Root Admin Mieciu Napisano 13 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ciąg dalszy tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/23314-legnica/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jeździcie coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja sporadycznie przy +10 stopniach, ale słuchy mnie doszły, że w weekend coś się szykuje (ja przy tej mgle i takich przymrozkach zdecydowanie odpadam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross83 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dla maniaka rowerowego żadna pogoda niestraszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ot i... Legnica hibernuje... Żyje ktoś tutaj? Może uderzymy na Stanisławów jak śniegu ładnie napada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ot i... Legnica hibernuje... Żyje ktoś tutaj? Może uderzymy na Stanisławów jak śniegu ładnie napada? Ja bardzo chętnie, tym bardziej, że mój rower nie zimuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jeździcie coś jeszcze? A ja jeździłem. Bardzo fajne mgły były i ogólnie ciekawa pogoda. Legnica hibernuje... Żyje ktoś tutaj? Może uderzymy na Stanisławów jak śniegu ładnie napada? To co? Stanisławów? Byłem na przejażdżce wczoraj i jeździłem w śniegu 30-40cm. Ledwo się jechać dało a przez zamarznięty XCR było wszystko czuć na palcach. Pogoda jest świetna, ale po lasku nie da się jeździć. 100 metrów jechałem 5 minut chyba w tym trochę pieszo. Takiego śniegu to już dawno tutaj nie było. Ktoś zamknął tamten temat, a śledziłem go i myślałem, że już nikt nie jeździ poza mną. Trzeba ożywić ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ktoś zamknął tamten temat, a śledziłem go i myślałem, że już nikt nie jeździ poza mną. Trzeba ożywić ten temat! Nie wiem czy Ci się uda, bo zauważyłem, że Legnica przeniosła się na Facebooka i kontakt SMS-owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Znów ten głupi facebook! Czy ludzie już życia nie mają poza nim... Forum jest od tego a nie tak, że wszystko w jednym miejscu. No w każdym razie liczę, że tutaj też się będą udzielać. Zobaczymy kto teraz odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A ja odpiszę po dłuuuuuuuugiej przerwie Ma ktoś w tym roku zamiar startować w BM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Kiedy to jest? Ktoś chyba o tym kiedyś pisał i niezbyt przychylne opinie o tym słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Szukajka nie gryzie http://bikemaraton.com.pl/imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Z kimś z forum mijałem się dzisiaj na przejeździe kolejowym na drodze do Legnickiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geed Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Cześć :yes: Jestem nowa na tym forum. Myślałam właśnie o startach BM w tym sezonie. Szukam kogoś chętnego do treningów w tygodniu i wyjazdy na imprezy, zwłaszcza te bliżej Legnicy Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kolejna dziewczyna na forum. Miło mi Co do BM to pisz na PW do Eper'a. Ja się do dzisiaj nie potrafię określić czy pojadę, ale chcę. Ja się mogę wybrać na przejażdżkę, ale taką w celach poznawczo rekreacyjnych bardziej. Może Ci się uda ożywić temat, bo ostatnio nikt tutaj nie pisze. Jeżeli jakaś jazda to w drugiej połowie tego tygodnia, bo obecnie jestem nie w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Po śniegu niechętnie się jeździ, a i szybciej ekipę legnicką zastać na Facebooku (ach ta społecznościówka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geed Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ekipa legnicka na Facebooku? Może więcej szczegółów? Jak znaleźć do nich kontakt? Na jazdę w celach poznawczo-rekreacyjnych też jestem chętna tylko niech zrobi się bardziej wiosennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam serdecznie , wygląda na to że 13 kwietnia szykuje się mały sprawdzian kondycji przed sezonem (Pomocne , Stanisławów ) . Impreza ma być dostępna dla wszystkich legniczan - tych co mają rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Kobieta w temacie - od razu ruch Do mnie doszły słuchy, że chyba w drugim tygodniu kwietnia mini "maraton" będzie w Legnicy. Będzie podział na 'turystykę' i 'wyścig'. Trasa Legnica - Krotoszyce. Ile w tym prawdy dowiemy się pewnie niedługo. Jakby wypaliło będzie to dobry sprawdzian formy przed BM we Wrocku. Co do maratonów mam kilka w planie na ten rok. Zarówno u Grabka jak i Golonki. Dystanse mega. Co do wspólnych treningów, wiadomo jak jest, każdy ma inne tempo i zawsze jedna osoba wypluwa płuca, a druga odpoczywa. Ale na jakąś wytrzymałościówkę w tlenie można wybrać się większą grupą. Jak będzie chociaż te 5-8 stopni na plusie można coś ogarniać. Jakby ktoś chciał zobaczyć jakim tempem i jakie trasy jeżdżę - link do bikestats w stopce. ew. zapraszam na gg - podane w profilu Pozdrawiam, Eper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mirecki więcej szczegółów poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Po śniegu niechętnie się jeździ, a i szybciej ekipę legnicką zastać na Facebooku (ach ta społecznościówka). Jakim śniegu? Jak pisałeś tego posta to prawie nie było. Tylko to co się ostało gdzieniegdzie. Podaj link do fb z tą grupą. tylko niech zrobi się bardziej wiosennie Mi tam żadne warunki nie przeszkadzają. Możemy zorganizować wypad nawet w -20. Witam serdecznie , wygląda na to że 13 kwietnia szykuje się mały sprawdzian kondycji przed sezonem (Pomocne , Stanisławów ) . Impreza ma być dostępna dla wszystkich legniczan - tych co mają rowery Własnie! Szczegóły jakieś. Ktoś to organizuje sam, czy jakiś OSiR, lub grupy rowerowe. Na ile to jest pewne? Czyli coś się jednak dzieje rowerowego w Legnicy. No oby to się odbyło. Jak ktoś coś wie to jakiś link do strony. Gdzie to się odbywa? Czy się płaci i konkretne terminy? Kobieta w temacie - od razu ruch Właśnie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakim śniegu? Jak pisałeś tego posta to prawie nie było. Tylko to co się ostało gdzieniegdzie. Nie wiem jak teraz, ale 2 tygodnie temu było tak Podaj link do fb z tą grupą. Teraz zauważyłem, że to grupa prywatna, ale to są osoby z tego forum z tematu o Legnicy. W sumie to część z ekipy z wyprawy na Grodziec, która była ciut ponad rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No ja słyszałem że to OSiR na spółę z jakąś legnicką grupą turystyczną organizują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie wiem jak teraz, ale 2 tygodnie temu było tak To gdzie Ty jesteś, że nie wiesz jaka pogoda w Legnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hehe, to jest zdjęcie z pogórza, a ostatnim razem byłem tam 2 tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.