mekp Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Do sprzedania plastikowe noski Shimano 105, nówki sztuki w folii - cena 30zł (mam dwie pary). Kontakt PW. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Sprzedam sztycę 26.8, aero: http://allegro.pl/sztyca-szosowa-aero-i3259968207.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 KUPIĘ mocowania pancerzy, coś w tym stylu: http://velobase.com/CompImages/SmallParts/CDE7C8C3-1FF4-4A9E-B0E2-C9D64376D55D.jpeg nowe, używane, Campagnolo, nie Campagnlo, byle w ludzkiej cenie. Pozdrawiam Miałem takie - dwie lub trzy sztuki, poszukam i dam znać, jakbym pod koniec tygodnia się nie odezwał to daj znać bo mam ostatnio trochę roboty. Jak coś to za browara są Twoje. Edit: W sumie to są Twoje, leci PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosucherry Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 [KUPIĘ] Ramę szosową z poziomymi hakami, pod ostre, nieuszkodzoną, pod 185cm wzrostu, w miarę zwrotną. Tylko z widelcem ! Estetyka nie gra aż tak wielkiej roli, jak niska cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Sprzedam siodło Selle Italia XO - nowe, raz tylko zamocowane w celu przymiarki, waga 290g. Niestety jest dla mnie za krótkie. Cena 70 zł + ship. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbablo Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 [Kupie]Rame, z poziomymi hakami, średnia baza kół, ostrzejsze kąty. Najlepiej surowa. W rozsądnej cenie.Podsiodłowa - 57-60cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspa Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kupię ramę, najlepiej 56 cm, albo tego rozmiaru ostre w rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsm00 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kupię mostek 1" srebrny długość 80 - 100 mm stery 1" srebrne do widelca romet, średnica wewnętrzna bieżni nabijanej na widelec niecałe 27 mm, prawdopodobnie to 26.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 noski MKS njs stalowe chromowane rozmiar S sprzedam http://allegro.pl/noski-do-pedalow-mks-njs-chrom-stal-s-ostre-kolo-i3270168661.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 noski MKS njs stalowe chromowane rozmiar S sprzedam http://allegro.pl/noski-do-pedalow-mks-njs-chrom-stal-s-ostre-kolo-i3270168661.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jutro kończy się aukcja ramki http://allegro.pl/vitus-999-mala-rama-50-cm-dodatki-ostre-fixie-i3237582802.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 zwykłe neco se kup w rowerowym, a różnicę na miskach i widelcu zniweluj taśmą izolacyjną pcv albo puszką po piwie. Kupię mostek 1" srebrny długość 80 - 100 mm stery 1" srebrne do widelca romet, średnica wewnętrzna bieżni nabijanej na widelec niecałe 27 mm, prawdopodobnie to 26.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsm00 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Taki miałem zamiar tylko się luzów obawiam, ale widzę, że sporo osób tak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jak duży luz to taką taśmę stalową (miarka ta zwijana) daj, grubsza niż pucha a ja w każdym widelcu niestety muszę ten patent stosować. Przy okazji sprzedam: 1) widelec accenta stalowy, czarny, hi-ten, jedyny minus (poza oczywiście śladami użytkowania ale w dobrym stanie) przypiłowane jest miejsce na dolną bieżnię. 2) przednie koło na joytechu, obręcz roadrunner accenta, szprychy cn spoke, najechane ma pare setek, ale w stanie bardzo dobrym, lekko można by już je przesmarować ale i bez tego się obędzie, założona też jest nowa taśma michelina do wysokich ciśnień, 3) Baran 38 cm, dojechany wizualnie jak koń szmaciarza ale działa celująco. Mocowanie 25,4 prawdopodobnie, klasyczne gięcie, 4) Randomowy komplet kół szosowych na niewiadomego pochodzenia podzespołach z prawdopodobnie za długimi szprychami i nawet dojechaną obręczą + opony jakieś dojechane vittorie - więcej info na priv i to akurat oddam za dużego browara + wysyłka, 5) Komplet kół trekkingowych 28" na obręczach vuelta i piastach shimano STX, z oponami, bębenek z tyłu, kręcą się dobrze, 6) Mam też ramę, bitą - przywaliłem kiedyś w samochód, wisi na ścianie. Prawdopodobnie Merckx (ale nie mam zielonego pojęcia co to jest) haki campy, brak naklejek (tzn ktoś nakleił tam jakieś odzieżowe) kolor zielony, raczej ciemny. Ramka z lat prawdopodobnie '80, jeżeli ktoś chce sobie powiesić na ścianie lub zrobić z nią cokolwiek to oddam ją za browara a wysyłka jest free. Wszystko co wymieniłem oddam za parę dyszek albo i mniej, bliżej 50 niż 100 zł, ceny niewygórowane, chce się tego pozbyć bo i tak musiało by wylądować w śmietniku albo łapać rdzę w bliżej nieokreślonym miejscu. Muszę się tego pozbyć bo wyprowadzam się a dziewczyna