Eper Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to czekam na informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Na trasie śnieg i lód ( Stanisławów , Pomocne ) . Objechali krótsza wersję trasy - tylko około 55 km . Jak dopracują trasę na Maj to dopiero będzie można powiedzieć że jest gdzisię zmęczyć . Może do soboty wszystko się rozpuści i będzie w miarę ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 To kto jutro się zjawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ja jadę i jeszcze kolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 I ja również się dołączę - mają być ciastka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to do zobaczyska Jedziecie dłuższą trasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Pojechał bym na tą krótszą ale jazda z legnickim listonoszem zobowiązuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 na dłuższą trasę się wybieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam Jutro o godz 10.00 wybieram się ze znajomymi do do Stanisławowa i okolic kto chętny na wspólne kręcenie to zapraszam. Spotykamy się w L-cy na ul. Nowodworskiej "Orlen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Po dzisiejszym "wyczynie" , mam rower do rozebrania a pralka już działa. Materialy będą w poniedziałek na Dami legnica , a jak się uporam z tym ja to wrzucę na youtuba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 O 10:00, to spod przystanku na skrzyżowaniu Jaworzyńskiej i Nowodworskiej jedziemy do Myśliborza, także się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jak można to pojedziemy z Wami, ile osób jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Minimum 5-6 osób, bo to pierwszy w tym roku tak sprzyjający dzień Ale na pewno im większa ekipa tym przyjemniej się jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 W takim razie jedziemy z Wami planujecie bardziej teren czy po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Prawdziwy teren będzie dopiero na szlaku wygasłych wulkanów. Jutro asfalt i szutrówki, czyli standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boango Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No Andrzej, trasa rzeczywiście była standardowa:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Widziałem wasz peleton koło szachownicy. Minąłem was z odległości metra, ale nikt mnie nie zauważył. Ja niestety jechałem w dżinsach, więc nie dziwię się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ależ boango, ja tylko przekazałem to, czego sam się dowiedziałem lyndowss, wczoraj był taki wysyp ludzi w parku, że wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No wiem I tak miło było zobaczyć znajome twarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jest propozycja na 11 maja - Dziewin , trasa "okrężna" - 102 km. z postojem na ognisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja bardzo chętnie, ale wtedy mnie w ogóle nie ma w Legnicy niestety. Chyba, że na majówkę to przesuniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 na majówkę jest zaplanowana trasa lekka , latwa i przyjemna ( 100km) z noclegiem. Jak dla mnie to nie koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No bez przesady... Nocleg to ja rozumiem, ale na 150 km W jedną stronę oczywiście. Byłą już wycieczka 100km prawie i nawet dziewczyny, które się bały, że nie dadzą rady dojechały i wróciły tego samego dnia, a tempo nie było złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 - ja tu tylko sprzątam , nie ustalam tych tras , kto inny się tym zajmował. A tak na poważnie to wycieczki organizuja dla "wszystkich" więc muszą być takie i takie. Stowarzyszenie ma za zadanie propagowanie zdrowego trybu życia mas .Stanie pod blokiem z rowerem to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Co to za stowarzyszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.