Root Admin Mieciu Napisano 13 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ciąg dalszy tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/99510-warszawa-codzienne-ustawki-wspolne-jazdy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Niedziela, 10:30, metro Młociny, cel: w miarę bliski Kampinos, nie chcemy wracać po ciemku, kręcić jakoś mocno też zamiaru nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dziękujemy Ci wodzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Miała być niespodzianka, ale oznajmiam, że też przyjadę, chociaż będę miał trochę trudniej Znam okolicę, gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja wstępnie też na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 17 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 kurczaczki mnie nieco "powaliła choroba" więc przymusowo pauzuję (ani szosy anie mtb) ale Mieciu ubiegłeś mnie - zwlekałam z zamknięciem cz1. - jesteś moim guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 To jak? Ja raczej na pewno dam jutro rade, więc na jakieś leniwe kręcenie mam ochotę, cisnąc jak na maratonie to mi się nie chce. Może być szosa nawet, jeśli ktoś chce.... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Może kto ma chęć na Kazurce poskakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dzięki wszystkim, fajnie było Was poznać! Dla mnie tempo było "trochę" za wysokie, ale oczywiście nic w tym dziwnego, skoro był to drugi raz, kiedy usiadłem na rowerze (pierwszy był wczoraj ) od ponad roku, no a sam rower jaki jest, każdy widzi :/ Za wsparcie spożywcze i mentalne, również bardzo Wam dziękuję. Teraz zabieram się za powrót do jako takiej formy, mam nadzieję, że zima będzie łagodna (cała, odpukać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nie było żle. Nastepnym razem bedzie lepiej.:Kiedys my za Tobą ganialiśmy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Niedziela 25 listopada ,góra stacji metra Młociny godz 10;30. Wypad do KPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 No.... Dobra A może wcześniej? 9:30 albo 10? Albo ekstremum - 9:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A może wcześniej? Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Niedziela 25 listopada ,góra stacji metra Młociny godz 10;30. Wypad do KPN Może trochę więcej szczegółów, takich jak trasa, dystans, czas przejazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Co do czasu to przynajmniej dla mnie max 16;30 w domu. Trasa jak zwykle będzie wybrana na prędce(-: Pewnie pokręcimy się dosyć blisko,choć kto wie... W ubiegła niedziele trasa wyniosła od metra do metra około 80km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bouli Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Czy każdy może się z Wami zabrać ? To byłby mój pierwszy wyjazd i nie wiem jakie zasady panują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jasne, każdy mile widziany, oby tylko rower dał radę w lekkim terenie (w sumie nawet cross się nada), zapraszamy 10:30 - postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Niedziela 25 listopada ,góra stacji metra Młociny godz 10;30. Wypad do KPN A jak Was poznać? Bo już się zapisałem na fejsie na wycieczkę też do Kampinosu, identyczna godzina odjazdu i miejsce i właściwie oprócz Łasica nikogo nie znam w tamtej grupie ani w Waszej, a nie chciałbym pojechać nie z tymi, co trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A jak Was poznać? Jeśli będzie 10 st będę miała różową kurtkę. Zazwyczaj stoimy przy drugim wyjściu, na pętli tramwajowo - autobusowej. Przy ławeczce naprzeciw wejścia bliżej bielan (tyle, że po drugiej stronie ulicy). ...albo z Łasicem przyjedź ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A jak Was poznać? Bo już się zapisałem na fejsie na wycieczkę też do Kampinosu, identyczna godzina odjazdu i miejsce i właściwie oprócz Łasica nikogo nie znam w tamtej grupie ani w Waszej, a nie chciałbym pojechać nie z tymi, co trzeba:) To ta sama grupa(-:Było info też na facebooku. Podejrzewam że mało jest już amatorów na dłuższe przejażdżki. Na pewno sie znajdziemy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No to szykuje się liczna obsada, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A jak Was poznać? Tylko się nie spóźnij bo o 10:35 może już nikogo nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jeżeli wiemy, że ktoś przyjedzie to czekamy @Łasica: ostatnio zdaje się, że po prostu nikomu nie napisałeś, że będziesz, więc po kilku minutach odjechaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jeżeli wiemy, że ktoś przyjedzie to czekamy @Łasica: ostatnio zdaje się, że po prostu nikomu nie napisałeś, że będziesz, więc po kilku minutach odjechaliśmy. Mówię o wycieczce w ostatnią niedzielę (18-go) ogłoszoną na Facebooku (https://www.facebook.com/groups/110027322371430), gdzie napisałem: "Jeżeli pogoda pozwoli to dołączę. Kierunek, tempo i kilomtraż są mi obojętne, ale wolałbym wrócić przed zmrokiem." Dla mnie to deklaracja uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Miło było, dzięki za wycieczkę. Mam nadzieję, że następnym razem będzie czas, żeby poznać się trochę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.