dlmtb Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie rozpoczynaj dyskusji, bo będzie w 100% jałowa - zakładam, że nie miałeś przyjemności... A miałem miłaem może nie przyjemność ale możliwość przetestowania tego „sportu” Tak się składa że na moim osiedli mieszka dystrybutor kijków Leki (jeżeli jesteś w temacie to pewnie wiesz co to za firma). Rzeczony Pan – dystrybutor przeprowadzał swego czasu w naszym przy osiedlowym lesie „treningi zachęcające”. Oczywiście były one prowadzone rzez odpowiednich instruktorów więc jak mniemam raczej dobrze się przeszkoliłem. No ale niestety nie znalazłem w tym „sporcie” nic co by mnie pociągało ale za to pociągnęło mnóstwo emerytek i ich mężów ale tych raczej przymuszały ich rozkochane w Nordiku żony. Kijki też mam i to dwie pary. Łazi z nimi moja żona z teściową bo jak twierdzą rower jest dla nich zbyt męczący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dajcie już spokój, temat dotyczy wspólnych ustawek a dyskutujecie na temat wyższości biegówek nad kijkami... :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 na temat wyższości biegówek nad kijkami Trudno by było nad tym rozwprawiać, bo są to podobne ale dwie różne "rzeczy". Osobiście nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tym razem kalosze beda potrzebne... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja już nie wiem co gorsze, śnieg czy deszcz eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja już nie wiem co gorsze, śnieg czy deszcz eh... Śnieg z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 W lesie warunki do jazdy są tragiczne, niestety - na ścieżkach leży mokry śnieg, a pod nim jest błoto. Za to za tydzień śniegu już nie będzie (tylko co będzie z błotem? )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pozostaje nam szosa... ??!! Nie, nie, jednak wolę błoto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Za tydzień będzie trochę błocka, ale poza tym myślę, że można się szykować na następny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Szafrański rower ma w kawałkach. Soliński jeszcze sponsoruje transfer "starych" gratów do nowej ramy. Przyszły tydzień zdaje się być idealny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dziś ma być 5-10 stopni i słoneczko, dlatego jeśli ktoś chciałby przejechać się po szosie do Roztoki około 12:00 to niech da znać (czekam na info do 11:30, w razie czego mój telefon 510052427). Trasę planuję mniej więcej taką: http://lasica.hostdmk.net/20130101/trasa.htmlPonieważ 5-10 stopni to jeszcze nie lato a wolę się nie dorobić zapalenia gardła, to przewiduję tempo spokojne (25-30 km/h zależnie od wiatru).Nie przewiduję ani jednego metra terenu, dlatego można śmiało przybyć na szosówce. Ponieważ na FB Piotr napisał że jedzie, to zbiórka 12:00 na rogu Arkuszowej i Estrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Propozycja jazd treningowych:1- szosa nocą / późniejszym wieczorem po centrum (interwał)2- XC w lasach podmiejskich w ciągu dnia, najchętniej poranki.Staram się jeździć co drugi dzień. Ktoś chciałby dołączyć? Proszę o kontakt na PW, nie śledzę wątku. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 2- XC w lasach podmiejskich w ciągu dnia, najchętniej poranki. Staram się jeździć co drugi dzień. Ktoś chciałby dołączyć? To powinieneś zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Maryla brak wartosci jakiejkolwiek w wypowiedzi Twej, wolam po Szeryfa! Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 wolam po Szeryfa! Skarżypyta! Ale masz rację, chyba ręka nie nadążyła za myślą - ale ku oczom jegomościa wyraziłam się dość jasno Chodziło mi o codzienne jazdy, nie co drugi dzień. Przepraszam wszem i wobec. Czy czujesz się już usatysfakcjonowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nie. Lepiej mje powiedz czy w Bielanie grunt pod kręcenie aby słuszny, aa? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Myślę, że jeszcze jest breja, której nie da się podjechać... Od niedzieli nie byłam tam. Rower lata w każdą stronę. Straciłam cierpliwość. W sobotę rano szykuje się ustawka z "normalnymi" ludziami - o 9 spotkanie pod Stokrotką na Bemowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Kierunek? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Kierunek? Wiadomy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na piwo nie trzeba brac roweru. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na piwo Jak widać wiadoma potrafi być niewiadomą... Na piwo nie trzeba spotykać się o 9 rano ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Widać nigdy nie studiowałaś... sumiennie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullsh1t Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu ostrzegałem o nagminnym rozrzucaniu szkla przez ludzi na sciezke i oczywiscie sam przez to zlapalem dzisiaj flaka Nie dosc ze trzeba uwazac na lunatykow na sciezkach to jeszcze ciagle patrzec pod kolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na obecny sezon trzeba zaopatrzyc sie w Hornit i gumowa-policyjna sztuke dyplomacji. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 sztuke dyplomacji. He he zdaje się tę wystudiowałeś perfekcyjnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.