Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozpoczynaj dyskusji, bo będzie w 100% jałowa - zakładam, że nie miałeś przyjemności...

A miałem miłaem może nie przyjemność ale możliwość przetestowania tego „sportu” Tak się składa że na moim osiedli mieszka dystrybutor kijków Leki (jeżeli jesteś w temacie to pewnie wiesz co to za firma). Rzeczony Pan – dystrybutor przeprowadzał swego czasu w naszym przy osiedlowym lesie „treningi zachęcające”. Oczywiście były one prowadzone rzez odpowiednich instruktorów więc jak mniemam raczej dobrze się przeszkoliłem. No ale niestety nie znalazłem w tym „sporcie” nic co by mnie pociągało ale za to pociągnęło mnóstwo emerytek i ich mężów ale tych raczej przymuszały ich rozkochane w Nordiku żony.

Kijki też mam i to dwie pary. Łazi z nimi moja żona z teściową bo jak twierdzą rower jest dla nich zbyt męczący. :sick:

Dziś ma być 5-10 stopni i słoneczko, dlatego jeśli ktoś chciałby przejechać się po szosie do Roztoki około 12:00 to niech da znać (czekam na info do 11:30, w razie czego mój telefon 510052427). Trasę planuję mniej więcej taką: http://lasica.hostdmk.net/20130101/trasa.html

Ponieważ 5-10 stopni to jeszcze nie lato a wolę się nie dorobić zapalenia gardła, to przewiduję tempo spokojne (25-30 km/h zależnie od wiatru).

Nie przewiduję ani jednego metra terenu, dlatego można śmiało przybyć na szosówce.

Ponieważ na FB Piotr napisał że jedzie, to zbiórka 12:00 na rogu Arkuszowej i Estrady.

Propozycja jazd treningowych:
1- szosa nocą / późniejszym wieczorem po centrum (interwał)
2- XC w lasach podmiejskich w ciągu dnia, najchętniej poranki.
Staram się jeździć co drugi dzień. Ktoś chciałby dołączyć?

Proszę o kontakt na PW, nie śledzę wątku. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...