jorgov Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No to Piotrek sprężaj się! Póki co to muszę się sprężyć ze złożeniem do kupy mojego obecnego, Byka Żmijowatego, bo tu widzę ludzie śmigają, trenują do sezonu, a ja nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 jak złoże rower do końca i wyleczę kolano to też chętnie bym sobie codziennie w miarę możliwości z wami ganiał. Odezwe sie za jakiś czas Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 pieknie,czyżby powstawła Wroc/Dolnoślaska timo/gango/sekta FS..świat się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 ..., bo tu widzę ludzie śmigają, trenują do sezonu, a ja nic ktoś trenuję i mnie nie zabierze?? Ja tylko do pracy... ps: wkładaj rajty z golfem i dzida na bajka:) ps2: ja w swoim qbe pokrzywiłem krzywki od wahacza, dodatkowo wysiadła mi blokada dampera, skończyły się klocki z tyłu - więc śmigam na kanapie;) z jednym hamulcem ale jeden hamulec w zimie to dla mnie nie nowość może takie coś na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ok, melduje że mam już rower we wrocławiu. od czwartku około 11 mogę jeździć z kimś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 zabiel ciulu;d wiesz gdzie jest katedra we wro??;] na 10 w sobotę Ci pasi? polecimy może na bajkał po śnieżq;-) może kogoś z emtb wyciagne;p pozdro i odpisz czy ew Ci pasi;) dodam że nie wiem czy mi się uda zębatke 32t zorganizować a jak nie to i tak latam na 22t;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 zabiel ciulu;d wiesz gdzie jest katedra we wro??;] na 10 w sobotę Ci pasi? polecimy może na bajkał po śnieżq;-) może kogoś z emtb wyciagne;p pozdro i odpisz czy ew Ci pasi;) dodam że nie wiem czy mi się uda zębatke 32t zorganizować a jak nie to i tak latam na 22t;) pasuje, pasuje. a gdzie jest katedra ? :D:D:D żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Byłem wczoraj w redzińskim. Kapitalny trening Juz dawno sobie tak nie dołożyłem. Teraz pewnie będzie jeszcze większa masakra przez ocieplenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 elo! ja byłem nad Bajkałem i powiem tak: trening taki że dziś musiałem autem wrócić bo siły nie miałem dobry trening pod fulla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ze zdjęcia wynika, że rower był a nie ty. Taki hi-tech, że sam pewnie jeździ Którędy śmignąłeś ? Przy odrze/wałami/asfalt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tak, kosmiczna technologia jechała z kromera wałem a później przez las strachociński, co by za łatwo nie miała;) taki low-tech;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś z Was pożyczyć na kilka minut klucz francuski ? muszę odkręcić pedał a klucz płaski nie chce go złapać. ktoś poratuje ? a i może ktoś ma sprzęt do wciskania łożysk ? klucz francuski najbardziej potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś z Was pożyczyć na kilka minut klucz francuski ? muszę odkręcić pedał a klucz płaski nie chce go złapać. ktoś poratuje ? a i może ktoś ma sprzęt do wciskania łożysk ? klucz francuski najbardziej potrzebny Hmmm.. czyli taki chudy francuz w rozmiarze 15? ciezko bedzie... a pedal rozumiem nie ma z drugiej manki ampuli? a plaski nie lapie bo? wyorane bieznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Hmmm.. czyli taki chudy francuz w rozmiarze 15? ciezko bedzie... a pedal rozumiem nie ma z drugiej manki ampuli? a plaski nie lapie bo? wyorane bieznie? ma wyorane bieżnie, jak i gniazdo na imbus z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ma wyorane bieżnie, jak i gniazdo na imbus z drugiej strony aaa czyli potrzebny taki francuz hydrauliczny co nie dba o to co odkreca mam ze 2 do dyspozycji.. ale jutro bedzie ciezko bo sam jestem w domu z Bobasem.. w sobote od okolo 9 rano jestem dostepny na soltysowicach jakby co i moznaby sprobowac wyrwac chwasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 kurcze, na weekend jadę do domu. jak nic nie wykombinuje w domu, to w następnym tygodniu się odezwę, coby się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 w wyrobione gniazdo imbusowe spróbuj wbić młotkiem o 1/2 rozmiary większy torx, z reguły daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thened Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 zamiast francuza możesz od biedy takim sprzętem spróbować (do dostania w każdym większym markecie, a przydaje się w domu np. do prostej hydrauliki w kranie ): http://www.narzedziak.pl/category/narzedzia-reczne-szczypce-szczypce-zaciskowe Jeśli Cię satysfakcjonuje, to mogę użyczyć - okolice hotelu wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 w wyrobione gniazdo imbusowe spróbuj wbić młotkiem o 1/2 rozmiary większy torx, z reguły daje rade Panie, gdzie na mieszkaniu studenckim młotek, czy torx'y gdybym miał bajka w domu, to by nie było problemu zamiast francuza możesz od biedy takim sprzętem spróbować (do dostania w każdym większym markecie, a przydaje się w domu np. do prostej hydrauliki w kranie ): Szczypce zaciskowe Morsa Jeśli Cię satysfakcjonuje, to mogę użyczyć - okolice hotelu wrocław. po weekendzie, jak nic nie wymyślę, to się zgłoszę bliżej mi pod hotel wrocław, niż na sołtysowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ktos w weekend śmiga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ok panym, ja już swój problem rozwiązałem. dzięki za gotowość do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zima nie zima, śnieg, deszcz, kto śmiga codziennie naszą cudowną ulica Opolska i Krakowska, szaro-czarnym fullem speca , ? ;-) Ja mam codziennie przyjemność stać tam w korkach i mimo dupnej aury trochę zazdroszczę koledze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Prawie się zgadza rysopis ze mną, ale ja latam raczej po wałach wrocławskich w dwie strony. Pytanie mam jednak - nudzi mi się już latanie po wałach. gdzie można ruszyć, żeby było w miarę blisko (do 10km) i spotkać jakieś pagórki? dla człowieka z gór jednak Wrocław jest zabójczy dla psychiki a walenie km po płaskim mi się nie uśmiecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Skąd zaczynasz ? Centrum ? http://goo.gl/maps/TqP3G tak na szybko zrobione, pewnie coś pominałem (nie licząc kilku mniejszych wzniesień i estakad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 We wrocławiu w promieniu 10 km nic nie ma , w samym wrocku masz kilka gorek gdzie znajdzie sie podjazdy 20-26% i zjadzy 30 % . Ul skarbowcow , kilmangaro ul chopina , lasek osobowicki ktore jest po drodze jak walem lecisz , a tak najblizej to las bukowy trzebnica ok 30 km , Sobotka sleza i radunia ok 40 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.