evo07 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Wstępnie mam plan zeby sie wybrać na objazd trasy przełożonego bikemaratonu (20.04). Ma byc ze mną znajomy spoza forum który woli asfalt więc tempo moze byc różne. Jakby ktoś/ktosia chciał sie przyłączyć to czekam na info. kiedy??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Kedy kedy, no jak to Oficjalnie 20.04 chyba o 12 w południe. Nigdy nie byłem i nie wiem jak to oficjalnie wygląda i jaka tam ekipa jedzie. Nie wiem tez jak wygląda oznakowanie trasy. Pierwszyzna to będzie dla mnie. Ale z drugiej strony http://bikemaraton.com.pl/aktualnosci/nid/197 czy trasa będzie oznakowana ? I tak sobie będzie czekac do czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Trasa nie bedzie oznakowana(tak bylo rok temu) , ale bedzie przewodnik a raczej dwoch mega/mini trzeba sie ich trzymac. Objazd wyglada tak ze po rozjezdzie na mega tempo sie zwieksza , ale co kilka km jest pauza aby kazdy dojechał (polecam tę opcje wybrac) , a na mini bedzie tempo typowo turystyczne;) Jedzie tam ekipa maniacow rowerowych , wiec jest pozytywnie. Do czerwca bedziesz miec czas aby poprawic forme . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zrozumiałem że planujesz sam zrobić objazda a to widzę wszystko musi być oficjalne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Sam nie wiem jak to miało wyglądać. Spodziewałem sie ze trasa bedzie oznakowana Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby samemu troche wczesniej sie tam wybrac co by mi nawet bardziej odpowiadało. W czerwcu startować nie zamierzam. Troche za duzo sobie licza, nie wspominajac o 2-3tys uczestników. Jest masa innych imprez z mniejsza obsada, do tego z mapa w reku - takie coś preferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 roche za duzo sobie licza, nie wspominajac o 2-3tys uczestników. Jest masa innych imprez z mniejsza obsada, do tego z mapa w reku - takie coś preferuje. No to zapraszam w najbliższą niedzielę na OMW do Lasku Osobowickiego http://omw.artemis.wroclaw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Chętnie bym się wybrał po zeszłorocznych dwóch startach, ale niestety mam imprezę pieszą w Świeradowie. A tak btw - przydała by sie wam jakaś reklama tego co robicie. Bo sie o tym dowiedziałem wczoraj przypadkiem, zaglądając na stronę artemisu. Fakt, ze ostatnio rzadziej zaglądam w takie miejsca, ale jednak. Jakaś gazeta czy cus, chyba ze oni nie sa zainteresowani krzewieniem takich form spędzania czasu pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wybieram się dziś ze znajomym do lasu rędzińskiego a byc może dalej. Pewnie cos koło +30,40km Moze i kolezanka nawet dołączy. Tempo bez przesadne Ja startuję o 11 z http://goo.gl/maps/9lLJW (fontanna z piłkami przy rynku), kumpla zgarniam z okolic mostu milenijnego jakieś 20 kilka minut poźniej. Jak ktos miał dłuższą przerwę lub chce byc pierwszy raz to idealna okazja. 728 862 2 zerro 2 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 http://www.facebook.com/events/605731326118225/ Zapraszamy na pierwszy w sezonie 2013 Otwarty trening MTB. Pod okiem instruktora kolarstwa będziesz mógł / mogła wziąć udział w zorganizowanym treningu MTB - główny nacisk będzie kładziony na poprawę techniki jazdy, pokonywania stromych zjazdów oraz podjazdów a także ostrych zakrętów. Do tego spotkanie w gronie równie zakręconych ludzi na punkcie kolarstwa górskiego na pewno pozytywnie nastroi Cię na cały tydzień.Miejsce zbiórki: Górka Skarbowców przy skrzyżowaniu ul. Racławickiej i ul. Skarbowców.Planowane jest, iż treningi będą organizowane cyklicznie właśnie w poniedziałki. Możliwe, że będzie także dodatkowy termin w inny dzień - w zależności od zainteresowania i liczby osób w grupie.Prowadzący treningi: Kamil Dziedzic, instruktor kolarstwa, kierownik drużyny Mitutoyo AZS Politechnika Wrocławska Polecam, a jeżeli ktoś chce być na bieżąco to warto śledzić profil AZSu politechniki http://www.facebook.com/mtbPWR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jak się nie spóźnię, bo własnie z pracy na kromera przybyłem, to będę - sprzęt chyba nie organicza uczestnictwa a i ciekawym co to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 iii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To nie dla mnie, bo jestem za cieńki, mam brudny rower, nie mam xtr i jestem za cieńki;) po za tym same wygolone łydy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 bylem tam wczoraj , bylo calkiem fajnie i szybko , polecam dla amatorów , ktorzy trzesa portkami przy zjazdach 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grin Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Z racji wolnego i ładnej pogody mam zamiar jutro trochę pokręcić na rowerze, więc jeśli ktoś ma ochotę oraz czas to zapraszam. Co do godziny mam cały dzień wolny więc do dogadania, tempo raczej jeszcze pozimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Z racji wolnego i ładnej pogody mam zamiar jutro trochę pokręcić na rowerze, więc jeśli ktoś ma ochotę oraz czas to zapraszam. Co do godziny mam cały dzień wolny więc do dogadania, tempo raczej jeszcze pozimowe Ja bym pokręcił, ale w tygodniu tak nie za bardzo - zajęcia na uczelni. Ale w weekend czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jak wspominałem, na sobote wstępnie jestem ze znajomym ustawiony na objazd trasy maratonu. Coraz bardziej skłaniam się ku temu zeby nie czekać na oficjalny przejazd bo szkoda dnia. Start bym planował na ok 10.30-11 gdzieś w okolicach milenijki lub legnickiej na wysokosci mostu. Od razu wspomnę że raczej nie bardzo hardkorowo, chociaż teren juz powinien na wiecej pozwolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Może znajdą się jacyś chętni na kręcenie jutro? Planuje wycieczkę do Lasu Bukowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a o ktorej godzinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam wolny dzień jutro, więc mogę się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grin Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nie wiem czy już ruszyłeś, ale jak byś poczekał do około 14 to z chęciom bym się z Tobą wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ruszyłem o 10:00 i nie zdążyłem odczytać. No to może następnym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ktoś sie wybiera rowerowo na tropiciela ? 24-25.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alternatywny Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ktoś jutro ( poniedziałek ) pisałby sie pojeździć ? ok godziny 15-16, nie znam tras rowerowych w okolicach wrocka a chętnie bym poznał, najdalej byłem w tym sezonie nad Bajkałem, także raczej amatorska jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grin Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jak z okolic kromera i okolicy to możemy się gdzieś ustawić i pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alternatywny Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Byłem wtedy w Kotowicach na wiezy widokowej i lesie Strachocinskim, nie miałem dostępu do kompa od rana także dlatego się nie zgadaliśmy. Może następnym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.