narzuciła limit jeśli chodzi o "tematykę rowerową" i już mój rower to za wiele Jeżeli ktoś by miał a nie używa to chętnie kupię nowe bloki Keo 4,5 albo 0 stopnia (na tym forum to raczej abstrakcja bo mało ludzi śmiga w szosowym obuwiu na ostrym ale warto spróbować). Fotek nie daje, bo aktualnie nie mam aparatu. Ale jak ktoś będzie chciał kupić to pewnie te foty też będzie chciał i wtedy coś się skręci. Opisy też biedne, bo na szybko musiałem pisać. Kontakt drzwiami i oknami: PW, cwiertnia_j małpa wp.pl, nr telefonu 726514637 - ale tutaj jak coś to sms. Pozdro! Edit: Mam jeszcze prawe ramię korby shimano 600 arabeski ze ściągaczem oraz jakieś klasyczne przerzutki (przód i tył) shimano 600. Foty przerzutek mogę jutro wrzucić jak znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haligowka Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Sprzedam Widelec Alu Merida 1 1/8 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jak duży luz to taką taśmę stalową (miarka ta zwijana) daj, grubsza niż pucha a ja w każdym widelcu niestety muszę ten patent stosować. Przy okazji sprzedam: 1) widelec accenta stalowy, czarny, hi-ten, jedyny minus (poza oczywiście śladami użytkowania ale w dobrym stanie) przypiłowane jest miejsce na dolną bieżnię. 2) przednie koło na joytechu, obręcz roadrunner accenta, szprychy cn spoke, najechane ma pare setek, ale w stanie bardzo dobrym, lekko można by już je przesmarować ale i bez tego się obędzie, założona też jest nowa taśma michelina do wysokich ciśnień, 3) Baran 38 cm, dojechany wizualnie jak koń szmaciarza ale działa celująco. Mocowanie 25,4 prawdopodobnie, klasyczne gięcie, 4) Randomowy komplet kół szosowych na niewiadomego pochodzenia podzespołach z prawdopodobnie za długimi szprychami i nawet dojechaną obręczą + opony jakieś dojechane vittorie - więcej info na priv i to akurat oddam za dużego browara + wysyłka, 5) Komplet kół trekkingowych 28" na obręczach vuelta i piastach shimano STX, z oponami, bębenek z tyłu, kręcą się dobrze, 6) Mam też ramę, bitą - przywaliłem kiedyś w samochód, wisi na ścianie. Prawdopodobnie Merckx (ale nie mam zielonego pojęcia co to jest) haki campy, brak naklejek (tzn ktoś nakleił tam jakieś odzieżowe) kolor zielony, raczej ciemny. Ramka z lat prawdopodobnie '80, jeżeli ktoś chce sobie powiesić na ścianie lub zrobić z nią cokolwiek to oddam ją za browara a wysyłka jest free. Wszystko co wymieniłem oddam za parę dyszek albo i mniej, bliżej 50 niż 100 zł, ceny niewygórowane, chce się tego pozbyć bo i tak musiało by wylądować w śmietniku albo łapać rdzę w bliżej nieokreślonym miejscu. Muszę się tego pozbyć bo wyprowadzam się a dziewczyna narzuciła limit jeśli chodzi o "tematykę rowerową" i już mój rower to za wiele Oferty zaczynają płynąć szerokim strumieniem więc czas na aktualizację: 1) wideł - sprzedany 2) przednie koło na joytechu - sprzedane 3) baran - sprzedany 5) trekkingi - prawdopodobnie sprzedane 7) korby - sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Kupie korby Golden Arrow wraz z zebatkami najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 taśmą izolacyjną.... dobre sobie. żyletki albo puszka.. w ostatecznosci.ale gwintu widelca tak łątwo nie obejdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mian Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 taśmą izolacyjną.... dobre sobie. żyletki albo puszka.. w ostatecznosci. ale gwintu widelca tak łątwo nie obejdziesz. A co gwint ma tu do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Taśma izolacyjna b.dobrze się sprawdza, przez ponad rok tak jeździłem i wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdamistach Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Przygarnę pedału a'la http://3.bp.blogspot.com/_j2qTnKyV1_Y/TM2xglFR4hI/AAAAAAAAADY/u21GW5N-Upo/s1600/pedali+Campagnolo+gran+sport.jpg w przystepnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Przygarnę pedału a'la http://3.bp.blogspot.com/_j2qTnKyV1_Y/TM2xglFR4hI/AAAAAAAAADY/u21GW5N-Upo/s1600/pedali+Campagnolo+gran+sport.jpg w przystepnej cenie Może takie ? : http://allegro.pl/pedaly-szosowe-campagnolo-noski-ostre-kolo-szosa-i3262775158.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDz Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kupię: -mostek ahead 1 1/8 80-90mm 26.0 lub 25.4 -tylną przerzutkę shimano na 9s do szosy -selle san marco rollsKontakt: maurycy.dziubinski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saknis Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Bralibyście za 500zł? http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekpar/peugeot_orszaguti_kerekpar_1755021419.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczecinek Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.