onlybike Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To będzie jakieś 160 km/h... wątpie czy bez tunelu za jakimś autem da rade to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Co do linku to nwm o który chodzi. A cinelli to znana firma która robi części rowerowe. W velove są sprzedawane ich ramy robione u mielca i nazywają się torro. Sprowadzają i zamawiają tez ramy u Rychtarskiego. W ofercie mają także beach crusery i surly. Na surly tylko się przejechałem i zrobiłem swojego pierwszego skida na nim. Sama firma jak i cena moim zdaniem sugeruje że to może być ewentualnie pierwsze ostre albo rowerek dla hipstera. Gdy użyłem hamulca to myślałem że za chwilę złamię klamkę, a tylko bujałem się przed sklepem nim .. Nie za wiele mi to mówi. Bratu proponują coś na ramie Specialized Allez. Będę miał więcej informacji może dzisiaj albo jutro co to dokładnie za rower mu proponują i za ile. Ale z tego co widzę to kolesie podchodzą do sprawy z pasją. Zarobić chce każdy ale profesjonalnej porady nie uświadczysz w 99% sklepów rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wiadomo że każdy chce kasy bo jest kryzys itd ale powiedz co chcesz wiedzieć dokładnie to zostanie Ci to wyjaśnione. Co to za allez ? Która to rama? Pod tą nazwą kryje sie wiecej roczników i "dizajnów". To juz jest ostre? Singiel? Sama rama? Jak wygląda sprawa? Jeśli coś więcej powiesz o niej to będziemy mogli Ci coś doradzić, bo raczej po samej nazwie nikt nic sie nie domyśli.. Mnie rowery też ostro zajarały i mnie mega interesują, ale nie jestem osobą która się zna. Mój znajomy który zna sie na kompach mówi ze jego zdaniem mega się znam, mimo tego ze w sumie niewiele wiem w tym temacie, ale jak dla niego to dużo bo on w sumie nie wie nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Allez to rama szosowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarKabat Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tak jak mówi grzegosz. Allez to rama szosowa. Może chodziło im o Langster'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jeszcze a propos dużych przełożeń, luknijcie na gablotę po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wiem że to jest rama szosowa, ale modeli jest spooro a te nowe ramy zazwyczaj mają malutkie haki, w których tylko koło się mieści i nie ma żadnej regulacji.. Jak poda info albo zdjęcia czy cos to bezie mozna mu pomóc.. A wersji tego modelu jest kilka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Najnowszy langster to chyba taki allez z poziomymi hakami, więc faktycznie może o to chodziło? Jest nawet jeden na allegro i wygląda całkiem przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Moze to i głupie pytanie ale strasznie mnie to od dawna zastanawia.. co to jest za zgrubienie na górnej rurce ? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/901812_443783612374095_1716744450_o.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Osłona z gumy, coby kierownica rurki nie obijała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Można coś takiego kupić, a jeśli nie, to pod jakim hasłem szukać tutoriali jak/z czego to zrobić, żeby nie szpeciło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 http://www.benscycle.net/index.php?main_page=product_info&products_id=640&zenid=766204c9c1af08fa3a325ddd45102859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dzięki bonton. Strasznie fajna sprawa. Szkoda, że kosztuje więcej niż moja rama Więc diy. Macie na to jakieś patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kawałek dętki owinięty wokół ramy i kilka razy taśmą izolacyjną ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Znalazłem coś lepszego: " dolface 04-17-05, 08:23 PM 1. go to the hardware store and buy a foot of clear, 1" tubing (cost you about a buck).2. slice the tubing lengthwise3. place tubing on your toptube (it'll stick by itself)4. profit!OR4. take the money you saved by not buying a kashimax and spend it on beer and pie." Chodzi o takie rurki: http://www.deebee.com.au/img/product/tubing.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 ja juz swoja po obijalem ;p za pozno ale dobrze wiedziec na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Można zrobić też z kawałka owijki sklejonego taśmą izolacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 http://news.discovery.com/tech/gear-and-gadgets/bike-with-monster-chainring-guns-for-100-mph-130501.htm#mkcpgn=fbdsc17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ciekawe, piękne, brzydkie, niezwykłe, zewsząd w jednym \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ryzykownie i bezsensownie imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Oj tam czego się nie robi dla "inności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Z podsiodłówką czyteż górną w dupie z pewnością będzie inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Pomyśleć co by się stało przy ześlizgnięciu ręki z kiery podczas skida... Boli od samego myślenia o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 nie dość, że plecy mnie już bolą na sam widok to jeszcze jajka zaczynają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 http://allegro.pl/sztyca-szosowa-campagnolo-bcm-i3234523644.html Jak tak można!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.