czach Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Niestety bateryjki szybki zasysają przy endo i wykorzystaniu gps, nauczyłem się jeździć z dwoma... no chyba, że uważasz, że przy takim czasie 51% to jest dobry wynik. Sporo jeździsz widzę Co więcej większość dużych trasek masz po identycznych drogach co ja :D :D No niestety ale nie mogę mieć zapasowej baterii do iPhone5. ;-) Muszę jakiś powerbank kupić chyba. 5h i zużyte 49% (cały czas 3G i Endo) to nawet niezły wynik. Prawie jak mój pierwszy komórofon, kupiony 15 lat temu. :-D (Dancall 2731). Jakoś tak się złożyło, że po (n+1) latach zacząłem jeździć rowerem. Początkowo miałem zamiar tylko do i z pracy jeździć ale... wkręciłem się i nakręciłem od 14 kwietnia 1820 km. ;-) Trzeba będzie kiedyś razem się "bujnąć". W planach mam jeszcze Mietków i może Oleśnica i okolice. No i w trakcie urlopu: Gdańsk - Hel. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mietków trzasnąłem w ostatni weekend (rekord 120 km) ale do Oleśnicy, Trzebnicy, Oławy - temat jest dla mnie otwarty, szukam nowych wyzwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Do Oleśnicy zapraszam Jeszcze nikt mnie z forum nie odwiedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mietków trzasnąłem w ostatni weekend (rekord 120 km) ale do Oleśnicy, Trzebnicy, Oławy - temat jest dla mnie otwarty, szukam nowych wyzwań Widziałem Twoją trasę do Mietkowa - zazdroszczę. Ja dziś pierwszy raz "cyknąłem" setkę. Biorąc pod uwagę, że od 16 lat nie uprawiałem żadnego sportu, mam astmę, to dzisiejsza setka po 2.5 miesiąca "treningów" to dla mnie niezły wynik. :-) Teraz mam w głowię trasę: Wrocław->(Brzeg Dolny)->Oborniki Śl.->Trzebnica->Oleśnica->Brzezia Łąka->Wrocław. Będzie 100+ km. :-) Dzisiejsza trasa to taki wstęp do trasy Gdańsk-Hel za dwa tygodnie (najprawdopodobniej). Na urlop wracam do domu, do Gdańska. :-) Do Oleśnicy zapraszam Jeszcze nikt mnie z forum nie odwiedził ;-) przez prawie 25 lat mieszkałem w Oleśnicy. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Heh. Jaki ten świat jest mały, a jednocześnie wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Z Obornik Śląskich do Trzebnicy trasa jest masakra, co chwilę góra dół, w tym roku pewnie dałbym radę, w zeszłym spuchłem z sześć razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Z Obornik Śląskich do Trzebnicy trasa jest masakra, co chwilę góra dół, w tym roku pewnie dałbym radę, w zeszłym spuchłem z sześć razy... Znam tę trasę. Trzebnica->Oleśnica jest to samo. Jak dla mnie to jest to trasa na wrzesień/październik. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 O to to, trzeba będzie tam się udać Ewentualnie nie drogą wojewódzką tylko jakimiś gminnymi, żeby mniejszy ruch był Fajnie można sobie ćwiczyć kondycję, coś ala indoor cycling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 O to to, trzeba będzie tam się udać Ewentualnie nie drogą wojewódzką tylko jakimiś gminnymi, żeby mniejszy ruch był Fajnie można sobie ćwiczyć kondycję, coś ala indoor cycling Jeżeli chodzi o tego typu trasy to sprawdza się niedziela. Mniejszy ruch. Co do ćwiczenia to moja żona cholernie mi zazdrości i muszę jej kupić nowy rower (starej daty żona ;-) i Wigry 3). Trasa, którą podałem chciałbym "pyknąć" już po wakacjach. Na razie trening. