Mod Team safian Napisano 24 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zdaje się, że Giro to i mieli w Giancie przy Al. KEN. Ktoś może reflektuje na łikendowego bielana w godzinach popołudniowych? Tak 17-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Może na masę krytyczną a potem izotonika? ;-) W weekend MPK na celowniku. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ktoś może reflektuje na łikendowego bielana w godzinach popołudniowych? Tak 17-19 Dla mnie idealnie, jeśli w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W weekend MPK na celowniku. W sobotę chętnie przejechałbym się do południowego MPK - okolice Osiecka a najchętniej Garwolina (są tam piękne asfalty, szybkie szuterki i nieco urokliwych górek). Jestem zdeterminowany na dłuższą jazdę bo w niedzielę praca mnie uziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Czy ma ktos ochote pokazac jakies ciekawe sciezki w lasku bielanskim ok godz 17 moge byc gdzies w centrum? Nie znam warszawy zbytnio :f z grzybowskiej startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jesli wyrobie sie z obowiazkami to chetnie wyskocze dzis na rundke po bielanie. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O 15 powinienem rowniez byc w stanie ta 17 potwierdzic, mozemy sie tak umowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ok. Pisz PW. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dla mnie idealnie, jeśli w sobotę. Normalnie o 19 dopiero wybywam, ale spróbuję wynegocjować wcześniejsze wyjście. W sensie o 17 na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Może Tour De Śmieciowe począwszy na Bielańskim? Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ukaniex a gdzie bysmy sie umowili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jesli nas konewką z nieba nie potraktują to mogę poczekać przy Westin'ie lub Parku Saskim, zalezy gdzie dokladnie jestes/bedziesz. Ja bede jechal pociagiem, gdyz leniwy jestem, i wysiade na PKP Srodmiescie. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No ja z grzybowskiej startuje, i raczej znam tylko centrum :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 To napisz gdzie dokladnie a Cie odnajde. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Inaczej, daj mi jakies charakterystyczne miejsce z adresem i tam bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 począwszy na Bielańskim A jeśli zakończywszy to może się doturlam, jak nie zaśpię... Około 19 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W takim razie róg Grzybowskiej i Jana Pawła, może być przy budynku PKO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Lepiej nie mogles wybrac, pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzeen Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W takim razie róg Grzybowskiej i Jana Pawła, może być przy budynku PKO. pojeździłbym się z Wami bo mam chwile do lasu bielańskiego ale chyba zostawię siły na jutrzejszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Gosc od szkolenia sie spoznil, wiec moge.tez kilka min sie spoznik max 10 mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Maly offtop zrobie, nie ma chyba sensu nowego tematu zakladac ... Orientuje sie ktos gdzie w Warszawie lub najblizszych okolicach posiadaja duzy wybor kaskow Giro? Konkretnie model Athlon mnie interesuje. Po przejeciu dystrybucji przez Shimano totalna padaka jest w sklepach, a poprzedni dystrybutor wszedzie Alpine teraz upycha. Wkręceni na Targówku też mieli Giro jak ostatnio tam byłem. @Safian Ja mogę w niedziele tak po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Normalnie o 19 dopiero wybywam, ale spróbuję wynegocjować wcześniejsze wyjście. W sensie o 17 na miejscu. Fajnie, ktoś jeszcze? Wkręceni na Targówku też mieli Giro Dżiro to wszyscy mają właściwie, nie trudno znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 @Karol, jesli mowa o sobocie to ja sie pisze. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dżiro to wszyscy mają właściwie, nie trudno znaleźć Poprawka - mieli gdy dystrybucje Bikeman prowadzil, a nie jak teraz Shimano ... Tak czy inaczej znalazlem juz to co chcialem w t-bike na Ursynowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ukaniex wielkie dzięki za toura, mam nadzieję, że nie zagadałem na śmierć Mam nadzieję, że jeszcze pośmigamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.