Andriey87 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Oczywiście. Jadę dziś Legnica - Złotoryja - Chojnów - Lca. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Legnica w ogóle coś jeździ na rowerze? Parę lat temu codziennie kogoś mijałem, a teraz pustki. Jeździ jeździ, ale Ci bardziej pasjonaci wybierają swoje trasy i nie zobaczysz ich od tak w mieście. Mnie np. w mieście i tak byś nie poznał, bo jeżdżę po cywilnemu. Bez żadnego stroju kolarskiego itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Łukaszu to zależy od pogody w weekendy ścieżka koło obwodnicy nie da się jechać . w stronę Bogaczowa czy Stanisławowa rzadko ktoś jeździ . W stronę Bogaczowa mnie można spotkać... Co innego że nie spotykam was Gdzie wy mi uciekacie miśki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz1985 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam. Czy ktoś wybiera może w ten weekend (tj.3.08 lub 4.08) w stronę Stanisławów, Bogaczów itp. W sumie to przyłącze się z chęcią do każdej wycieczki Jako że jestem nowy to się przedstawię milo mi Grzegorz Staż mam krótki dopiero rok czynnego jeżdżenia ale mam nadzieje nadążyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja się też chętnie wybiorę do Stanisławowa jak będzie większa grupa Proponuję wyjazd o 10-11 w niedzielę, czyli 4.08.2013 rok. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz1985 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja jak najbardziej 04.08.2013. Można by jeszcze godzinę i miejsce doprecyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hyhy, to ja was mogę przewieźć, tylko powiedzcie czy chcecie się ubrudzić czy wrócić czyści:D Proponuje podjazd od strony "zjazdu" tj. serpentyną na samą górę i powrót terenem i drogami od strony Prusic Koło 80 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dobra, to już sobie wypad na weekend ustaliliście, a teraz pytanie, kto ma czas i ochotę jutro się gdzieś wybrać. Mam do dyspozycji cały dzień, więc każda godzina mi pasuje, choć wolałbym bardziej z rana. Tempo spokojne, dystans tak do 150 km. Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hyhy, to ja was mogę przewieźć, tylko powiedzcie czy chcecie się ubrudzić czy wrócić czyści:D Proponuje podjazd od strony "zjazdu" tj. serpentyną na samą górę i powrót terenem i drogami od strony Prusic Koło 80 km. Ubrudzić! Jak masz fajną trasę to ja jestem za. Zatem ustalone! Nowodworska jak zawsze. Godzina 11. Niedziela 4.08.2013 Wszelkie zmiany pisać tutaj, ale wcześniej, żeby można było coś ustalić i żeby każdy wiedział. Ktoś jeszcze chętny? Lista obecności: - lyndowss - Juraleona - Grzegorz1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak będzie padało dzień wcześniej to pożałujesz że to powiedziałeś Mnie to tam wsio, i tak na pi***** zjadę bo to fajny leciutki zjazd za radiostacją jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Lista obecności: - lyndowss - Juraleona - Grzegorz1985 Ja odpadam z jutrem. Mam nadzieje, że nie będziecie mieli mi tego za złe. Z taką pogoda to wolę nad wodę pojechać. Nie to, że za gorąco, ale jak już mam coś wybrać to wolę wodę, bo żal mi będzie jak pojadę na rower i będę się grzał jak mogę być nad woda. wybaczcie Jak będzie padało dzień wcześniej to pożałujesz że to powiedziałeś Raczej padać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz1985 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jak będzie padało to można mieć wodę i rower Panowie ja z przykrością muszę zrezygnować, z racji na stan mojego kolana, mam je silnie stłuczone. Wszelkie wypady niestety muszą poczekać, co najmniej z tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jak chcecie, sam się przekręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Raczej padać nie będzie Musiał zapeszyć, musiał... A dopiero co rower umyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dziękuje Było tak gorąco, że kto by się spodziewał jednak deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisałem w dziale skradzione, ale jeszcze tutaj wstawię ogłoszenie o kradzieży, bardzo proszę nie uznawać tego za spam... Dzisiaj po godzinie 18:00 został skradziony rower z ul. Nadbrzeżnej 12 z przed OSK DOMINO. Model to Kross LEVEL A2 z 2011r. w malowaniu czarno-szary mat z dodatkiem błękitu (tak jak na zdjęciu). Był wyposażony w dość charakterystyczne wysokie błotniki marki TOPEAK i światełka pozycyjne Merida Snake (gumowane, o kolorach biało, czerwonych, z dwoma wystającymi diodami). Rower można rozpoznać również po nadłamanych obu pedałach, jest również z tyłu naderwany materiał od siodełka, zmienionej tylnej oponie na Schwalbe Smart Sam, dyndającym kabelku od licznika przy widelcu, przerysowanej prawej klamce od hamulca, brak rzepy ochronnej przy tylniej przerzutce. Ktokolwiek zobaczy ten rower w internecie, na drodze, w komisie itd. bardzo proszę o kontakt ze mną lub z Policją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ktoś jeździ/trenuje? Ktoś się wybiera do Świeradowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Co tam będzie? Ja jeżdżę i inni pewnie też. Dzisiaj nawet widziałem grupę bardziej zorganizowaną chyba i na porządnych rowerach, z kaskami i strojami kolarskimi. Nie wiem za to, czy to nie czasami tylko jakiś ładny katalog i jedyny wypad w sezonie. Poza tym średnia wieku to chyba 45 W każdym razie sporo osób jeździ. Można się przekonać jadąc koło nowego skate parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Średnia wieku to żaden wyznacznik W Świeradowie Bike Maraton będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Czym tam jedziesz? Czy ma ktoś na sprzedaż manetkę lewą na trzy biegi, koło/piastę pod tarczę CL, lub 6 śrub, oraz może samą tarczę. Tarcza powinna być nowa, albo prawie nowa. Czekam na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Widzę, że ruch na forum, uhu ktoś coś robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja siedzę z katarem w domu i czekam na bardziej sprzyjające warunki pogodowe, żeby pośmigać trochę w terenie. A na razie trenażer, siłownia i już niedługo biegówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.