caruzzo Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i stąd moje pytanie. Znalazłem na allegro oto takiego Krosa level a4 http://allegro.pl/kr...2764051739.html zaciekawił mnie on ponieważ ma niezły osprzęt - amortyzator i przerzutki tylko hamulce Tektro. Napisałem do nich i dostałem odpowiedź iż za dopłatą mogą wymienić je na np shimano m445 lub elixiry. Ja niestety nie znalazłem na stronie krossa takiego modelu - z takim osprzętem, w takim kolorze. czy to aby oryginalny produkt, czy ktoś składa sobie sam te rowery na zamówienie, czy warto go zakupić czy lepiej dać sobie spokój. pozdrawiam robert
Mod Team michuuu Napisano 12 Listopada 2012 Mod Team Napisano 12 Listopada 2012 A 16" odpowiada? Bo piszą że tylko ten rozmiar w promocyjnej cenie. Malowanie faktycznie jakieś nie teges.
PKDeath Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 To jest rocznik 2010 (może 2009). Rower jak najbardziej oryginalny.
caruzzo Napisano 12 Listopada 2012 Autor Napisano 12 Listopada 2012 A 16" odpowiada? Bo piszą że tylko ten rozmiar w promocyjnej cenie. Malowanie faktycznie jakieś nie teges. Nie nie 16 nie odpowiada ale pisałem do nich i powiedzieli mi że mają rozmiar L w cenie 2000 zł a za dopłatą mogą wymienić hamulce na inne.
Gość pw524 Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 No to jak myślisz że skorzystasz na tej wymianie hamulców na taką niską grupę Shimano to życzę powodzenie w użytkowaniu. O niskich Avidach już nawet nie wspomnę (poczytaj dział hamulcowy). Sprzedawca na pewno się ucieszy z dobrego interesu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.