TaZ Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Korba SR za grosze (37 z kt) Korba SR 175mm Ostre koło (2979530360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Krótki mostek od 18 zł http://allegro.pl/krotki-mostek-aluminiowy-itm-szosa-fixed-gear-i2973474439.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 te korby to chyba 110/74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://allegro.pl/shimano-600-pedaly-fd-6207-japan-i2980626992.html 35zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 używał ktoś z Was u-lock holder'a? rozważam propozycję od MY BAG http://bikepark.com.pl/sklep/node/430 Mam Kryptonite U-Lock Evolution 4 - i zastanawiam się nad wygodą wożenia z u-locka z 30cm pałąkiem podczepionego pod pasek... Obecnie wożę u-locka korzystając z dołączonego zapięcia do ramy i nie jest ono przyjazne dla lakieru ramy, nie mówiąc o trzaskach pałąka o poziome zapięcie na każdym wyboju drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 za paskiem wożą ludzie takie duże uloki i żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 ołłłłł shiet!! http://allegro.pl/ostre-kolo-leader-bike-725-i2971588242.html niesamowite. to najlepszy przykład na to, że można kupić wszystko oprócz dobrego gustu. najgorzej wydane 7200 zł w sekcji "ostre koło" na allegro.pl na dzień 26 stycznia 2013 r. 7200 zł za Tajwan z przybitą metką made in USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jaguar za 3,5k jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 jaguar, mam nadzieję, to literówka. ot tak się jedno zero dopisało. a Leader na pełnej świadomce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 jaguar też na świadomce . potwierdzone info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 gremson A po co w ogóle jakiś holder? Wrzucasz u-locka za pasek na dupie, zaciskasz pasek i jedziesz. Ja mam kryptonita 30cm i woże go tak zawsze jak muszę gdzieś zostawić rower, nawet jak mam pustą torbę na plecach. Co do ciekawych aukcji to uśmiałem się Przede wszystkim z ceny jaguara, ale leader też "Design najwyższa liga" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 I tak trafi się łoś, który to kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I tak trafi się łoś, który to kupi Dzięki chłopaki za pomysł z mocnowaniem na samym pasku - najciemniej pod latarnią:)A co do samego holdera: aby utrzymać ulocka musisz mocniej ścisnąć pasek. Jeśli ktoś ma troszkę więcej cm w pasie to dodatkowe ściągnięcie paska + pochylona pozycja na rowerze daje mało komfortową pozycję.Kawałek materiału z rzepem z dwoma szlufkami rozwiązuje ten problem - w mojej ocenie to nie bezużyteczny gadżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 ulok holder to spoko rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 W tym Jaguarze za 3500 jest jedna wspaniała sprawa, rokring przełajowo tandemowy pod kampę, na korbie jest blat a rokring założony od strony buta, co ciekawe nie widać tarczy 40 zębowej czyli chyba korba jest na długiej ośce a blat wstawiony do wewnątrz.... Pełna maskarada i dodatkowo cudo lakiernicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 U-lock holder od mybag trzyma poziom, mam, używam, sprawdza się świetnie. Co prawda jeżdżę tylko z Evo mini ale z większym też nie przewiduję problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A dla mnie bezuzyteczny. Tak jak to zwykle jest, kazdy kto to kupil bedzie to chwalil, zeby nie bylo ze kupil cos niepotrzebnie i sie sfrajerowal. Zeby u-lock trzymal sie za samym paskiem to nie trzeba paska jakos masakrycznie zaciskac, budowa u-locka jest taka ze Ci nie wypadnie z pod paska przy normalnej sile zacisniecia. Nie trzeba go w ogole zasiskac, jezeli przed chwila go wyjales i masz lekki zapas w pasku. Wedlug mnie, nie ma roznicy czy u-lock jest za paskiem, czy przed paskiem w holderze, oba sposoby obciazaja pasek, oba to taki sam komfort jazdy, do jednego i drugiego mozna sie przyzwyczaic i sprawnie "obslugiwac", tylko w tym pierwszym nie trzeba wydawac ani zlotowki i nie trzeba tracic czasu na przeciaganie holdera za paskiem, za kazdym razem jak chce sie wyjsc z ulokiem, lub (jezeli ktos to nosi caly czas) przeciagac holder za kazdym razem jak chce sie zalozyc inne spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 pomysł na biznes: kupić ramę w mielcu i sprzedać drożej: http://allegro.pl/torowa-rama-z-mielca-ostre-kolo-fixed-gear-alu-raw-i2964842883.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 przecież to problem tego, kto licytował, że się nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No cena dobra Zwróćcie uwagę na to jak suport jest wysoko, ramy z mielca to tragedia. Rama jest mała - 54cm - a przez tak wysoko powieszoną mufę wygląda jakby była wielka. Nie dość że mało stabilnie na takiej ramie, to jeszcze mało wygodna pozycja i duże opory powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 pomysł na biznes: kupić ramę w mielcu i sprzedać drożej: Torowa rama z Mielca ostre koło fixed gear alu raw (2964842883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ci od 10-4-Torro już dawno temu na to wpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Torro to inna bajka:D. Mają rozmach skur**syny. Po opiniach na lfgss nie przekreślabym tych ram od razu. Mój faworyt z POLSKICH Mielców: http://www.forumrowerowe.org/topic/33574-ekshibicjonizm-pokaz-swojego-sprzeta/page__st__1380#entry876481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 ale przecież to custom, nie oni wybierali geo, tylko zrealizowali to, co ktoś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Podstawowa sprawa jeżeli chodzi o mielca: NIE ZROBIĄ RAMY TAKIEJ JAK CHCESZ Musiałbyś mieć ogromne szczęście żeby akurat przez przypadek wyszło tak jak chciałeś. Oni margines błędu chyba mają z 20% od tego co się zleca. Nie widziałem jeszcze w stu procentach udanej ramy zrobionej w mielcu. Więc albo można zrobić ramę u nich w naprawdę super cenie i ze świadomością że każdy kąt będzie się różnił od tego co chciałeś. Albo (jeżeli mówimy o ramach na zamówienie) zlecić to specjaliście i zapłacić normalne pieniądze. Dla mnie to Rychtarscy są numer jeden. Oni nawet nie zrobią ramy na której będzie się źle jeździć. Doradzają i mówią jak będzie lepiej, kontakt jest świetny -praktycznie codzienne telefony i maile, wszystko ustalone w najmniejszych szczegółach. Najfajniejsze jest to że Pan Lech Rychtarski (przynajmniej w moim przypadku) stosował się do jakichś torowych norm, o których ja nie miałem i nie mam pojęcia. Tak jakby ta rama miała brać udział w profesjonalnych zawodach. U mielca pewnie jak powiesz że chcesz górną rurę 40cm to tak zespawa, powie "Następny proszę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 http://allegro.pl/unikat-szosowy-tandem-suntour-shimano-jedyny-taki-i2991283125.html (dobra baza pod ostre ) Z resztą resztę aukcji też ma spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ten Moser jest spoko, w świetnej cenie do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.