Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

eee no bez przesady :) z niecierpliwością czekam na jakiś fajny wypad do kpn :) a nie mam wątpliwości, że się doczekam :P

Kurde dzisiaj napęd mi dał popalić. Zrobiłem taki myk, że ze starej kasety wziąłem tą jednolitą część (była słabo zużyta... raczej), kupiłem cztery nowe najmniejsze zębatki i dałem nowy łańcuch. Dzisiaj prawie żadnej stromej górki nie mogłem podjechać, przeskakiwało mi okrutnie... jakieś szanse, że mi się to ułoży? :( to ma raptem 80km przejechane... czy może nową kasetę jak najszybciej powinienem kupic? a może już za późno i muszę cały zestaw?

"Jedziemy od PKP Warszawa-Włochy do Grodziska trasą opisaną tu: http://bicykl.republika.pl/trasy/grodzisk.html Jak będziemy mieć siły i chęci, to po okolicach Podkowy Leśnej jeszcze pojeździmy, jest tam dużo ładnych i dobrze oznaczonych tras. Startujemy o 11 spod PKP" Tak więc jak są chętni to zapraszam. ;)

• Mod Team

Nie chcę tutaj przerywać jakichś ważnych konwersacji, jednak chciałem zauważyć, że temat ma 24 strony, rozrasta się intensywnie (wchodzę na forum a tu bach - 30 powiadomień) a zdecydowana większość treści nie dotyczy tego co w tytule wątku. Także jakby niektórzy zamiast śmiecić wybierali PM (ale nie moje :)) byłbym wdzięczny.

• Mod Team

<suport mode>

W przypadku, gdy widzisz, że dany post, albo temat narusza postanowienia forum użyj funkcji "zgłoś" dostępnej przy każdym poście, na dole, po prawej stronie. W razie kolejnych wątpliwości zapraszam na PM, lub do kontaktu przez e-mail admin@forumrowerowe.org.

Pozdrawiam, Adam.

</suport mode>

Tak właśnie i proszę nie spamować :D

Wysłane z mojego asus-1215n-blk046m_0.jpg za pomocą Google+Chrome+Icon.JPG

Hej,

macie jakieś sprawdzone miejsca do wyskoczenia z Warszawy na 1-2 dni żeby pojeździć po górach lub "górach" na rowerze. Takie gdzie nie spędzi się połowy czasu na podróży.

Osobiście z takich szybkich akcji to znam tylko Kamieńsk.

Dzięki i pozdrawiam.

Ukochany Zalew na Brodach Iłżeckich perełka regionalna :thumbsup:  spędziłem nad nim swoje lata młodości szkolnej,terenów do jazdy tam jest mnóstwo właśnie pojutrze się wybieram na 3 dni w te okolice wraz z moją panią do moich dziadków :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...