LUIS123 Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Dawno się nie odzywałem ale zmieniałem rower Życie wszystkim wam dużo zdrowia i zdrowia i zdrowia a reszta sama przyjdzie Pozdrawiam was gorąco Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Pochwal sie co nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 zmieniałem rower Zdaje się gdzie indziej zaglądałeś ;-) No dawaj co masz za machinę? Piszesz się na Bielana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 ee takie tam nic wielkiego rama carbon dark matter mtb z tej stajni / RPA / http://www.swiftcarbon.com/about/ a reszta to różności od foxa przez xtr po ztr alpine / taka układanka domowej roboty / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 dlmtb wydaje mi się że mazovię pomykaliśmy w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 dlmtb wydaje mi się że mazovię pomykaliśmy w tym samym czasie Jeżeli ty jestes ta Gonia z Legionu to potwierdzam, pomykalismy Mazovie w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Tak to ja a w Twoim teamie miałam paru znajomych - podpiszesz się imieniem abym skojarzyła dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Tak to ja a w Twoim teamie miałam paru znajomych - podpiszesz się imieniem abym skojarzyła dokładnie Ależ oczywiście kłania się Darek bardziej znany jako Ojciec Dyrektor SMCT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A to tym bardziej jest mi miło. A co się dzieje u reszty z teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A to tym bardziej jest mi miło. A co się dzieje u reszty z teamu? Hmmm… wielu już podziękowało za rower i w sumie nie wiem, co robią, ale trzon ocalał i nadal jeździmy. Niestety już nie startujemy w zawodach, ale może nas jeszcze nawróci, kto to wie. Jest jeszcze odłam, który wyrósł z SMCT i nadal trenuje głównie na szosie, ale oni są teraz bardziej związani z Sulejówkiem a prowadzi ich jeden z naszych dawnych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ach! Wiosna... skuta lodem. W Bielanie jest co najmniej zabawnie... Jeśli ktoś zamierza się przedzierać odradzam. Zupełny brak możliwości przejazdu chyba, że po krzakach. Ścieżki asfaltowe także skute naciekłym lodem. Najpewniej jest pełznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dzisiaj niecałe 40 km po KPNie po dłuższej przerwie od kręcenia. Na bardziej uczęszczanych, czytaj ubitych, szlakach warunki są "kaskaderskie" Wniosek jest taki, że należy jeździć tam, gdzie jest śnieg/nic nie ma, a nie lód Post sponsorowany przez literkę S (jak "szklanka") i cyferkę 8 (jak wiadomo ile i czego). P.s Założyłem zwykłe pedały, na zatrzaskowych pewnie nie dotarłbym żywy do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Szanowni Państwo, Moje Drogie Dziewczęta... i Chłopy! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Wydajnego sprzętu, wąskich i krętych singli. Dużo motywacji do pracy nad kondycją i jeszcze więcej efektów. Pomyślności na tle prywatnym, zdrowia i przede wszystkim pozytywnego rozwiązania wszystkich krętych spraw. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ^ O, dziękuję bardzo! ... i ja również wszystkim wszystkiego najlepszego życzę! Warunki bardzo się poprawiły, właściwie poza tymi najbardziej uczęszczanymi i ubitymi odcinkami jak np singiel Sieraków-Pociecha czy okolice Truskawie, jest już jak na wiosnę A jutro będzie jeszcze lepiej , więc robię kursik - jeśli ktoś ma ochotę jutro niezbyt długo spać, to o 11 w Truskawiu, bardzo chętnie. Wcześniej też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wcześniej też może być A w ... pupę, umyłam bika i zmieniłam oponę na "łysą"- nie mam chęci znowu tego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Nic straconego, może następnym razem. Za oknem widzę, że śniegu już prawie nie ma, a słońce świeci... Nic tylko zasuwać po lesie Dzisiaj pojadę inaczej niż zwykle, w okolicach niebieskiego szlaku, może do Górek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Dzisiaj pogoda była wiosenna, czyli zgadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Optuje ktoś w piątek pokręcić się gdzieś na rowerze? Może być szosa lub teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Pewnie, tylko nie szosa. P. S. Tylko nie w piątek, ale w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Piątek - wiadomo dzień pracujący, ale ja w tym tygodniu dla odmiany mam wolny piątek, pracującą sobotę. Nowy rok, trzeba zacząć jeździć i trenować bazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 To jak, reflektuje ktoś na przejażdżkę w umiarkowanym tempie po mojej okolicy? Akurat kupiłem mostek-dzieło sztuki i chcę go wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 reflektuje ktoś na przejażdżkę Wygląda na to, że w niedzielę robimy Bielana o 12 - standardowe miejsce zborne Klaudny/Podleśna. Przybywajcie towarzyszki i towarzysze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Heh, ok, ale miałem na myśli bardziej jutro. P.s. Bardziej jutro znaczy o 11 w Truskawiu lub na Młocinach, jak komu wygodniej. Ja się mogę ewentualnie dostosować. P.s. 2 Albo wcześniej. P.s 3 Na Bielan w niedzielę reflektuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 P.s 3 Na Bielan w niedzielę reflektuję Jestem za ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.