Skocz do zawartości

[rama] cervelo

1415chris

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Szykuje się dream bike. Przyznam że korba Campy mi się bardziej podobała, ale do rotora można moc dorzucić w rozsądnej cenie co jest znacznym atutem. Hamulce klasa sama w sobie. Mostek niestety trochę ciąży patrząc na pozostałe komponenty ale przynajmniej pasuje malowaniem i materiałem do ramy.

PS> Tych zipów to lepiej nie testuj w podobny sposób co "chińczyki" bo szkoda ... oj szkoda.

Rama jest ok, problem byl tylko z widelcem. Caly czas czekam. W okresie swiat i nowego roku nikt nie pracuje....

Cena, zapewne nie myslalbym o tej ramie, gdybym mial placic 100% oficjalnej £3500.

Mialem kupowac nowego Canyona ale ze tak powiem marka stala sie dosc popularna...

Zaczalem ogladac sie za BH Ultraligh, az do momentu jak pojawila sie wyprzedaz modeli R5 2012. Cervelo natluklo tych ram w nadmiarze.

50% ciezko bylo pominac:)

Wspulczuje tylko ludziom, ktorzy kupowali ta rame nieco wczesniej placac 100%.

Na kolach jeszcze nie jezdzilem. Ja bym tez nie skladal na sloneczku od DS. Ale jakos daja rade tu i tam.

Waga, cos ok wyniku Canyona.

Troche mnie korcilo zeby zrobic ponizej 5kg. Ale zdecydowalem sie na solidniejsze kola i pare innych komponentow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...