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 @, @@czach, Zapraszam znowu do Mietkowa, dołączę się gdzieś w okolicach Stróży/Piławy zależnie z której strony będziecie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 W sumie w Mietkowie jakoś rewelacyjnie ślicznie nie jest, ale dramatu też nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No popatrz, popatrz, co za maruda. To może Ślęża? No i tak jak pisałem, z Wrocławia możesz podjechać pociągiem do Żarowa i stąd sobie spokojnie pyknąć na Ślężę, jak chcesz sobie skrócić drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie no przecież nie powiedziałem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Hej. Szukam chętnych do wspólnego rowerowania, mieszkam w okolicach Leśnicy, w miarę znam scieżki i trasy na zachód od Wrocławia. Chętnie wyskoczę na jakieś 50km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No popatrz, popatrz, co za maruda. To może Ślęża? Na Ślężę nie można wjeżdżać rowerem. :-P Ale szlak wokół - może być sympatycznie. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Na szczycie Ślęży, byłem rowerem dwa razy, więc wymówki nie szukaj W okół też można się bujnąć, czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Na szczycie Ślęży, byłem rowerem dwa razy, więc wymówki nie szukaj No wiesz... Jest to ustawowo zakazane a zawód zobowiązuje. :-P W okół też można się bujnąć, czemu nie Wokół Ślęży to pewnie po urlopie - w sierpniu. Na razie odliczam dni do wyjazdu. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Szukam chętnych na jakieś weekendowe kręcenie. Dzień raczej obojetny z lekkim naciskiem na niedzielę, ale sobota tez ok. Wstepnie myślałem zeby powtórzyc trase mietków-sobótka na której mnie nie było. Lub pkp do białego kościoła a potem wzgórza strzelińskie i powrót albo pkp albo rowerowo jak bedzie dobrze szło. Nie zależy mi na zapieprzaniu więc rozważę większość propozycji Bajkały i chillout nad wodą raczej odpadają z powodu komarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piot3r Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Planuje na sobote (6.07) przejad po trasie MTB Maratonu w złotym stoku - Giga wyjazd rano i powórt o zrobieniu trasy rowery jadą w samochodzie (koniecznie demontaż przedniego koła i sztycy). w takiej opcji w samochod mieszczą sie 3 osoborowery. Jacyś chętni na wypad do Złotego Stoku z Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wstepnie myślałem zeby powtórzyc trase mietków-sobótka Jeśli tempo macie ok 20km/h lub podobne, to ja się też piszę. Tyle, że do Mietkowa dojadę na kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katurbo Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Piotr, jak robią na tej trasie MTB maratony to pewnie jakaś trudna, górzysta trasa. Ja odpadam, trochu za gruby jestem na podjazdy hehe (175/84kg). Wyskoczyłbym na jakieś lasy, pola, asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ja niestety w ten weekend prowadzę kurs na prawko i od 8 do 15 jestem uziemiony... ale pewnie jak pogoda pozwoli to jakoś na 17stą będę sobie wyskakiwał na jakieś 60 km, czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A no tak, nie zobaczyłem, że weekend. Jeśli weekend, to ta niedziela, albo przyszła sobota/niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piot3r Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Piotr, jak robią na tej trasie MTB maratony to pewnie jakaś trudna, górzysta trasa. Ja odpadam, trochu za gruby jestem na podjazdy hehe (175/84kg). Wyskoczyłbym na jakieś lasy, pola, asfalt. http://mtbmarathon.com/profil-trasy dystans ~75 km, zdecydowana większość w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ehlo, Dziś Wrocław->Kąty Wrocławskie->Wrocław. Czy mi się wydaje, czy z dnia na dzień DK362 jest coraz bardziej dziurawa? http://www.endomondo.com/workouts/212104456/3089500 Na jutro planuję Oleśnicę - pierogi (z jagodami albo ruskie ;-)) - trasa "alternatywna" przez Wilczyce, Kiełczów, Brzezią Łąkę. Najeść się domowych pierogów i spalić je w drodze powrotnej. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.