wnoto Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A jakieś nocne przejazdy organizujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 W niedziele z Daidem planujemy wypad na Smrk i jesli ktos bedzie chetny zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songoku Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Wrocław->Legnica->Prochowice->Lubiąż->Brzeg Dolny->Wrocław, 151 km. http://www.endomondo.com/workouts/242308300/3089500 To mój pierwszy post. Mam na imię Paweł. Cześć! Z chęcią podłączył bym się na taką samą lub podobną wyprawę. Nie wiem tylko czy bym dał radę, zatem pytanie - w jakim czasie pokonujecie tą trasę(jaka średnia prędkość przejazdu)? ps. już trochę się obeznałem, pytanie nie na miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziolek71 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 czy tutaj się jeszcze coś dzieje w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ehlo, Dziś "wycieczka" Wrocław->Miękinia->Brzeg Dolny->Oborniki Śląskie->Trzebnica->Skarszyn->Wrocław. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cześć kawał drogi przebyłeś ! Mnie się marzy Gajków-Wrocław-Łozina-Skarszyn-Zawonia-Trzebnica-Oborniki Śl.-Wilkszyn-Coś tam,coś tam-Wrocław-Gajków Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pivek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A to się pochwalę http://www.endomondo.com/workouts/305611952/12124954 W czwartek zamierzam zrobić trasę do Krakowa. Dokładnie tym samym śladem, czyli w większości drogi wojewódzkie i lokalne, czasem jakaś krajowa lub gruntowa. Generalnie asfalt, choć zdarza się bruk i płyty betonowe. Może ktoś chętny na wspólny kawałek trasy razem? Start ok. 4:15 z Grabiszynka (szczegóły na priv), 10:00 Opole, 16:00 Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Cześć kawał drogi przebyłeś ! Mnie się marzy Gajków-Wrocław-Łozina-Skarszyn-Zawonia-Trzebnica-Oborniki Śl.-Wilkszyn-Coś tam,coś tam-Wrocław-Gajków Jurek Ok. 100 km. :-) Całkiem sympatyczna trasa do zrobienia. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Marcin a byłeś może w lesie bukowym koło Skarszyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jakoś nie było okazji. Jeszcze. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dwa razy w tygodniu jadę autem przez Skarszyn do Zawonii.Potem wracam do Wrocławia ,co wyklucza rower. Pięknie położona miejscowość i kusi ten skręt do lasu bukowego.W tym roku zrobiłem max 40 km ale z drugiej strony teraz byłoby fajnie ze względu na suche szlaki i leśne dukty ! Może spróbuję w sobotę. Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ehlo, W najbliższy weekend to raczej będę śmigać na południe: Mietków, Tąpadła, Sobótka. :-) O ile czas pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Też zamierzam tam pojechać w przyszłości przez Św.Katarzynę i Żurawinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ma ktoś pożyczyć klucz do kasety i torxa do tarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ja mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Posiada ktoś 100-200 ml oleju 15W. Chcę zrobić serwis amorka, a nie potrzebuję całego litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Posiada ktoś zbędną śrubę do zamontowania zacisku i adaptera do amortyzatora? poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dzisiaj w południe poszukam. Może gdzieś mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 mam nowe od hamulca hope , ale pod tarcze 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam - powinienem miec cos takiego, jesli jeszcze nie dostales to pisz a da sie zorganizowac. Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja jednak nie mam. Ostatnie poszły tydzień temu z adapterem, bo były mi zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ehlo, Zaliczyłem swój pierwszy wyścig. Ślężański Mnich, dystans maxi (dla amatorów). Nie bylem ostatni. :-D :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Byłem, oglądałem wyścig ale nie jeździłem bo czekam na reklamację ramy. Napisz ile to było okrążeń i ile km przejechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ehlo, Dla amatorów było jedno lub dwa. Ja "zaliczyłem" 6 km rozgrzewki i 2 okrążenia po 17 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 wybiera sie ktos z wro do miekini na maraton i ma miejsce w aucie na osobo-rower? pilnie poszukuję transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.