mess Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 czyli co, z jazdy nici dzisiaj? ukaniex dobrze, że wczoraj poszedłem tam, żeby móc jechać dziś z wami ale wychodzi na to, że trzeba będzie iść pobiegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Okolo 19 planuje wyjazd do lasku bielanskiego, mysle, ze o 19:30 bede na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wyruszam do Bielana czekać będę przy budynku PZU w Śródmieściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 O ktorej tam bedzieaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Mess dzięki za wspólne turlanie się z moim brakiem kondycji :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Musimy obronic dobre imie mazowieckich trzepakow, do trzech razy Bielan, kto obroni wygolona lydka nasz honor... Jarek gotow pomyslec, ze same ogorki w tej stolicy. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 eee no bez przesady z niecierpliwością czekam na jakiś fajny wypad do kpn a nie mam wątpliwości, że się doczekam Kurde dzisiaj napęd mi dał popalić. Zrobiłem taki myk, że ze starej kasety wziąłem tą jednolitą część (była słabo zużyta... raczej), kupiłem cztery nowe najmniejsze zębatki i dałem nowy łańcuch. Dzisiaj prawie żadnej stromej górki nie mogłem podjechać, przeskakiwało mi okrutnie... jakieś szanse, że mi się to ułoży? to ma raptem 80km przejechane... czy może nową kasetę jak najszybciej powinienem kupic? a może już za późno i muszę cały zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jeśli "pająk" nie ma za sobą długiego okrutnego żywota to się ułoży. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak nie będzie pokropku to ok 19 jestem w Bielanie i bronimy honoru,wczoraj wypompowałem się okrutnie ale noc troszkę mnie zregenerowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No ja dzisiaj wyjeżdżam na jutrzejszy wasilków, więc będę mógł pośmigać dopiero we wtorek/środę następnego tygodnia. Venom masz sporo czasu na regeneracje Wczoraj nam sie udalo, bo zaraz po tym jak wrocilem do domu deszczyk spadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dokładnie mnie troszkę przyłapało bo musiałem stanąć na chwilkę bo jednak poluzowały się śruby w blokach prawego buta i nie mogłem się wpiąć ,połamania kół i zerwanego łańcucha na zawodach :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OddajMiPodatek Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 "Jedziemy od PKP Warszawa-Włochy do Grodziska trasą opisaną tu: http://bicykl.republika.pl/trasy/grodzisk.html Jak będziemy mieć siły i chęci, to po okolicach Podkowy Leśnej jeszcze pojeździmy, jest tam dużo ładnych i dobrze oznaczonych tras. Startujemy o 11 spod PKP" Tak więc jak są chętni to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A widziały? A jadom? Puchar Mazowsza w XC - jutro na Kazurce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ma-Ruda. Liczymy na Twoje pudło i niosący się fejm aż po sam jutrzejszy Szczebel. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ma-Ruda Ty chyba marudy nie widziałeś... A ostatnio odnoszę wręcz wrażenie, że się nudzisz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja po prostu pracuje na smartfonie ma'am. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie chcę tutaj przerywać jakichś ważnych konwersacji, jednak chciałem zauważyć, że temat ma 24 strony, rozrasta się intensywnie (wchodzę na forum a tu bach - 30 powiadomień) a zdecydowana większość treści nie dotyczy tego co w tytule wątku. Także jakby niektórzy zamiast śmiecić wybierali PM (ale nie moje ) byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Safian. Mogę Ci wysłać linki do tematów gdzie bardziej się odnajdziesz w swojej roli. Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 <suport mode> W przypadku, gdy widzisz, że dany post, albo temat narusza postanowienia forum użyj funkcji "zgłoś" dostępnej przy każdym poście, na dole, po prawej stronie. W razie kolejnych wątpliwości zapraszam na PM, lub do kontaktu przez e-mail admin@forumrowerowe.org. Pozdrawiam, Adam. </suport mode> Tak właśnie i proszę nie spamować Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Roger that! Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej, macie jakieś sprawdzone miejsca do wyskoczenia z Warszawy na 1-2 dni żeby pojeździć po górach lub "górach" na rowerze. Takie gdzie nie spędzi się połowy czasu na podróży. Osobiście z takich szybkich akcji to znam tylko Kamieńsk. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Świętokrzyskie. Zajrzyj na santaclub.pl, jest tam opisany jakiś trip czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Łap krótki opis mojej wycieczki 3 - dniowej: http://rowerowyminsk.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ciekawe, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ukochany Zalew na Brodach Iłżeckich perełka regionalna spędziłem nad nim swoje lata młodości szkolnej,terenów do jazdy tam jest mnóstwo właśnie pojutrze się wybieram na 3 dni w te okolice wraz z moją panią do moich dziadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.