welocyped Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ok, czekam na dalsze decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stevens0n Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Cześć ekipa! Ja z koleżanką (90-60-90, jasne blond włosy, nienaganna aparycja ) wybieramy się w sobotę do Mietkowa. Chcemy ominąć najgorsze upały więc wyjeżdżamy o godzinie 8 rano. Tempo raczej mocno rekreacyjne - 15-20km/h + przerwa co około 10 km Wracamy pociągiem, ale z przyjemnością poznamy nowych ludzi! Jeżeli ktoś chcę się z nami zapakować to zapraszamy. Godzina i miejsce spotkania jest do dogrania - nie są to jakieś twarde terminy. Pozdro, Krzychu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ok wpisuję w krąg zainteresowań i opcji Będziemy sprawdzać pogodę na bieżąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welocyped Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Wypadzik aktualny; zaproponowana godzina w czasach pustynnych upałów - wydaje się być odpowiednią.., tylko ten haniebny powrót pociągiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 na niedzielę coś takiego znalazłem na fejsie http://www.traseo.pl/trasa/wroclaw-sobotka-wroclaw-1 (START: róg Klecińskiej i Grabiszyńskiej GODZINA: 10:00) Stevens0n - opisałeś siebie to teraz koleżankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Trochę daleko, więcej niż mój rekord życiowy i nie lubię tego podjazdu do Tąpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mahtaliel Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Już się pogubiłam Do Mietkowa zamierzacie jechać w sobotę czy w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Na razie zbieram wszelkie zgłoszenia Rzuciłem już ładnych parę notek temu, że w ten weekend jest Mietków, natomiast dzień jest otwarty W sumie to też może i bym sugerował niedzielę, w sobotę bym po rowerowych pochodził, a wieczorem na lampiony No kurcze, odwołali lampiony... Człowiek pierwszy raz od roku chce wyjść na miasto, a tu taka kupa... http://wroclawnadodra.pl/artykuly/777/noc-lampionow-na-razie-odwolana-wroclawianie-nie-puszcza-do-nieba-tysiaca-swiatelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stevens0n Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Stevens0n - opisałeś siebie to teraz koleżankę Ała Koleżanka też bardzo fajna Yarpenn -> Kiedy podejmiesz decyzję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Moja mózgowa stacja meteorologiczna szepce mi cichutko, że najprawdopodobniej jutro (lub dziś w nocy, ew. jak przyjdzie wcześniej to wieczorem) będą burze, więc... ... skłaniam się raczej ku niedzieli. Chociaż tak naprawdę wszystko może się zmienić w ciągu kilku godzin. Bardzo wstępnie narysowana trasa jest tutaj: http://www.endomondo.com/routes/206202992 Obejmuje ona objechanie zalewu, ale nikt się przy tym nie będzie upierał, to w końcu dodatkowe 20 km, a nie każdemu to musi pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welocyped Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 ... skłaniam się raczej ku niedzieli. Chociaż tak naprawdę wszystko może się zmienić w ciągu kilku godzin. Jak wszyscy mogą/chcą jechać w niedzielę, to może zostańmy przy niej - nawałnica i tak nas nie ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jeżeli nikt mnie nie wyciągnie nigdzie to myślałem żeby dołączyc do lajtowej wycieczki znajomych w brzegu dolnym w sobotę. Z tym, że chciałbym dojechać tam rowerem (oni pociągiem). Start ok 8 rano. [pogoda się zapowiada idealna] Jak będą zamulać to się odłączymy i można pozwiedzać las mokrzański. Pod wieczór mi się wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W sobotę może padać słabiej niż w niedzielę, także ja wolałbym zmoknąć mniej, wybierając się jutro. Taka moja skromna opinia po spojrzeniu na prognozę ICM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Trochę za późno na zrywanie ludzi jutro rano, tym bardziej, że część nie mogła w sobotę. Jeżeli coś będzie padać to myślę, że będzie to burza. A wiadomo jak z nimi jest - mogą być albo i nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Wstępnie wyjazd jutro 8:00 rano sprzed Magnolii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grin Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 O której planowany powrót jak coś? Bo może bym się dołączył jak bym wstał o 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Powrót planowany jak wrócimy Niektórzy może będą chcieli prędzej, inni później, jestem elastyczny 5-7 godzin? Wszystko zależne od tego, co się będzie chciało robić na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 To kto w końcu jedzie jutro z Yarpenem? Ja poważnie myślę nad ta opcją, która zapodał MixingHead (o 100: Mietków i Ślęża)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja mam nadzieję, że ktokolwiek się zdecyduje, żebym nie musiał znowu sam jechać Zbiórka od 7:50 na placyku przy scenie na przedzie Magnolii, czekam do 8:05. Telefon do mnie 696-43-11-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mahtaliel Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No i wtedy gdy stanęło na tym, że wyjazd w niedzielę, która mi pasowała to jednak jak na złość nie mogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja raczej jutro odpadam, dziś za długo na słońcu. Ale niedzielny start nadal aktualny, ma być ponad 10os. START: róg Klecińskiej i GrabiszyńskiejGODZINA: 10:00TEMPO: 20-25 km/h (piknikowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No i wtedy gdy stanęło na tym, że wyjazd w niedzielę, która mi pasowała to jednak jak na złość nie mogę! No widzisz, chciałem dogodzić i nie wyszło Będziesz musiała zrobić jakieś zadośćuczynienie Ja raczej jutro odpadam, dziś za długo na słońcu. Ale niedzielny start nadal aktualny, ma być ponad 10os. START: róg Klecińskiej i Grabiszyńskiej GODZINA: 10:00 TEMPO: 20-25 km/h (piknikowe) Ty, wiesz, że jutro jest niedziela? "Jutro odpadam, bo dziś za długo na słońcu, ale o dziesiątej start nadal aktualny!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 eeee, pisałem o jutrzejszym (niedzielnym) mietkowie/sobótce co wrzuciłem linka do trasy chyba że jestem tak zmulony iz nie łapię o co chodzi EDYTA: nie jestem kierownikiem tej wycieczki więc moja absencja nic nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welocyped Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja jutro, drugą pasją powodowany - w stronę odrzańskich nurtów się udam. Następnym razem popedałować z Wami jednak mam nadzieję.., miłej wycieczki Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Czyli wychodzi na to, że jadę sam "Ja wiedziałem, że tak będzie... Ja wiedziałem" No jeszcze będzie tak, że o tej 10tej się do ekipy podłączę i do Mietkowa z nimi zajadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.