RafalSBK Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Elo, gdzie można kupić ręce do DH? może być Świdnica albo Wrocław, nie chce kupować rękawiczek na allegro bo nie mogę ich przymierzyć. Fajnie by było gdyby można było w nich jeździć w ujemnych temperaturach, bez groźby odmrożenia palców. Szukałem na Bielanach w decatlonie i w jakiś sklepach ze sprzętem sportowym i nic ciekawego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 w decathlonie , przynajmniej w wałbrzychu, były rękawiczki rockrider, ocieplane, sięgające daleko za nadgarstek, z wzmocnieniami na kostki, kciuk itp, za 100zł, fajne, ale raczej tylko na zimę, bo za cieple będa latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja trafiłem na rekawiczki różnego rodzaju gdy robiłem kuzynowi i bratu na świeta prezenty. Enduromania Solskiego 44, coprawda motocylkowy sklep, ale jak wiemy te klimaty sie krzyżują. Mają pełen zestaw rekawiczek w tym rowerowe. Można wybrać też lekkie motocyklowe i na zime wytrzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dzięki ziomek, w sumie mogłem od razu Ciebie zapytać na pw. Akurat jest od mojej strony to jak będę jechał na wro to zajde tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.