MixingHead Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 To czekam na info odnośnie wolnych terminów i spróbuje się dopasować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nowy to nowy z uzywka różnie bywa. Wolny termin jest kazdego dnia tylko trzeba ustalic godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Byłem dziś w okolicach jazu bartoszowickiego i sobie przejechałem odre Trzeba tylko na środku uważać żeby się nie zatrzymać, bo jest kilka cm wody. A niefajnie by się wracało mając przemarznięte i mokre stopy :] Jak w weekend znowu spadnie śnieg to może przykryć to miejsce. Polecam, bo nie często jest taka okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ma ktoś może dostęp do imadła? albo wie gdzie jest jakiś fajny, kumaty serwis rowerowy w pobliżu centrum, gdzie za pomoc w ściągnięciu pozostałej części od łożyska na śrubie nie zażyczą sobie jak żyd za zboże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ktoś chętny na trzebnice w czwartek ? Tak powiedzmy ok 10, żeby złapać najcieplejszą część dnia. Dopiero łapie formę więc ostro nie będzie o ile w ogóle dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wiosna tuż tuż, czy może zima jeszcze… W każdym razie 24 marca w Krośnicach odbędzie się Fraszka Co prawda trasa już nie ta co kiedyś - na pierwszej Fraszce było prawie 100km i trwała 7 godzin Ale nadal będzie się gdzie zmęczyć http://fraszka.artemis.wroclaw.pl/orajdzie.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Szoppers i Bartol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Znalazł by sie jakiś awaryjny transport ? Na razie kombinuje swoja ekipę, i raczej pieszo, ale ludzie leniwi są ostatnio i może nie wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 MIxu - jak nareperuję naszego pierdzika to masz miejsce siedzące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ktoś chętny na jakąś w miarę lajtową wycieczkę 50-60km 23 marca, o ile pogoda dopisze? Nie jestem z Wrocławia, a tutaj studiuję i chętnie poznałbym tutejsze trasy. Najlepiej jakiś szuter, las, ale asfalt też OK, byle to nie była jakaś ruchliwa droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Szoppers i Bartol:) Przejrzeli tysiace zdjec.. i wybrali wlasnie to ;P to znak to co? Smigamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ...to co? BM czy Fraszka? jak to co?? I jedno i drugie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LajtekPL Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Znacie może jakieś ciekawe miejsca ( okolice Wrocławia ) gdzie można sobie pojeździć rekreacyjnie ( mam rower crossowy i nie będę się pchał w wysokie góry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jak na razie to asfalty w okolicy Wału Trzebnickiego - reszta dla roweru crossowego niezbyt przejezdna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 LajtekPL - przejdz sie do ksiegarni pod arkadami lub na wita stwosza lub gdziekolwiek, popros o mapy okolic wroclawia 1:50000. Wybierz cos z tego. Do tego jako uzupelnienie wzgorza trzebnickie. A jako kolejne uzupelnienie czytaj forum i przylacz sie do wyjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LajtekPL Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dzięki za info, jak już zacznę na siebie zarabiać to wtedy kupie jakiś w miarę dobry MTB i poszerze horyzonty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 LajtekPL - przejdz sie do ksiegarni pod arkadami lub na wita stwosza lub gdziekolwiek, popros o mapy okolic wroclawia 1:50000. Wybierz cos z tego. Do tego jako uzupelnienie wzgorza trzebnickie. A jako kolejne uzupelnienie czytaj forum i przylacz sie do wyjazdów prościej chyba mu będzie wejść na geoportal.gov.pl i tam "mapy" albo "mapy 2" - są i zdjęcia lotnicze i mapy topograficzne w różnych skalach (nawet 1:10 000) - możliwe do ściągnięcia na telefon z Androidem (oruxmaps, locus maps). Gdyby chciał drukowane to można je kupić w Wojewódzkim Ośrodku Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej na Dobrzyńskiej (czy jakoś tak, II piętro), arkusz kosztuje (kosztował) kilka złotych. Poza tym okreslenie okolice Wrocławia to dość szerokie pojęcie. Na wschodzie - to np. wzdłuż Odry do Czernicy, z wieżą widokową (w sezonie mieli tam niezłe ciasto z truskawkami pieczone przez miejscowe koło gospodyń wiejskich). Na zachodzie np. Las Mokrzański, pałacyk w Wojnowicach, południowy zachód to okolice Skałki/Samotworu - Park Krajobrazowy Doliny Bystrzycy (plus Karczma Rzym ;-) ). Trochę dalsze to Milicz i stawy milickie (np. Myśliwski Zamek/Hubertówka z pysznymi obiadkami z dziczyzną itp.) Długo by wymieniać, trzeba wziąc mapę, rower i spróbować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z drukowanymi mapami ja mam ten problem, ze jak zmienisz trase to moze byc ciezko A tak za ok 20pln masz pokryty teren okolic wrocka z trasami rowerowymi. Lajtek - jezdzic mozna na czymkolwiek co ma 2 kola i zeby tylek nie bolal po pol godzinie :]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LajtekPL Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z drukowanymi mapami ja mam ten problem, ze jak zmienisz trase to moze byc ciezko A tak za ok 20pln masz pokryty teren okolic wrocka z trasami rowerowymi. Lajtek - jezdzic mozna na czymkolwiek co ma 2 kola i zeby tylek nie bolal po pol godzinie :]]] z siedzeniem aktualnie mam problem poruszyłem ten temat w dziale sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Hej wrocławianie, nikt z Was nie potrzebuje ciepłych rękawiczek? Kupiłem i okazało się, że moje palce pianisty do nich nie pasują. http://www.forumrowerowe.org/topic/132297-rekawiczki-zimowe-northwave-power-long-rozmiar-l/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A jaki rozmiar XXL by mi odpowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Niestety, L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wstępnie mam plan zeby sie wybrać na objazd trasy przełożonego bikemaratonu (20.04). Ma byc ze mną znajomy spoza forum który woli asfalt więc tempo moze byc różne. Jakby ktoś/ktosia chciał sie przyłączyć to czekam na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Do fraszkowiczów - w krosnicach, w maju maja uruchomic kolej waskotorowa (trasa 3km), z tej okazji ma byc jakis rajd rowerowy 25-26 maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Do fraszkowiczów - w krosnicach, w maju maja uruchomic kolej waskotorowa (trasa 3km), z tej okazji ma byc jakis rajd rowerowy 25-26 maj Wartoby zobaczyc w ruchu to ustrojstwo przez czego smetna "poludniowa poczekalnie" stracilismy tyle czasu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.