rafik1000 Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Panowie jakie plany rowerowe na czas zimy ? Cytuj
CzikO Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Szczerze to tej zimy nie widać Ja niestety nie będę nigdzie wyjeżdżał tej zimy. Właśnie tuninguje hamulce w moim rowerku ( set klamki xt + zaciski sainta m810) szkoda że lato jeszcze tak daleko. Nie mam zimówki a kellysa szkoda mi na zimę. Cytuj
Olin Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Witam. Aktywnie jeżdżę stosunkowo niedawno, a zacząłem właściwie.... na jesień. W związku z tym ciężko będzie przetrwać zimę. Ale może jednak ktos wie o jakiejś imprezie, masie krytycznej itp. Cytuj
tranzystor82 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Ja tez podobnie lecz ostatnio widze ze pogoda szczegolnie w weekendy dopisuje takze mam nadzieje ze I w ten sobie posmigam Sent from my 9360 using Tapatalk Cytuj
rzezniol Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 @@Olin, Bytomska masa odbywa się bez względu na pogodę i porę roku. Teraz w piątek wybieram się na zabrzańską rozpytam czy oni też jadą cały rok. Moje plany to... - z uporem maniaka dojazdy do i z pracy ... - cel ... w najgorszych miesiącach (grudzień - luty) nie zejść poniżej 300 km/miesiąc - obecność przynajmniej na połowie pobliskich zimowych mas krytycznych, - zbudować trenażer (jest koncepcja i niemal 100% materiału) i kręcić tygodniowo treningi na poziomie 5-6 h Pozdro Pozdro Cytuj
Olin Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 No świetne plany RZEZNOL ! Słyszałem o tej masie w Zabrzu, ale w tym czasie jestem w robocie. A te masy Bytomskie to kiedy sie odbywają.? A tak apropo to ja również zasuwam do pracy na kole, ale niestety zajmuje mi to tylko z 7 minut. Pozdrawiam Cię gorąco i liczę, że kiedyś spotkamy sie na trasie. Ja niestety nie mam zdjęcia roweru,ale posiadam ubiegłoroczny egzemplarz Krossa Trans Gllobala. Swoją drogą fajna maszyna... Ostatni zakupiłem sakwę i mam plany na przyszłość. Do pracy dojeżdżam rowerem żony, który, muszę się pochwalić sam wyremontowałem. Jeszcze raz pozdrawiam. Cytuj
rzezniol Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Bytomska jest w każdy ostatni piątek miesiąca. http://www.masa.rb-rowerek.pl/ Ja do pracy mam 9,4 km, nie jest ekstremalnie daleko ale te 21-25 min w jedna stronę jest . Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi