Gość hopper Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam. Nie umiałem tego tematu nigdzie na forum znaleźć więc pytam. Chce kupić komplet kół za cene maks. 1000zł. Myślę nad Mavic Crossland lub składaniem: obręcze - mavic ex721 piasty - np. woodmana ale jeszcze nie wiem coś do 400zł za komplet szpychy- Dt competition 2zł/szt. Moja waga to ok. 60kg Koła mają wytrzymać skoki (nie tam jakieś 8metrowe) na chopach ze schodów itd., troche streetu. Nie wiem czy lepszy będzie komplet tych crosslandów czy te skladane?? Może macie jeszcze inne propozycje? maks. cena to 1000zł za komplet. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to sa kola do xc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 witaj! nie wiem czy zauważyłeś ale wczoraj założyłem podobny temat tyle że pytam się o składanie kół za 900zł, rozmawiałem z kilkoma osobami , wczoraj z arnikiem i powiem Ci że za tą kasę na pewno lepiej coś poskładać, crosslandy może i ładnie wyglądają ale jeśli coś ci w nich nawali ot szprycha pęknie to zapłacisz słono za serwis i wymiane u mavic'a gdyż mało kto się podejmie wymiany, więc żeby nie stracić choćby gwarancji to będziesz musiał iść do autoryzowanego serwisy mavic, ja będę składał z czego konkretnie jeszcze nie wiem, piasty na pewno woodman ew. DT cerit reszta to kwestia gustu i przeznaczenia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 hopper: pamiętaj o ZASADACH PISANIA NOWYCH TEMATÓW - nazwa wątku była nieprawidłowa. Pozdówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalB_work Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Do streetu z Mavica nadaja sie Deemax'y Z serwisem nie jest zle, wystarczy znalezc kogos oblatanego i odpowiednim podejsciem. Klopot moze byc z czesciami typu plaskie alu szprychy ale tego nie ma w deemaxach ani w crosslandach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hopper Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 hopper: pamiętaj o ZASADACH PISANIA NOWYCH TEMATÓW - nazwa wątku była nieprawidłowa.Pozdówko porządkowe. Sory Jestem tu nowy i jeszcze mi te zasady dobrze do łba nie weszły Ale już bede pamiętał nie wiem czy zauważyłeś ale wczoraj założyłem podobny temat tyle że pytam się o składanie kół za 900zł, Sory widać musiałem przeoczyć A czy te obręcze mavic EX 721 będą sie nadawały do tego co napisałem czy lepiej wziąć coś innego za tą cene? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ja ci chciałem tylko powiedzieć że te crosslandy są do XC a ty (wnioskując po opisie) szukasz kół do streetu i dirtu. Tak więc ja bym brał jakies double tracki, piasty ns albo inne i championy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dzięki już wiem. Ale nadal nie wiem czy te obręcze ex721 mavica będą dobre do tego co napisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hopper Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 post wyżej to byłem ja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Ja bym skladal na 100%. Spokojnie wystarcza CI double tracki do tego jakies mocne piasty i szprychy DT Champion, Lub Alpine III, jak chcesz zaszalec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.