Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupię:

Klasyczny suport na kwadrat, gwint włoski, Długość 109mm. Ostatecznie 108mm lub 110mm

Klasyczne stery.

Obie rzeczy campagnolo z grup: record, super record, record pista lub super record pista.

Sprzedam:

Zestaw: siodło, mostek, kierownica, owijka

turbous.jpg

Sztycę DURA-ACE aero 27,2

Tylną piastę DURA-ACE HB-7710 njs

Siodło san marco rolls jedyne w swoim rodzaju

1_t.jpg 2_t.jpg 3_t.jpg

Sztycę karbonową FSA K-light force sb25 27,2

Przednie koło na piaście FORMULA (to samo co BLB track), wypolerowanej obręczy 30mm 550g z aluminiowymi nyplami, tak wyglada w rowerze. (kokpit na tym zdjęciu to nie ten sam co z brązową owijką, ten na sprzedaż jest dużo ładniejszy, ten ze zdjęcia poniżej już dawno poszedł w świat)

353345355.jpg

Klasyczne uszczelniane stery tange CD levin

Łańcuch KMC z510hx

Dodatkowo na allegro mam wystawione: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pytania o ceny i szczegóły proszę na priv.

Przy większych zakupach zniżki.

Chętnie się wymienię, jeżeli ktoś ma coś z rzeczy które potrzebuję (nie dotyczy rzeczy wystawionych na allegro)

Zapraszam :)

Napisano

Sprzedam:

Kierownica riser Cinelli Pepper i mostek ahead Cinelli Ant. Brak wgnieceń, skrzywień, czy pęknięć. Technicznie idealne, wizualnie jak na zdjęciach. Kierownica szerokość 39 cm, mostek długość 60 mm. Cena 80zł

IMG_20130127_135154.jpg

IMG_20130127_135207.jpg

IMG_20130127_135218.jpg

IMG_20130127_135234.jpg

Napisano

Sprzedam:

Kierownica riser Cinelli Pepper i mostek ahead Cinelli Ant. Brak wgnieceń, skrzywień, czy pęknięć. Technicznie idealne, wizualnie jak na zdjęciach. Kierownica szerokość 39 cm, mostek długość 60 mm. Cena 80zł

Biorę, PW

Napisano

Witam,

na sprzedaż leci kokpit:

Kierownica FSA Wing Compact, szerokość 42c-c, waga: 306g, spłaszczana w górnym chwycie. Stan bdb, trochę kleju po owijce (ale to do wyczyszczenia).

Mostek FSA OS190, długość 100mm, Waga ok. 150g, stan bdb, zrobiony na stealth (zmyte napisy)

LUB

Mostek UN Limitis 120mm, waga 129g!, +/-7*, stan idealny

Zdjęcia: https://plus.google.com/u/0/photos/100372546750983197440/albums/5838175919787515441

https://plus.google.com/u/0/photos/100372546750983197440/albums/5838176269443836753

Cena z mostkiem FSA: 200zł, z mostkiem UN 230zł, obie opcje do negocjacji!

Kontakt: gorrezz@gmail.com

Napisano

Ale wydaje mi się ,że używki nik Ci tanio nie odda chyba ,że przez przypadek kupi i nawet nie będzie wiedział co ma w rękach. Mnie już tak kiedyś ktoś o moj mostek cinelli męczył bo myślał że go oddam za 1/3 ceny

Napisano

Na lfgss czasem się trafią w przedziale 30-50f. Zawsze można z Japonii przyciągnąć używany, gotowy kokpit w cenie nowego mostka.

Napisano

Witam, zakupie set torowy 56cm rama, widelec stery, najchętniej plus jakaś sztyca, mostek etc. Rama w nieznacznym stopniu może się róznić wymiarem - w górę. do zestawu mile przyjme także jakąś kiere, suport korbe, piszcie co macie. Moge poczekać z realizacja, kontakt tu lub gadu 2577004

Napisano

Sprzedam:

Sprzedaję ( z powodów zdrowotnych ) mój rower, którym przemieszczałem się na uczelnię i po mieście.

Opis:

Rama - Made in france TITAN, wypiaskowana i pomalowana (widać przetarcia w miejscach mocowania narzędziówki oraz normalne drobne rysy)

Widelec - oryginalny, chromowany

Sztyca - noname wypolerowana

Koła - ambrosio (działają, można jeździć, ale raczej do wymiany. Tylne ma lekkie bicie na boki)

Kierownica - baran 3ttt oraz prosta + zwykły jakiś mostek (widać dwa sety na zdjęciach)

Mostek - 3ttt sygnowany F.MOSER - wypolerowany

Korba - grimme dual spirit również sygnowana F.MOSER wypolerowana

Pedały- shimano 600 z paskami christophe

Siodełko - Selle italia TURBO

Czarna narzędziówka skórzana

GRATIS:

Hamulec shimano exage

Dwa zestawy kokpitów

Kontakt:

prv

wojtek_bmv@wp.pl

Cena: Wyjściowa 599 zł - Jeśli masz propozycję, napisz!

Zdjęcia:

* z dzisiaj:

dsc3844k.jpg

dsc3843a.jpg

dsc3841u.jpg

* z zeszłego roku:

dsc5740p.jpg

dsc5729y.jpg

* części:

59784460.jpg

dsc3832b.jpg

dsc3846i.jpg

Napisano

travisb - raczej jest to kontra, bo gwint jest na zewnątrz - bębenek w systemie UG, którego już się nie używa, obecne są w systemie HG i do tego właśnie dałeś mi link - gwint jest od wewnętrznej strony. Pozwoliłem sobie tutaj napisać, bo może ma ktoś taką kontrę, ta od miche nie pasuje, choć w zasadzie powinna być zębatka i to ona kontruje całą kasetę.

Napisano

a może spróbuj kontry od suportów? na kasetę UG ciężko będzie trafić, a tak zrezygnujesz najwyżej z jednego przełożenia. Albo rozważ zmianę bębenka...

Napisano

Witam,bardziej gościnnie - chodzi o kontrę do piasty z tym że szosowa w systemie UG, jak na foto:

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Może ktoś ma, albo wie kto ma:) zdecydowanie kupię

Do takiej kasety potrzrzebujesz najmniejszego trybu który posiada gwint. Powinienem mieć taki tryb. Odezwij się do mnie w okolicach piątku jak nie uda Ci się znaleźć to ja poszukam

• Mod Team
Napisano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...