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jarek jesli znajdziesz czas w tygodniu to możemy pojechać bezpośrednio z młocin asfaltem. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattre Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 chyba asfaltem to glownie kolega lasic bedzie zainteresowany, bo ja wole bloto i piach. Ale jakbysta kiedys cos, to moze zobaczylbych tego asfalta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jarek jesli znajdziesz czas w tygodniu to możemy pojechać bezpośrednio z młocin asfaltem. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 masz na myśli szczebel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Poznać trasę na szczebel i ja byłbym chętny ale w tym tygodniu najwcześniej od ok 18 i czwartek odpada. Pytanie czy rzeczony szczebel da się zwiedzić w jakieś 3 godziny startując z okolic Młocin i w tempie takim aby się nie zarżnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 od Powsina aż do Góry Kalwarii można już dojechać w 100% po asfalcie ani razu nie wjeżdżając na drogę wojewódzką 724, To wspaniale. Wreszcie poranki kolarskie mogą być o wiele dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jarek jesli znajdziesz czas w tygodniu to możemy pojechać bezpośrednio z młocin asfaltem. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 masz na myśli szczebel? Tak. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 chyba asfaltem to glownie kolega lasic bedzie zainteresowany, bo ja wole bloto i piach. Moją ulubioną nawierzchnią jest szuter choć do asfaltów też nic nie mam. Piach natomiast utrudnia dalekie wycieczki, zaś odbłacanie roweru to jedna z najbardziej nielubianych przeze mnie czynności. Post kierowałem głównie do szosowców, bo paru pewnie tu zagląda. Sam nigdy nawet nie siedziałem na szosówce :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tak. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 ile czasu potrzebujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wydaje mi się, że Szczebel w te i na zad z dojazdem (Centrum - Młociny - Roztoka - Górki) zajmie około 4 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 oj, to w tygodniu ciezko bedzie trzeba by o 17 wyjechac co jest do zrobienia w sumie, ile km trasa to wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 50? 60? Nie więcej. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 60km w 4h??????????? coś czuję, że za dużo jeździłeś turystycznie jednak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Centrum-Młociny-Roztoka-Górki-Młociny-Centrum to tak z 80kmów lekko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Rower składaj a nie się wymądrzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 80km + sporo swiatel to faktycznie 4H moze zejsc :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Rower składaj a nie się wymądrzasz Oż ty Jak wszystko dobrze pójdzie, to mam plan pojechać w Górze Kalwarii. Jak nie, to w jakimś następnym czymś, byle było blisko A rower jest jak origami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Osz pytasz mnie o wirtualne wycieczki. Wsadzaj tyłek na siodło i jedź to się przekonasz ile to zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jakby się ktoś przypadkiem jutro wybierał na szczebel to ja chętnie dołączę w Truskawiu około 17:40 lub przy cmentarzu palmirskim około 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdjradox Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ... no chyba że pogoda będzie taka jaka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 http://www.forumrowerowe.org/calendar/event/774-maratony-kresowe-edycja-w-che%C5%82mie/ wybiera się ktoś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Wygląda, że będę miał jutro parę godzin wolnego od ok. 14. Nie mam planu, albo Szczebel, albo MPK albo przelot po co fajniejszych miejscówkach Wwy, z celownikiem głównie na skarpę SGGW, bo jeszcze tam w tym roku nie byłem. Jak ktoś chce się spiknąć, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Pewnie nie zdążę ale jutro popołudniu powinienem mój pedo-bike złożyć i wyjdę pokręcić chwilę, poprzymierzać. Natomiast jeśli w niedzielę masz czas to możemy Szczebel na rozgrzewkę przed Świradowem szczelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 W niedzielę to ja wywożę - jak to ładnie ujął Bobuś - balast na wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Czy zorganizować konwent pożegnalny pełen smutku, zgryzoty, łez i trwonionych kwiatów dla podkreślenia powagi sytuacji... naszego wyjazdu dnia następnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.