hubert199622 Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Tak jak wspomniałem które hamulce są lepsze waszym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Avid elixir jest zły bo jest avidem Masz szansę trafić sprawne egzemplarze bo to nowy model avida, może jeszcze nie spuchły fabrycznie uszczelki. Ten drugi - nie wiem czy trafisz na jakieś opinie. Ja z tych dwóch wybrałbym shimano deore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Haha, zgadzam się w zupełności z Tobo w każdym akapicie! Avid jeśli już to BB7(od biedy zawitał u mnie BB5 na jakiś czas), Tektro to chyba jakiś nowy wypust, szybki szper po necie ujawnił że to tylko OEM wersja... Też z czystym sumieniem polecam szymki - nawet podstawowy model M575 działa mi już ponad dwa lata bez potrzeby zaglądania we flaki...M775 mam trzy sezony i nadal pozostaje on moim ulubionym heblem! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Na wspomnianych Avidach latam od bodajże lutego. Przejechane około 6k km, złego słowa na chwilę obecną nie powiem. Tarcza z przodu lekko krzywa, ale to akurat moje wina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nie twierdzę że są złe ze względu na złe działanie, bo pod tym względem nie można im nic zarzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wiem o co chodzi, naczytałem się dużo . Może ta 1 rzeczywiście nie zdążyła się jeszcze skiepścić jak starsze rodzeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.