evo07 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 na grubych można takich do 2.5 2ply;d a Mix to kozak ostatnio;) pozdrower i grratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 To jest trasa jaka zrobiłem przed spotkaniem z chłopakami http://goo.gl/maps/yXplD Wyjdzie jakieś 130km, we wczorajszej pięknej słonecznej pogodzie Myślałem, że trochę więcej wyjdzie. Ale ten jelcz to jednak rzut beretem. Co do dzis to odpuściłem gdy zobaczyłem prognozę. Oczywiście okazało się, że to tylko sciema była (po 22 był cały dzień we wro i w szklarskiej wielkiej zlewy). A w okolicach północy juz tylko rano i wieczór burze. A teraz to wieczornej juz ma nawet nie być. No nic, raz juz w górach w tym roku zmokłem i lekko wymiękłem. Poza tym juz nie było czasu zeby jednak się zdecydowac zeby jechac no i nie miałbym jak dojechać na miejsce zbiórki w deszczyku porannym Może mnie jeszcze kiedyś zabiorą EDYTA: http://fotopolska.eu/278330,foto.html?o=b15924 ten mostek mijaliśmy koło pilicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 może za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 widzę że odpusciliście...może i dobrze, co powiecie na 17-18.08.bedzie Bike Fest i Enduro Trophy i pare innych atrakcji "kulturalno-rozrywkowych" dla ludzi o mocnych łydkach i zdrowych wątrobach Więc panie,panowie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No, zarąbista jazda Niby nie za duża trasa ale dostałem w kość. Jak coś to się piszę na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Czy we Wro znajdę jakąś/jakieś dobre duszyczki, które mają rowery na ramach Accent Peak 26 i/lub Accent Peak 29 2013 w rozmiarze M i pozwoliłyby się przymierzyć ew. przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja mam acent peak 29 w rozmiarze M:P moja zona na nim jedzi. Mokry a ty chyba mialeś przyjechac na górke . nauczyć się zjezdzać i wjezdzac:P Nowy accen Ci tego nie zapewni:P sam musisz się nauczyć Telefon masz . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ano miałem przyjechać, ale pojechałem nad morze Wrócę we wtorek, to jeszcze się zgadamy. A rozważam Peaka, bo El Nino już małe, a jak wymieniam koła + rama to wideł można przy okazji też zmienić. Głównie zależy mi na różnicy w jeździe 26 vs 29, ale teoria teorią, a praktyka może być sporo inna. Wstępnie pasowałby Ci czwartek 15 sierpnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 zadzwon to zobaczymy 29 er jest lepszy zwlasza jezeli myslisz o maratonach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Łukasz Cię zabije na tej górce, on tam zwabia ludzi a potem, "moja żona ma nową maszynkę" uważaj !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aż tak źle? Chyba niedługo Ghost napisze. "Mam nowego Accenta El Nino rozmiar S" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja Cie nie zabije , ale jezeli nie zachowasz zdrowego rozsądku to moze tak Być. Przykład trenujac na górce bylo sobie 3 gosci w wieku ok 15 lat i kazdy z nich miał fulla z Auchan. Po moich kilku szybkich zjazdach jeden z nich tez wystartował bardzo szybko z zjazd ok 20%. Patrze na gościa a on pozyzja jak do wjazdu pochylony na maxa na kierownicy i zrobił salto razem z rowerem łamiąć obojczyk. Utrzymujac dobra pozycje wszystko jest giT:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Mixing: Twoja życiówka to 130 km ? Ok widzę, że sporo terenu jest, co męczy, ale podejrzewałem, że rekord masz sporo, sporo grubszy Ja chyba się nie chwaliłem w sumie, ale z jakieś 2 tygodnie temu zrobiłem swój nowy rekord - 142 km Planuję w niedalekiej przyszłości pobić, ale wszystko zależy od pogody i od tego, jaką trasę wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Właśnie 130 i kilka Ale na usprawiedliwienie dodam, że było ciepło i wyjechałem po 12 z domu W sumie chciałbym kiedys zrobic więcej ale jakos nie było okazji. Wole sie pomęczyc w terenie niz nabijac puste km na asfalecie, ale moze kiedyś z kimś (samemu to nudno tak trzaskać i trzaskać). Do tego jeszcze kilka innych sportów i jest jak jest. Mam nawet pare pomysłów na trasę, tyle że nie w taką pogodę ;p Jakby co to szukam skrzydłowego lub kilku do takiej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 gdzie, którędy i kiedy??;>może na łikenda torchę natrzaskamy po Izerach:) mapy weź koniecznie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jak sie zrobia temp bardziej znosne. Brzeg, oborniki, trzebnica i potem w dół, lub zacząć od dołu. Lub wyjechac gdzieś w cholere pociągiem zeby trzeba było wrócić, z jakichś czech czy z wielkopolski. Możliwości jest sporo, wszystko do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No właśnie, chętny ktoś na sobotę i np. Brzed Dolny, eksploracja miejscowych lasów, szlaków? Chciałbym zobaczyć jak nowy most wygląda, no i przeprawić się kolejny raz przez kolejowy, wrażenia niezapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wyjazd przesuniety na niedziele wiec mozna się nad tym zastanowic. Zależy jaka pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zna ktoś sklep we Wrocku, gdzie można kupić rękawki i nogawki w przystępnych cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek91 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam Mam pytanie czy ktoś wybierał się do Środy Śląskiej z Wrocławia jeżeli tak to jaką trasę polecacie ?? oczywiscie wykluczam możliwosc jazdy drogą 94. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ja kiedys z legnicy do środy jechałem. Kawałek wyszło mi jakimis gruntowymi i asfaltowymi mniej więcej wzdłuż torów i to bym polecał. Patrząc pobieznie na googla da się cos takiego wykombinowac do wrocka. Ewentualnie wioskami wzdłuż odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Wioski wzdłuż Odry będzie najlepiej bo najmniejszy ruch i asfalt nie taki tragiczny. Ja jechałem przez Kąty Wrocławskie i niestety sporo tirów, ale sama droga całkiem przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek91 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dzisiaj pobiłem rekord życiowy - 155,58 km Tutaj ślad: http://www.endomondo.com/workouts/232628423/4871886 Jak ktoś będzie chciał relację to niech da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ktoś się wybiera? https://m.facebook.com/groups/140537399452984?view=permalink&id=190437331129657&refid=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.