ukaniex Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jak tylko godzinke to chętnie. Przy Klaudyny? Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ruda Może, będę dzwonić. Jeśli uda mi się odespać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Może być przy Klaudyny o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Sol jak coś na spokojnie bez napinki we czwartek wieczorkiem mogę się podłączyć bo jestem trochę porozbijany po wczorajszej glebie i lądowaniu w krzaczorach :sick: i czekam na chętnych w sobotnią noc :thumbsup: Ukaniex a może coś takiego http://www.sigmasport.com/en/produkte/beleuchtung/powerlights/evo_evox_pro/?flash=1 Sorki za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Obawiam sie, ze znajde ciekawsze rozwiazania w tej kwocie. ;-) Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Moj dzisiejszy wyjazd stoi pod znakiem zapytania... Lodowka padla... Trzeba szybko reagowac Ukaniex wyslij kom na priv, odezwe sie to sie zlapiemy juz w lasku pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 EDIT: dzięki za jazdę, fajnie było venom Ty to masz te przygody z upadkami hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Daj spokój gościo przekosił mi zakręt i miałem do wyboru albo w niego walić albo w krzory więc wybrałem to drugie efekt:pocięte i potłuczone kolana,obite golenie,bolące śródstopie w lewej stopie i lewy bark i najważniejsze że głowa przestała boleć bo walnąłem nią o glebę i przerzuciło mnie na plecy a koleś pojechał sobie jak nigdy nic się nie stało nawet się nie zatrzymał :verymad: ,ale nie poddaję się i jutro ruszam w teren. Sol jak masz coś na jutro do pokręcenia wieczorem to chętnie się załapię tylko daj wcześniej znać na koma do mnie gdzie się stykniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzięki Jarek. @venom2000, następnym razem nie bądź taki szarmancki tylko wal dziada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Szkoda mi bajka i najważniejszego życia i zdrowia ale kamolem w plery albo pompką to poczęstuję dziada bo wiele razy mijałem go w drodze z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Podac Ci namiar na prawnika? Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Spoko ogarnę temat z kolesiem na spokojnie nie wolno walić z grubej rurki na sam początek chcę tylko przeprosin od niego i bro... znaczy złoty izotonik jako zadośćuczynienie nie jestem pazerny i mściwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Sezon "O ku^%a coś mnie je@#e" uważam za rozpoczęty! Chyba dzisiaj na szowinistyczną Gerappę trafiłam, czy WKK daje w czwartki? (wodzireja tylko nie widziałam żadnego...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Co ci znowu dolega?? Zaczyna tutaj pachnieć geriatrią to że ja mam pecha to wiem ale ty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Zaczyna tutaj pachnieć geriatrią Wygląda na to, że nie jesteś tak lotny, jak co niektóre "zjawiska latające" w lesie. ... i to dopiero starczością zalatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 O ktorej w sobote startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 10:30 Metro Młociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no i jak ma sie wyjazd do pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Pojechałbym gdzieś w tym kierunku (w moim, znaczy), ale w niedzielę Najlepiej o 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Mnie nie straszna, wg prognozy z telefonu którym dysponuje o 10 będzie stopni 19 i słoneczko. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 https://www.facebook.com/groups/110027322371430/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ukaniex, jak tam 19C i sloneczko? bo ja dzis w ulewie oralem asfalt Mam nadzieję, że będziesz dobrym człowiekiem i napiszesz, że rower nadaje się do konkretnego mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Zacytować redaktora Lisa? ;-) Fakt, brudnawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ktoś dziś bryka na Nocną Masę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Zacytować redaktora Lisa? ;-) Fakt, brudnawy... ufff, w nagrodę przypomnę Ci 9 zasadę velominati Zasada #9 Jeśli jeździsz w złych warunkach atmosferycznych, to znaczy, że jesteś dobry sku*wiel. Kropka. Jazda w ładnej pogodzie jest luksusem zarezerwowanym na niedzielne popołudnia i szerokie bulwary. Ci, którzy jeżdżą w okropnej pogodzie, czy to zimnie, deszczu lub skwarze, są członkami specjalnego bractwa kolarzy, którzy w poranek wielkiej przejażdżki/ważnego wyścigu, podnoszą zasłony, by sprawdzić pogodę i, widząc padający z nieba deszcz, pozwalają kąśliwemu uśmiechowi rozciągnąć się na ich twarzy. To jest kolarz, który kocha tę robotę. btw, jak szacujesz czas dotarcia z centrum na ten nowy szlak mtb? albo np z pól mokotowkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.