Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Adaasko, jeśli chodzi o kierownicę, to trzeba było do nich zadzwonić, bo też się naszukałem, a to była kiera jakiegos tam ziomka od nich... Paczka powinna być u mnie w następnym tygodniu.

No to Cieszę się, że taki finał, zwróciłem na nią uwagę bo sam mam ten sam model i pierwszy raz zobaczyłem bliźniaka, stąd zapytałem o cenę... Rzeczywiście kierownica nie wisiała na aukcjach tylko pod sufitem, a na alegro radziłem znaleźć telefon do tego sklepu...

Pozdrawiam

PS Sam lubię rogi bardziej skośne, te  akurat mam zamocowane w nowo struganej lemondkowej czasówce na bardzo ładnym  niebieskim superze, ale nie jako ostre.  Jedynie nie rozumiem tego prowadzenia linek, ale bo mam za dużo zakrętów na tylnym hamulcu i oporuje linka

przednia piasta shimano 105 32h

Ile za piaste?  

Jeżeli ktoś ma jakieś stare opony treningowe do szosy typu conti gatorskin lub spece armadillo chętnie kupie, najlepiej nie skidowane lub niewiele, 23-25c.

Do tego kupie tanie bycze bez dropa, w sumie może być nawet cięty baran.

Na sprzedaż mam widelec accenta czarny, prosty 15 cm sterówka, 4 cm gwint. Ślady użytkowania jak to w rowerze, nie katowanny, jedyny minus to oszlifowane to coś (brak mi fachowej nomenklatury:D) na czym siedzi bieżnia dolnego łożyska, z podkładką ze starej miary zwijanej idzie jak burza. Zdjęcia w przyszłym tygodniu z powodu szkoły. 

Edit:

Zapomniałem, bycze jeżeli ktoś ma to 40 w porywach do 42 cm, mocowanie tak 25 - 26 mm.

40zl

ma ktoś może suport bsa z kwadratem iso?

na sprzedaż:

przednia piasta shimano 105 32h

kierownica syntace tt

sztyca kalloy frezowana 27,2

blat shimano 600 52t

http://imgur.com/a/FBKuj

nie ma kiery ale są zaciski shimano

http://i.imgur.com/JQ4cB1W.jpg

105/40pln

kalloy/30pln

blat/30pln

zaciski/30pln

Mam na sprzedaż ramę Orłowskiego zrobioną dla klubu kolarskiego Tarnovia. Pierwotnie był na niej złożony rower czasowy. Rama została zbudowana na rurkach Dedacciai Zero, które zostały zlutowane na styk, wygładzane spoiny- majstersztyk! Zwarta geometria Lo-Pro, krótki rozstaw osi, małe prześwity. Widelec jest aluminiowy, firmy Kinesis na rurkach Easton (był on oryginalnie z ramą). Wszystkie wymiary ramy są podane na jednym ze zdjęć. Mufa suportu ma gwint włoski, rura podsiodłowa 27,2mm. Rama jest w idealnym stanie technicznym, nie ma mowy o żadnych wgnieceniach czy pęknięciach, lakier ma kilka zadrapań, ale żadnej rdzy nie widać, chrom w idealnym stanie. 

Jak widać rama ma haki pod kątem 45°, ale ostre koło da się złożyć. Obecnie zakres regulacji napięcia łańcucha jest dość mały, ale zawsze to coś. Polecam zastosowanie półogniwa w łańcuchu. Jakby nie było haki można pogłębić za pomocą pilnika, lub wymienić je na torowe (BioBike ok. 80zł, Gromada ok. 200zł). 

Sama rama waży ok. 1750g, widelec 550g.

Ramę można odchudzić o jakieś 100g pozbywając się wszelkich przelotek/uchwytów hamulców i przerzutek.

W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:

-rama

-widelec 

-chromowane stery

-aluminiowa sztyca 27,2mm

-zacisk podsiodłowy

-przelotki do regulacji przerzutek

Za niewielką dopłatą mogę dołożyć suport na kwadrat z osią 109mm (Shimano lub Campagnolo).

Zdjęcia:

Mam na sprzedaż ramę Orłowskiego zrobioną dla klubu kolarskiego Tarnovia. Pierwotnie był na niej złożony rower czasowy. Rama została zbudowana na rurkach Dedacciai Zero, które zostały zlutowane na styk, wygładzane spoiny- majstersztyk! Zwarta geometria Lo-Pro, krótki rozstaw osi, małe prześwity. Widelec jest aluminiowy, firmy Kinesis na rurkach Easton (był on oryginalnie z ramą). Wszystkie wymiary ramy są podane na jednym ze zdjęć. Mufa suportu ma gwint włoski, rura podsiodłowa 27,2mm. Rama jest w idealnym stanie technicznym, nie ma mowy o żadnych wgnieceniach czy pęknięciach, lakier ma kilka zadrapań, ale żadnej rdzy nie widać, chrom w idealnym stanie. 

Jak widać rama ma haki pod kątem 45°, ale ostre koło da się złożyć. Obecnie zakres regulacji napięcia łańcucha jest dość mały, ale zawsze to coś. Polecam zastosowanie półogniwa w łańcuchu. Jakby nie było haki można pogłębić za pomocą pilnika, lub wymienić je na torowe (BioBike ok. 80zł, Gromada ok. 200zł). 

Sama rama waży ok. 1750g, widelec 550g.

Ramę można odchudzić o jakieś 100g pozbywając się wszelkich przelotek/uchwytów hamulców i przerzutek.

W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:

-rama

-widelec 

-chromowane stery

-aluminiowa sztyca 27,2mm

-zacisk podsiodłowy

-przelotki do regulacji przerzutek

Za niewielką dopłatą mogę dołożyć suport na kwadrat z osią 109mm (Shimano lub Campagnolo).

Zdjęcia:

Cena: 680zł

Kontakt: pisać na PW lub czarekskoczylas@gmail.com

Cena: 680zł

Kontakt: pisać na PW lub czarekskoczylas@gmail.com

Witam!

Na handel dziś:

1. Świetne koło zbudowane z następujących komponentów:

- piasta flip flop Sturmey Archer 32h czarna

- obręcz Ambrosio Excursion czarna, dwuścienna, trzykomorowa; otwory na nyple podwójnie kapslowane

- szprychy czarne DT 2,0 niecieniowane

- zębatką pod wąski łańcuch 17z (mogę dołożyć 18z pod szeroki łańcuch)

- kontra Dura Ace

Koło zrobiło jakieś 100km, jest jak nowe, składane z nowych komponentów także stan idealny.

Cena 300zł

http://s19.postimg.org/kxygrsw5f/20130417_151254.jpg

http://s19.postimg.org/xiuchh7er/20130417_151306.jpg

2. Kiera 3TTT ErgoPOWER Due

- kolor metaliczny szary

- troszkę poobdzierana przez zmianę mostków (zasłoni to owijka)

- mocowanie 26mm!!

- 39cm (c-c)

- waga 278gr

Cena 25zł

http://s19.postimg.org/82lvrarib/20130417_151559.jpg

http://s19.postimg.org/qjgai47gj/20130417_151533.jpg

Wszystko można obejrzeć i odebrać w Poznaniu. Łapka

Poznawiam. Obniżka cen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...