R4bbit Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 R4bbit widzę że subskrybujemy ten sam kanał na face Mi się bardzo podoba, widelec jak dla mnie mega pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Widelec to karbonowa torowa alpina, mam taki jeden dla siebie i będę miał drugi na handel. Tu też jest w podobnym malowaniu Jak coś to ja będę miał z widocznymi grubymi włóknami karbonu pokrytymi bezbarwnym. Ten LOW wygląda dobrze z tak polakierowanym widelcem, ale na mnie robi mega wrażenie oryginalny błyszczący karbonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 tutaj to już w ogóle. kosmos jaram się takimi widłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4bbit Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Hablababla15 Leader Bike zawsze spoko. Fajne fixy można też na japońskim fanpage'u znaleźć http://www.facebook....200394363350387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ta już dawno widziałem ,ze mój były rower podbija tumblra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://fixedgeargallery.com/2012/nov/4/Gharding/Gharding.htm lo-pro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 campa w 24 karatowym złocie. http://italiancyclingjournal.blogspot.com/2010/11/colnago-master-piu-35th-anniversary.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Śmiesznie byłoby zobaczyć ten rower na Jana Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 lol bardzo śmiesznie byłoby też przy wileniaku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ładniutki malutki króciutki LOW i HED 3 w stanie bardzo dobrym minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 takie mają sklepy w japoni, niestety już nie wszedłem :/ Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 https://www.facebook.com/pages/Pelizzoli-World/116738488397226?sk=photos_stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 PELIZZOLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 PELIZOLLI miażdzy, niesamowite ramy, nie wiem czy nie wolal bym takiej kopii canona tracka od samego canona tracka - ciekawe czy są jakoś dogadani, bo w kolorze wygląda dosłownie jak canon. mnie wyrzuca z butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja mam na pulpicie to Pelizzoli śliczne jaram się tymi ramami w opór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Adaasko Jak się widzi ten set pierwszy raz to można się pomylić z cannondalem. Ale nie wygląda dosłownie jak canon, mają wiele różnic. Już to raz z kamsem obgadaliśmy na privie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zgrabne jak na alu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 chociażby haki, tak charakterystyczne dla tej ramy canona. co nie zmienia faktu, że obie są piękne. No i jest jeszcze Superb, który również robi kopie canona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://www.pedalroom.com/bike/cinelli-mash-histogram-roadbike-5417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To z kategorii tych brzydkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Z kategorii niezwykłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jasne, ja też doskonale widze pewne róznice, i wiem że to nie kopia idealna, ale chyba nie da sie odmowić że ktoś tu się czymś inspirował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Skumajcie jaki wściekły! Zmiana widelca spowodowała to, że przednie koło się nie obraca A ja właśnie taki nowy widelec będę miał na handel. Więc jeżeli ktoś zbiera się do złożenia roweru na aluminiowej ramie a nie chce jeździć na szosowym widelcu jak większość w Polsce i przez to "uszosawiać" geo ramy, to niech zbiera sianko. W naszym kraju nie da się kupić torowego widelca, ja sprzedam sporo taniej niż gdyby się chciało ściągać z zagranicy. I nie bójcie się, że wideł sprawi unieruchomienie roweru poprzez zniknięcie prześwitu . Kąt główki ramy w rowerze ze zdjęcia to jakiś ewenement, dodatkowo rama jest bardzo krótka jak na ten rozmiar, stąd przedobrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobbyRob Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Co to mogą być za piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.