boango Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 lyndowss, ja się nie bałam;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ekorama? czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Towarzystwo wzajemnej adoracji czyli STR Ekorama. Dzisiaj byl material w Legnickiej telewizorni Dami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 lyndowss, ja się nie bałam;p Były jakieś tam obawy Ja już nie pamiętam kto, ale tą która na miejskim rowerze się porwała na to to podziwiam Ekorama to właśnie robi takie wycieczki... to się zgadza. Mało wymagające, żeby każdy kanapowiec mógł pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 uprzejmie informuję iż w sobotę jeśli nie będzie lało to jest wyjazd do Lubiąża , tam i z powrotem . Dla mniej wyjezdżonych wersja z noclegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Są jeszcze jakieś materiały oprócz tych na dami, z sobotniego wyjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jakie materiały? Mnie w sobotę nie było i nic nie wiem o co chodzi. Ten wyjazd też nie wiadomo skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No robili jakieś zdjęcia, ktoś film nagrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Podaj link do dami Szkoda, że mnie nie było. Zostałbym gwiazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 http://www.damitv.pl/8,1567-rajd_rowerowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Rower z marketu, i żeby był sprawny? To jak kupić malucha i chcieć, żeby się nie psuł. Mission impossible! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 W mojej główce świta powoli pomysł wyjazdu/treningu na weekend majowy. Trasa to pewnie Stanisławów, Pomocne, może Bogaczów i tamtejszy podjazd. Jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Czemu nie Kapella lub Okraj? Górzec jest na wyciągnięcie ręki, tam nawet kilka razy w tygodniu się jeździ. Aż szkoda majówki. Choć patrząc na prognozy, to może być jedyne wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 W mojej główce świta powoli pomysł wyjazdu/treningu na weekend majowy. Trasa to pewnie Stanisławów, Pomocne, może Bogaczów i tamtejszy podjazd. Jacyś chętni? Ja jestem AndrzejAA Co do pogody to do majówki jeszcze daleko, więc spokojnie. Na pewno będzie inna niż nawet zapowiadana dzień przed po mojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Wstępnie taka trasa. http://www.bikemap.net/route/2064729#lat=51.123317160137&lng=16.06318&zoom=11&maptype=hybrid Ewentualnie można zmienić zjazd do Bogaczowa, ale wyjdzie dłużej. Oczywiście jak będzie dobra pogoda to można pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Może wyjść dłużej i tą trasę bym zmienił jakoś tak, żeby nie jechać tą ruchliwą drogą na Złotoryję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 I od razu Górzec moglibyście szutrami zdobyć zamiast tym dziurawym asfaltem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja jestem za szutrami. Faktycznie lepszy szuter niż dziurawy asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Gdzie planowany jest sobotni wyjazd. O której zbiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Własnie. Co z tym Lubiążem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Lubiąż jest aktualny , są dwie opcje - jedna to wyjazd tam i nocleg a druga wyjazd tam , ognisko i powrót do Legnicy . Wyjazd z Jordana ( dom nauczyciela) o 9.00 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Przegapiłem Z drugiej strony i tak bym nie wstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Fajnie było , Lubiąż zaliczony i 100km też Jeśli ktoś by chętny był to dzisiaj o 9.00 spod Lidla jest rozgrzewka do Jawora a potem dociśnięcie do kolejnej setki.U nas niestety wszystko odbywa się ad hoc . To ustalenia w środku nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jeśli ktoś by chętny był to dzisiaj o 9.00 spod Lidla jest rozgrzewka do Jawora a potem dociśnięcie do kolejnej setki.U nas niestety wszystko odbywa się ad hoc . To ustalenia w środku nocy Widzę, że macie wehikuł czasu. Na pewno ktoś wejdzie o północy, albo pierwszej i zobaczy to i sobie pomyśli, ze super i wstanie tak wcześnie i pojedzie. Jednak info było, późno, bo późno, ale zawsze. Ja znów i tak bym nie wstał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Szykuje się może jakiś wypad w weekend? Musze trochę pojeździć, a jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to ja chętnie się z wami wybiorę gdzieś. Liczę na jakaś trasę bardziej wymagającą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.