Skocz do zawartości

[Rower]Co to za model Krossa?

caruzzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i stąd moje pytanie. Znalazłem na allegro oto takiego Krosa level a4 http://allegro.pl/kr...2764051739.html

zaciekawił mnie on ponieważ ma niezły osprzęt - amortyzator i przerzutki tylko hamulce Tektro. Napisałem do nich i dostałem odpowiedź iż za dopłatą mogą wymienić je na np shimano m445 lub elixiry. Ja niestety nie znalazłem na stronie krossa takiego modelu - z takim osprzętem, w takim kolorze. czy to aby oryginalny produkt, czy ktoś składa sobie sam te rowery na zamówienie, czy warto go zakupić czy lepiej dać sobie spokój. pozdrawiam robert

Napisano

A 16" odpowiada? Bo piszą że tylko ten rozmiar w promocyjnej cenie. Malowanie faktycznie jakieś nie teges.

Nie nie 16 nie odpowiada ale pisałem do nich i powiedzieli mi że mają rozmiar L w cenie 2000 zł a za dopłatą mogą wymienić hamulce na inne.

Napisano

No to jak myślisz że skorzystasz na tej wymianie hamulców na taką niską grupę Shimano to życzę powodzenie w użytkowaniu. O niskich Avidach już nawet nie wspomnę (poczytaj dział hamulcowy). Sprzedawca na pewno się ucieszy z dobrego interesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...