Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

A to tym bardziej jest mi miło. A co się dzieje u reszty z teamu?

Hmmm… wielu już podziękowało za rower i w sumie nie wiem, co robią, ale trzon ocalał i nadal jeździmy. Niestety już nie startujemy w zawodach, ale może nas jeszcze nawróci, kto to wie. :whistling:

Jest jeszcze odłam, który wyrósł z SMCT i nadal trenuje głównie na szosie, ale oni są teraz bardziej związani z Sulejówkiem a prowadzi ich jeden z naszych dawnych zawodników.

Dzisiaj niecałe 40 km po KPNie po dłuższej przerwie od kręcenia. Na bardziej uczęszczanych, czytaj ubitych, szlakach warunki są "kaskaderskie" :) Wniosek jest taki, że należy jeździć tam, gdzie jest śnieg/nic nie ma, a nie lód ;)

Post sponsorowany przez literkę S (jak "szklanka") i cyferkę 8 (jak wiadomo ile i czego).

P.s Założyłem zwykłe pedały, na zatrzaskowych pewnie nie dotarłbym żywy do domu.

Szanowni Państwo,

Moje Drogie Dziewczęta... i Chłopy!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Wydajnego sprzętu, wąskich i krętych singli. Dużo motywacji do pracy nad kondycją i jeszcze więcej efektów. Pomyślności na tle prywatnym, zdrowia i przede wszystkim pozytywnego rozwiązania wszystkich krętych spraw.

M.

^ O, dziękuję bardzo! :sweat:

... i ja również wszystkim wszystkiego najlepszego życzę! :sweat:

Warunki bardzo się poprawiły, właściwie poza tymi najbardziej uczęszczanymi i ubitymi odcinkami jak np singiel Sieraków-Pociecha czy okolice Truskawie, jest już jak na wiosnę :)

A jutro będzie jeszcze lepiej , więc robię kursik - jeśli ktoś ma ochotę jutro niezbyt długo spać, to o 11 w Truskawiu, bardzo chętnie. Wcześniej też może być :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...