Root Admin Mieciu Napisano 13 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ciąg dalszy tematu http://www.forumrowerowe.org/topic/10176-wycieczki-wroclaw-zglos-sie/page__st__3900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ciąg dalszy nastąpił, po raz 7 będziemy rozświetlać noc, straszyć zwierzęta i młodzież cierpiącą z powodu braków lokalowych . Mini Nocna Masakra 2012 w Bystrzycy koło Oławy. http://mini.artemis.wroclaw.pl/ Wrocław gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 21 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Hej! Dlaczego tutaj taka padaka? ja się pytam! Czyżby polanegri miała rację?? A jak tam, śmiga ktoś czasem moimi starymi trasami?? Chodzi mi głównie o Wilczyn, Trzebnicę, Oborniki, Kuraszków... Stęskniłem się troszkę za tymi szlakami i się zastanawiam czy ktoś może czasem przetrze tereny na północ od WRO. Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ciąg dalszy nastąpił, po raz 7 będziemy rozświetlać noc, straszyć zwierzęta i młodzież cierpiącą z powodu braków lokalowych . Mini Nocna Masakra 2012 w Bystrzycy koło Oławy. Mini Nocna Masakra - Wiadomości Wrocław gotowy no ba:) będziem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A miejsce macie ? Ja na razie wstępnie bo znowu mnie coś boli. Zostałem sponiewierany na pieszym tropicielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jeśli pytasz o miejsce w ekipe to na 100% jest miejsce:) jak pytasz o miejsce w aucie to też się znajdzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 O której jest planowany powrót ? czy moze marznięcie w sniegu aż do rana, albo posiedzenie w leśniczówce ? Może kumpla zaciagne na bardziej lajtowe tempo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bier qmpla:) tempo zawsze jest lajtowe;) Powrót nie wiem o której, poprzednio Szoppu został chlać a ja mu ukradłem jego szpeca;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 chaoz ja czasem jezdze .Musimy sie ustawic i dokonczyc nasza wycieczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jak wrażenia z soboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Nikt się nie skarżył, jak by było źle, to postów było by bez liku . Ja wybywam na Nocną Masakrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, jako że w następnym tyg w końcu ściągam do wro swój rower, to mam pytanie - czy byłby ktoś chętny na wspólną jazdę? mam zamiar jeździć codziennie około 1-2 w różnych porach - zależy od dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 śma:) napisz panie Zabiel skąd będziesz śmigał, jakie traski chcesz zrobić, jaki przewidywany czas, ile km no i jakie tempo. Ja generalnie wieczorami jak coś na 1h też wyłażę tak się po pracy odstresować, na łikendy czasem na dłużej. do zoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 śma:) napisz panie Zabiel skąd będziesz śmigał, jakie traski chcesz zrobić, jaki przewidywany czas, ile km no i jakie tempo. Ja generalnie wieczorami jak coś na 1h też wyłażę tak się po pracy odstresować, na łikendy czasem na dłużej. do zoba! odpowiadam w tym roku mieszkam sobie na jedności narodowej - więc start z "centrum" (co nie znaczy, że nie dojadę ewentualnie w inne miejsce zbiórki). jeżeli chodzi o trasy to interesują mnie przede wszystkim bezdroża, asfalt uznaję tylko na dojazdy. km myślę, że na tą część przygotowań do sezonu dam radę trzasnąć 30-4o tempo rozsądne, ale nie za szybko - średnia 19-20 mi starczy. co do czasu, to zależy od dnia - na dłużej będę mógł wychodzić od czwartku do niedzieli ( mniej więcej od około godziny 11-11.30 będę już po pracy i mogę się bujać tak ze 3 czy 4 godzinki, w sobotę i niedzielę od samego rana jestem wolny) W sumie to poniedziałek jednak odpada, wtorek i środa raczej samotnie i szybko przed zajęciami, ale druga część tygodnia może być wspólna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 to pan się zgłoś jak będziesz miał kozę we wro;) coś się pomyśli...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Robson,zadam retoryczne pytanie- lasek Rędziński/Osobowicki przejezdny,czy do amora pług trzeba instalować.Bo coś mi łazi po głowie...... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 oczywiście że przejezdny nawet na tyle z crossmarkiem;P Dasz sobie rady - a las pikny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 no to piknie,chyba "rurki" poskładam i zobaczę jak to z koła wygląda. Ps .Co Ty chesz od tych opon,dobre są , pamiętasz co Olo pod Beczką na singlu mówił,a co potem było.. PS. 2, U mnie dwie leżą prawie nówki, i czekają na ...sam nie wiem na co pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Fulla poka a nie o jakiś rurkach będziesz pitolł po za tym w sobote możemy się gdzieś ustawić na małe co nieco;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To już teraz wszyscy mają fulle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To już teraz wszyscy mają fulle? NIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Fulla poka a nie o jakiś rurkach będziesz pitolł ciszaaa....bo sie wyda .. a tak na poważnie , to już sam nie wiem,składać /kupować gotowca(mam juz coś na oku)tylko lekko budżeta przekracza,a nikt nie chce HT kupić ,ale do wiosny chyba dam rade i uderzymy gdzieś testować. Ps.mi wróble doniosły,że Ty też coś kombinujesz Ps.2 do soboty nie dam rady rurek poskładać, z czasem lipa,muszę na FS zarabiać ale jak się coś zluzuje to chętnie pociagnę się za Tobą pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 zależy jaki fs, zawsze ,możesz graty z ht przerzucić ;] a składany wiadomo - masz złożony rower marzeń aczkolwiek drożej ;P ps: co do ciągnięcia - to możesz mnie pociągnąć a ja powypoczywam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 a np taki,nie wiem ,czy na Rędzin bedzie dobry,ale fajna zabawka http://www.blessthisstuff.com/stuff/sports/radical-sports/ktrack-snow-bike-kit/ i chetnie bym testa zrobił ,wywalasz koło z amora,wrzucasz nowy tył i heya po białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 NIe No to Piotrek sprężaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.