1415chris Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macomac Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rama moje marzenie <3 Szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 no to pojechałeś z grubej rury teraz... czekam z niecierpliwością na całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jaki będzie do tego osprzęt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie różniący się wiele od tego co jest teraz w Canyonie, jak na ta chwile. Z malymi zmianami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Pare zdjec komponentow: DSC_3693 | Flickr - Photo Sharing! DSC_3745 | Flickr - Photo Sharing! DSC_3747 | Flickr - Photo Sharing! DSC_3995 | Flickr - Photo Sharing! DSC_3891 | Flickr - Photo Sharing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Szykuje się dream bike. Przyznam że korba Campy mi się bardziej podobała, ale do rotora można moc dorzucić w rozsądnej cenie co jest znacznym atutem. Hamulce klasa sama w sobie. Mostek niestety trochę ciąży patrząc na pozostałe komponenty ale przynajmniej pasuje malowaniem i materiałem do ramy. PS> Tych zipów to lepiej nie testuj w podobny sposób co "chińczyki" bo szkoda ... oj szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wow 1415chris w jaką masę celujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 3 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jeśli to nie tajemnica ile wyniosła cie ramka? Wymienili ją już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ciekawe dlaczego od strony napędu zrobili słoneczko skoro powszechnie panuje opinia, że nie jest do dobre rozwiązanie. Jeździłeś już na nowych kołach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Rama jest ok, problem byl tylko z widelcem. Caly czas czekam. W okresie swiat i nowego roku nikt nie pracuje.... Cena, zapewne nie myslalbym o tej ramie, gdybym mial placic 100% oficjalnej £3500. Mialem kupowac nowego Canyona ale ze tak powiem marka stala sie dosc popularna... Zaczalem ogladac sie za BH Ultraligh, az do momentu jak pojawila sie wyprzedaz modeli R5 2012. Cervelo natluklo tych ram w nadmiarze. 50% ciezko bylo pominac:) Wspulczuje tylko ludziom, ktorzy kupowali ta rame nieco wczesniej placac 100%. Na kolach jeszcze nie jezdzilem. Ja bym tez nie skladal na sloneczku od DS. Ale jakos daja rade tu i tam. Waga, cos ok wyniku Canyona. Troche mnie korcilo zeby zrobic ponizej 5kg. Ale zdecydowalem sie na solidniejsze kola i pare innych komponentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.