Mirecki Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jeśli wyjazd na około 100km to coś się znajdzie , jedynie pogoda ma się znów "obrazić " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Okej, pasuje mi. Pogoda mam nadzieje, że będzie dobra. Jest jeszcze cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jakie tempo na tej setce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 tempo będzie chyba duże bo zanosi się na wyjazd do Trzebnicy jako wolne elektrony na 150km. Wyścigi i zapisy nas nie interesują jeździmy dla własnej przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Duże w sensie 27 km/h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 z górki dochodzimy nawet do 28 a w porywach 29km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam , dużo ludzi tu zagląda ale nikt się nie udziela , wszyscy "krzaczą" . Dzisiaj zrobiliśmy 80 z średnią 27a po drodze jechał przez chwilę z nami biker w stronę Legnicy , liczę że się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Niestety, ale chyba się przeliczysz, bo ten temat śledzą dwie osoby z czego jedną jestem ja. Tylko nie rozumiem przekazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mirecki, że tak zapytam - czym jest "krzaczenie"? Miałeś na myśli krzyczenie? Tylko nie rozumiem, bo nikt tu nie krzyczy Swoją drogą taka średnia mnie przeraża. lyndowss, ja byłem trzeci, tylko mnie wywaliło nie wiem kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ta średnia też mnie przeraziła , ale jak się jedzie na "góralu" a obok leci szosówka to nie ma wyjścia zwlaszcza jak się ma 50 na karku . Krzaczenie to zaglądanie na stronę bez angażowania się - a tak poza tym fajnie jest polecieć w grupie dla czystej przyjemności i satysfakcji.Dlatego wolałbym żeby potencjalni amatorzy manii rowerowej się ujawnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 W grupie, z którą ja jeżdżę średnia właśnie jest niska, bo szybkość przeszkadza w rozmowach Ciekawi mnie w takim razie jaką mieliście prędkość chwilową z wiatrem, żeby uzyskać taki wynik, bo wczoraj mocno wiało. I wiesz, nie każdy tutaj zagląda, bo forum nie jest najlepszym miejscem do szybkiej komunikacji. Tutaj możesz pogadać o czymś, ale umówić się, to najwyżej z dużym wyprzedzeniem, żeby każdy, kto tutaj zagląda wiedział o zbliżających się wydarzeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Prędkość chwilowa nie byla duża bo w okolicach 33-35 , ale windmord nas nie opuszczał . Jeśli jedziemy "sami" to tak to wygląda , natomiast jak jadą z nami dziewczyny i większa grupa to oczywiście się dostosowujemy. Dużo jeździmy z STR Ekorama-Legnica , jednak trzeba mieć na względzie to że często robimy drugą wersję trasy , tak by każdy znalazł coś dla siebie i by bylo wspólne zakończenie i "integracja". Jeśli chodzi o szybką komunikację to zostaje opcja GG - 4414989. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Rozumiem, ale ja jestem gdzieś między Ekoramą i Wami w takim razie, bo dziwnie męczy mnie tempo inne niż moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Myślę że spokojnie dalibyśmy radę razem z Twoją ekipą gdzieś pojechać , nasz przeciętny dystans to ok. 50km. prędkość przelotowa 22-25km/h. Wszystko kwestia dogadania się . Napisz jakie macie preferencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja preferuję dalekie wycieczki po nieznanym, a grupa, z którą jeżdżę - teren, czyli Górzec, Wąwóz Myśliborski itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Skończyli się żarty , pora zbierać się na Trzebnicę . Ma padać więc wreszcie umyję rower . Po powrocie jakaś lajtowa wycieczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Czy któryś z legnickich teamów ma jutro w planach wyjazd? jeśli tak, to chętnie dołączę, proszę i info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Może w niedzielę ? 50km z ogniskiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 O niedzielnym wyjeżdzie Ekoramy wiem, szukam propozycji na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 no i stalo się , na ostatnich 30km nas zlało , ale góral dał radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Przechodziłem właśnie obok informacji turystycznej i zauważyłem kartkę o przełożonym rajdzie rowerowym na 5 maja. Co to za rajd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Rajd szlakiem Tatarów , "spacer " do Raczkowej . Miałem jechać w piątek , a jutro mam zaplanowany dłuższy pobyt w "siodle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jak większość w tak pogodnie zapowiadający się dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jak większość w tak pogodnie zapowiadający się dzień No i stało się , miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle , zlało nas wczoraj jak pod wodospadem . Może zatem ktoś w sobotę się skusi na wypad rowerowy do Dziewina ? Są dwie opcje do wyboru ( więcej w Informatorze Legnickim ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jedzie ktoś do Złotego Stoku 19.05 i ma wolne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.