ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Polecam się na przyszłość. Będziesz miał czas to pisz, gdzieś się wyskoczy. :-) Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mysle, ze moze jutro bysmy mogli jakas fajna traske zrobic? Jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 jakas fajna traske zrobic? Jeśli spodobał Ci się Bielan to możemy się ustawić raz na jakiś czas. Mieszkam nieopodal i często tam goszczę. Dziś Masa Krytyczna, dołącza się ktoś? Jutro wcześnie rano zanim słońce wysoko wzejdzie planuję pokręcić i poszukać dzika :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 @Mess, może poczekaj do niedzieli, kilka osób szykuje się na Kampinos, choć to może nie trybić z Twoimi planami. :-) @Ruda, zamiast robić badania rynku bierz psa i ruszaj... Inni potrafio! http://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-tlusciochy-roznokolowce-29-i-cotambadz/?p=1257903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Inni potrafio Szkolę, szkolę - jeszcze młode bydle i za bardzo ufać nie można, bo miewa pomysły. Docelowo miał to być mały piesek jednak konioj się taki duży zrobił... Chyba też postawię na sakwę, bo przyczepki dla psa nie mam zamiaru kupować Poczeka, poczeka ja Ci badanie przeprofacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 MaRuda! ;-) Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jeśli spodobał Ci się Bielan to możemy się ustawić raz na jakiś czas. Mieszkam nieopodal i często tam goszczę. Luzik tylko wygląda na to, że o 19 będe najwcześniej na rower wychodził w tyg :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 w tyg W tygodniu także ruszam o 18-19, przy czym jakie są Twoje założenia - czy ma to być niejako trening, czy chcesz "pokręcić"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Raczej bez jakiegos konkretnego planu, kilka krotkich "mocnych" impulsow i troche krecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Yo. Wszystko wskazuje, ze bede pod Bielanem ok. 17. Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dziewczęcia i chłopięcia, czy które z Was nie potrzebuje czego z www.centrumrowerowe.pl? Najszło mnie na kolejny głupi zakup więc pomyślałem iż ktoś mógłby się podłączyć. Jutro rano chciałbym zamknąć order. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wracam z bielańskiego, trochę się pokrecilem, ale nikogo niestety nie spotkałem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Mr. Sol'niczka miał się pojawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Czy ktoś chciałby pojeździć po KPNie jutro, tzn w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wlasnie wrocilem i tez nikogo nie widzialem. No to jest nas dwoch Mokro i chlodno btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nom, a powinno być ze trzech, jak nie czterech @Karol, jesli mowa o sobocie to ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jak sytuacja w Bielanie? Wybrałbym się jutro, ale umyłem dziś rower (po maratonie, który był 2 tygodnie temu...) i średnio chce mi się brudzić rower na kolejne 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dobra Błota nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 umyłem dziś rower A ogonek rozczesałem? W nocy ma popadać więc rano trzeba potrzeba wywiad nowy zrobić. Ach ten Twój mały pokemon pony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Kto nie widział, kto nie słyszał, jutro całkiem ciekawa okazja: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zacznij-sezon-rowerowy-na-stadionie-narodowym,85282.html być może jedyna taka okazja, żeby na stadionie pośmigać na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Pisze sie!!! Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Śmierdzi mi masą. Jakby co będę na kopcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 9:00 na pkp stadion! Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Znaczy mnie nie będzie, tak tylko Wam wrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Szafranski, zamet siejesz! Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.