MokryxD Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 @Czach O której jutro byłbyś w Oleśnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ehlo, Hm, budzik ustawiłem na 08:00. Zrobię sobie jajecznicę z jajek od "szczęśliwych kur" ;-) i w drogę. Myślę, że ok. 11:00 będę w Oleśnicy. Później... Sam nie wiem. "Słomiany wdowiec" jestem więc rodzice namawiają mnie abym pojeździł po Waszym parku, przenocował i w niedzielę zurück. Tak czy inaczej - miło byłoby się spotkać i coś nakręcić. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Tą 362 drogą jechałem raz. Pierwszy i ostatni, więcej dziur w życiu nie widziałem, zero przyjemności, są drogi alternatywne Przy okazji, to nie DK, to DW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Tą 362 drogą jechałem raz. Pierwszy i ostatni, więcej dziur w życiu nie widziałem, zero przyjemności, są drogi alternatywne Przy okazji, to nie DK, to DW No tak. Poniosło mnie... DK. Tragedia. No to jechałeś dwa razy. ;-) Pierwszy i ostatni raz. ;-) No nic to. Jajecznica i w drogę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Tą 362 drogą jechałem raz. Pierwszy i ostatni, więcej dziur w życiu nie widziałem, zero przyjemności, są drogi alternatywne Przy okazji, to nie DK, to DW Odcinek z Kątów przez Romnów rowerzyści zwykle przejeżdżają tylko jeden raz, później już omijają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ehlo, Dziś rower znów dostał "w kość". Trasa Wrocław->Oleśnica przez Brzezią Łąkę. Niektóre odcinki to porażka - dziury, dziury, dziury. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 A ja dzisiaj trasa Wrocław - Piotrkowiczki (wioska przed Trzebnicą) DK 5, a potem powrót bocznymi przez Pasikurowice. Jak ja nienawidzę drogi na Trzebnicę... za ta powrotna, którą jechałem pierwszy raz... CUDO! Najlepszy asfalt, jakim jechałem w tym roku Na pewno tam wrócę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ehlo, Rzuć trasą. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Piątką się nie jeździ. Jest kilka alternatyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Co do trasy na Kąty Wrocławskie, to najlepiej jest w skałce skręcić na Małkowice i później przez Sadków do Kątów. Asfalt jest w dobrym stanie O tak http://app.strava.com/activities/53944321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Zgadzam się, bardzo często jadę tym asfaltem i jest naprawdę dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpodroznik Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Cześć, To mój pierwszy post na forum A czy ktoś z Wrocławian/ek nie miałby ochoty na wyjazd na 4 dni na Bornholm? Opcja spania w namiocie tudzież jak najtaniej. Trzeba 2 dni urlopu. Pozdrowienia, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Cześć, To mój pierwszy post na forum A czy ktoś z Wrocławian/ek nie miałby ochoty na wyjazd na 4 dni na Bornholm? Opcja spania w namiocie tudzież jak najtaniej. Trzeba 2 dni urlopu. Pozdrowienia, Paweł Ale jak, w 4 dni rowerem do Bornholmu + prom, czy wyjazd i 4 dni na Bornholmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpodroznik Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ale jak, w 4 dni rowerem do Bornholmu + prom, czy wyjazd i 4 dni na Bornholmie? 4 dni na miejscu - wyjazd np. w środę popołudniem (po pracy), dojazd na późny wieczór, nocleg w jakimś tanim miejscu, prom z rana o 7. Od 11:30 na Bornholmie, powrót w niedzielę promem o 17, przypłynięcie o 22 i droga powrotna do Wrocławia w nocy z niedzieli na poniedziałek (wiem, męczące ale tak potrzebne są tylko 2 dni urlopu. Można celować w weeekend sierpniowy, wtedy 1 dzień urlopu lub 1 dzień dłużej na Bornholmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Byłby ktoś chętny na wyjazd do Lubiąża w sobotę ? Przez brzeg dolny, bo chciałbym zaliczyć prom i most kolejowy. Tempo - bez zapieprzania jak dzika świnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No ja jestem chętny, kondycyjnie powinienem dac rade. Znam trase do Brzegu, można krótko wałem wzdłuż Odry ale o tej porze zarośnięty, ode mnie (Pracze Odrz.) raptem 20km do Brzegu po wale. Można przez wioski, przez Lasek Mokrzański itd. Zobaczyłbym most i prom ale zawsze przeprawiałem się przez most kolejowy, widoki niezapomniane a jak jeszcze pociąg się napatoczył hehe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No i git. Wolałbym wyjechać wcześniej niż później. Ja tamtędy jechałem tylko asfaltem przez wioski. Co do kondycji to w weekend byłem z osoba która narzekała że tez jej nie ma, a zrobiliśmy emeryckim tempem 50km, w niecałe 3,5h. Więc 100-120km to nie problem jak sie ma cały dzień. I założenie jest takie że trasa nie wyścigowa. Ewentualnie można wrócić pociągiem bo część trasy by była wzdłuż torów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Sprawdźcie, czy prom już jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Pogoda mocno zniechęca do wyjazdu. Jak ma tak wiać jak dziś to lekko duży dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 ehlo, Wiać? No cóż... We Wrocławiu to wieje... Tutaj, w Gdańsku, to głowę urywa przy samej [...] - tak wieje. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No i git. Wolałbym wyjechać wcześniej niż później. Ja tamtędy jechałem tylko asfaltem przez wioski. Co do kondycji to w weekend byłem z osoba która narzekała że tez jej nie ma, a zrobiliśmy emeryckim tempem 50km, w niecałe 3,5h. Więc 100-120km to nie problem jak sie ma cały dzień. I założenie jest takie że trasa nie wyścigowa. Ewentualnie można wrócić pociągiem bo część trasy by była wzdłuż torów. Jestem w robocie na nocce do 6, pojde w kime gdzies do 14 i moge jechac na popoludnie- wieczor. Napisz na PW albo maila jak chcesz katurbo@wp.pl Sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Kurde, kurde... właśnie widziałem przez okno kilku pro rowerzystów na kolarkach... nie wytrzymam, idę dzisiaj na rower! :D Pewnie wyjadę koło 16stej... a gdzie? -> Wrocław -> Kąty Wrocławskie -> Środa Śląska -> powrót drogą od północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Z chęcią pojechałbym dzisiaj do Wrocka, ale ze znajomymi pojechałem Oleśnica-Dobroszyce i skapitulowałem. Trzymając średnią 26.5km/h po 17km jestem zmęczony. Ehh piekielne wiatrzysko, może się uspokoi do obiadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 mokry ten tydzien pracuje na 6 do 14 wiec jak chcesz to wbijaj na wrocek , pokaze Ci kilka fajnych miejscowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 @GhOsTwrc OK, to jeszcze dogadamy się na priv. Ale obstawiam raczej przedział pon-śr, bo później trzeba rower przygotować na maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.