Luk33 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Accent ma być dostępny na początku marca w velo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 z tymi widlami prostymi calowymi to jakas masakra jest, albo ich praktycznie nie ma albo ceny zaporowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja polowałem na swój prawie pół roku, ale w końcu udało się wylicytować idealny za grosze. Nie polecam kupowania ramy bez a) widelca b ) sterów. Wisi od dawna takie coś, ale okazja, to to nie jest: http://bikepark.com.pl/sklep/node/474 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomder Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja polowałem na swój prawie pół roku, ale w końcu udało się wylicytować idealny za grosze. Nie polecam kupowania ramy bez a) widelca b ) sterów. Wisi od dawna takie coś, ale okazja, to to nie jest: Wicher | Bike Park nie wiem czy to kolo czy widelec ale wicher takich przeswitow nie mial mocno ciasniejszy byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 przeciez jest napisane, ze widel pod 27" a na zdjeciu z kolem 28".. Mam rame z widlem w projekcie, ale korci mnie zeby wymienic na prosty widel przez co zmniejszy mi sie baza kol, tak aby miotalo nim jak szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomder Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 przeciez jest napisane, ze widel pod 27" a na zdjeciu z kolem 28".. Mam rame z widlem w projekcie, ale korci mnie zeby wymienic na prosty widel przez co zmniejszy mi sie baza kol, tak aby miotalo nim jak szatan na 27 cali, a zdjecie z 28 cali? czyli 27 cali jest wieksze niz 28 i dlatego 'przeswity' sa wieksze? aha ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tomasz , to zależy od rocznika wichra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomder Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 stare czesci i narzedzia Campagnolo kupie. Oferty na priva prosze. kazda ilosc kazdy stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 27 - 630mm 28 - 622mm Tomder tak jest i nie ja to ustalalem, wiem, ze to nie logicznie brzmi ale tak podaja tabele.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Krusto Nie wydaje mi sie ze dzieki prostemu szosowemu widelcowi zmniejszy Ci sie baza kol. Przeciez to ze jest prosty, nie oznacza ze ma zerowe wyprzedzenie. Ma tak samo duze wyprzedzenie, jak zwykle giete widelce. W prostym widelcu golenie nie sa wygiete, ale jest zawsze wygiety na wysokosci korony widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O tym nie pomyslalem, dzieki za rozjasnienie Jednak i tak bedzie lepiej wygladalo to z prostym widlem niz tym co mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsm00 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 mariano ma rację, jednak są czasem wyjątki, u mnie np. po wymianie starego widelca (prawdopodobnie właśnie pod koła 27)na "prosty" accenta, przód roweru obniżył się o ok 1cm, wyprzedzenie widelca też okazało się o ok 2cm mniejsze co zmniejszyło tym samym bazę kół, nie mówiąc już o efekcie wizualnym, oczywiście wszystko na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Prostych widelców mało, a takich bez wyprzedzenia to już w ogóle ze świecą szukać. Chyba tylko jakieś stalówki do fixie- trixie za 400 zł są. Czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 z tymi widlami prostymi calowymi to jakas masakra jest, albo ich praktycznie nie ma albo ceny zaporowe u Gromady na columbusie SL 850 zł i na maxie za prawie tysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Gromada kiedys robil widel pod rame osca i nawet niezle mu to wyszlo, ale te ceny......... Nawet na Je_bayu ciezko cos wyszperac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Prosty widelec na columbus-ie i rama torowa 56cm jak zawsze u mnie prawie za darmo http://allegro.pl/prosty-stalowy-widelec-szosowy-ostre-kolo-columbus-i3062273655.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ZAMIENIĘ Korba Shimano Dura Ace 7410, długość ramion 170mm, taka jak tutaj (bez blatów) ...na korbę z ramionami 165mm (rozstaw 130 BCD). Wszelkie propozycje na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Prosty widelec na columbus-ie i rama torowa 56cm jak zawsze u mnie prawie za darmo prosty stalowy widelec szosowy ostre kolo columbus (3062273655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AAA czemu nie dzień wcześniej... a tak sie spłukałem na gięte alu i klops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Lada chwila poleci na części rower z foty tej i tej. Dokładne zdjęcia niedługo, ale zapisy już możliwe. Rama 56, lakier mardzo dobry, różowy wideł - jest moc. Rury to jakieś raleighowe hi-ten. Koła na mailardach, 4x, szprychy 2.0, obręcze jakieś lekkie typu open sport. Korba exage z małym przebiegiem, blaty cacy. siodło ma lekko zadarty tył, ale postaram się to wyretuszować kropelką. privprivpriv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ZAMIENIĘ zestaw platformy + strapy platformy blb t-rex (http://www.asphaltstore.pl/pl/produkty/pokaz/75/blb/pedaly-plastikowe-t-rex-niebieskie) strapy veganski (http://www.asphaltstore.pl/pl/produkty/pokaz/745/veganski/power-strap-bialy) Pedały są w stanie dobrym +, prawe łożysko chodzi z malutkim oporem a lewe bez żadnych oporów. Strapy są troszkę przybrudzone i przykurzone ale nie poniszczone, rzepy w stanie idealnym, brak przetarć itd. Zamienię na; pedały+noski w podobnym stanie, noski najlepiej z dwoma paskami Dla zainteresowanych podeślę zdjęcia, rozważę wszystkie propozycje, preferowany odbiór/zamiana osobista w Warszawie bądź okolicach. Piszcie śmiało na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whynot5 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ten prosty widelec accenta na 1 cal, gwintowany, chromowany jest dostępny w sklepie scott we Wrocławiu za 89zł. http://www.scottusashop.pl Kto pierwszy ten lepszy - jest tylko jeden. Mi nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjetr Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 http://allegro.pl/rama-ostre-kolo-single-speed-reynolds-i3060783618.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 ten prosty widelec accenta na 1 cal, gwintowany, chromowany jest dostępny w sklepie scott we Wrocławiu za 89zł. http://www.scottusashop.pl Kto pierwszy ten lepszy - jest tylko jeden. Mi nie potrzebny. Dzisiaj byłem, oglądałem. Sterówka 22 cm, stal cro-mo. Nie jest może najpiękniejszy ale za taką kaskę... Jak komuś potrzeba to mogę kupić i podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdamistach Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jako że skręciłem gwint przed zimą w swoim SA :C przygarną piastę tylną na 36 z wysokim kołnierzem, najlepiej srebrną i fix/fix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banny Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ktoś coś ładną ramę ma sprzedać? rozmiar 54-56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.