Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wszystkim, fajnie było Was poznać! Dla mnie tempo było "trochę" za wysokie, ale oczywiście nic w tym dziwnego, skoro był to drugi raz, kiedy usiadłem na rowerze (pierwszy był wczoraj :) ) od ponad roku, no a sam rower jaki jest, każdy widzi :/ Za wsparcie spożywcze i mentalne, również bardzo Wam dziękuję.

Teraz zabieram się za powrót do jako takiej formy, mam nadzieję, że zima będzie łagodna (cała, odpukać) :)

Niedziela 25 listopada ,góra stacji metra Młociny godz 10;30. Wypad do KPN

A jak Was poznać? Bo już się zapisałem na fejsie na wycieczkę też do Kampinosu, identyczna godzina odjazdu i miejsce i właściwie oprócz Łasica nikogo nie znam w tamtej grupie ani w Waszej, a nie chciałbym pojechać nie z tymi, co trzeba:)

A jak Was poznać? Bo już się zapisałem na fejsie na wycieczkę też do Kampinosu, identyczna godzina odjazdu i miejsce i właściwie oprócz Łasica nikogo nie znam w tamtej grupie ani w Waszej, a nie chciałbym pojechać nie z tymi, co trzeba:)

To ta sama grupa(-:Było info też na facebooku.

Podejrzewam że mało jest już amatorów na dłuższe przejażdżki. Na pewno sie znajdziemy(-:

Jeżeli wiemy, że ktoś przyjedzie to czekamy ;)

@Łasica: ostatnio zdaje się, że po prostu nikomu nie napisałeś, że będziesz, więc po kilku minutach odjechaliśmy.

Mówię o wycieczce w ostatnią niedzielę (18-go) ogłoszoną na Facebooku (https://www.facebook.com/groups/110027322371430), gdzie napisałem: "Jeżeli pogoda pozwoli to dołączę. Kierunek, tempo i kilomtraż są mi obojętne, ale wolałbym wrócić przed zmrokiem." Dla mnie to deklaracja uczestnictwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...