Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

przeciez jest napisane, ze widel pod 27" a na zdjeciu z kolem 28"..

Mam rame z widlem w projekcie, ale korci mnie zeby wymienic na prosty widel przez co zmniejszy mi sie baza kol, tak aby miotalo nim jak szatan :woot:

na 27 cali, a zdjecie z 28 cali?

czyli 27 cali jest wieksze niz 28 i dlatego 'przeswity' sa wieksze?

aha ...

Krusto

Nie wydaje mi sie ze dzieki prostemu szosowemu widelcowi zmniejszy Ci sie baza kol. Przeciez to ze jest prosty, nie oznacza ze ma zerowe wyprzedzenie. Ma tak samo duze wyprzedzenie, jak zwykle giete widelce.

W prostym widelcu golenie nie sa wygiete, ale jest zawsze wygiety na wysokosci korony widelca.

mariano ma rację, jednak są czasem wyjątki, u mnie np. po wymianie starego widelca (prawdopodobnie właśnie pod koła 27)na "prosty" accenta, przód roweru obniżył się o ok 1cm, wyprzedzenie widelca też okazało się o ok 2cm mniejsze co zmniejszyło tym samym bazę kół, nie mówiąc już o efekcie wizualnym, oczywiście wszystko na plus.

AAA czemu nie dzień wcześniej... a tak sie spłukałem na gięte alu i klops

Lada chwila poleci na części rower z foty tej i tej.

Dokładne zdjęcia niedługo, ale zapisy już możliwe.

Rama 56, lakier mardzo dobry, różowy wideł - jest moc. Rury to jakieś raleighowe hi-ten.

Koła na mailardach, 4x, szprychy 2.0, obręcze jakieś lekkie typu open sport.

Korba exage z małym przebiegiem, blaty cacy.

siodło ma lekko zadarty tył, ale postaram się to wyretuszować kropelką.

privprivpriv

ZAMIENIĘ

zestaw platformy + strapy

platformy blb t-rex (http://www.asphaltstore.pl/pl/produkty/pokaz/75/blb/pedaly-plastikowe-t-rex-niebieskie)

strapy veganski (http://www.asphaltstore.pl/pl/produkty/pokaz/745/veganski/power-strap-bialy)

Pedały są w stanie dobrym +, prawe łożysko chodzi z malutkim oporem a lewe bez żadnych oporów.

Strapy są troszkę przybrudzone i przykurzone ale nie poniszczone, rzepy w stanie idealnym, brak przetarć itd.

Zamienię na;

pedały+noski w podobnym stanie, noski najlepiej z dwoma paskami

​Dla zainteresowanych podeślę zdjęcia, rozważę wszystkie propozycje, preferowany odbiór/zamiana osobista w Warszawie bądź okolicach.

Piszcie śmiało na PW.

ten prosty widelec accenta na 1 cal, gwintowany, chromowany jest dostępny w sklepie scott we Wrocławiu za 89zł.

http://www.scottusashop.pl Kto pierwszy ten lepszy - jest tylko jeden. Mi nie potrzebny.

Dzisiaj byłem, oglądałem. Sterówka 22 cm, stal cro-mo. Nie jest może najpiękniejszy ale za taką kaskę... Jak komuś potrzeba to mogę kupić i podesłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...