Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam calowy mostek Cinelli Pinocchio, z rurek Columbusa, 105 długi, mocowanie kierownicy 26, chromowany, nowiutki z pudełkiem oraz również nową sztycę FSA SL 250, biała, mocowanie 27,2, 350 mm długa, ceny na pw, mogę wystawić oczywiście na allegro

IMG_2794.jpgIMG_2775.jpgIMG_2777.jpgIMG_2778.jpgIMG_2793.jpgIMG_2794.jpg

Nie odpisujesz na priv, więc może tu, aktualne to?

Nie polecam interesów z tym Panem, podejście jak na chińskim bazarku :-)

Ja natomiast proszę o poparcie takich słów jakimkolwiek konkretnym powodem, bo ja również mogę zacytować czyjkolwiek post i napisac to samo.

Oto wymiana zdań z Panem mającym obiekcje do mojego podejścia.

http://www.sendspace.pl/file/pic/01e0a8fa922026e7beb7205/view

Myślę, ze reakcja całkiem na miejscu kiedy ktoś proponuje 50 zł za nowy torowy frame set ze stali cromo i do tego nowe stery.

Bądźmy rozsądni.

Pozdrawiam.

Bo tu na forum udajemy, że "brzydkie wyrazy nie istnieją", ale jak ktoś prosi o pomoc, to od razu są hejty i parę postów odsyłających do szukajki i to już jest ok. Bez sensu :P

A tak wracając do tematu, to ja kupiłem od devero kokpit i wszystko poszło sprawnie nawet bez allegro. :)

Ja natomiast proszę o poparcie takich słów jakimkolwiek konkretnym powodem, bo ja również mogę zacytować czyjkolwiek post i napisac to samo.

Oto wymiana zdań z Panem mającym obiekcje do mojego podejścia.

Idiota.jpg - download. Darmowy hosting zdjęć.

Myślę, ze reakcja całkiem na miejscu kiedy ktoś proponuje 50 zł za nowy torowy frame set ze stali cromo i do tego nowe stery.

Bądźmy rozsądni.

Pozdrawiam.

Powodem może być przede wszystkim kultura słowa, a raczej jej brak. Polecam wobec tego nie pisać nieprzemyślanych słów typu "rozważę każdą ofertę", po czym zachowywać się niekulturalnie. Sama nazwa pliku również wiele potrafi powiedzieć o poziomie intelektualnym i niewyszukanym słownictwie, czego nie muszę udowadniać.

Z tego co widziałem, na zdjęciach nie ma żadnych nowych sterów, nie jest również napisane co to za rurki, czego tyczyło się moje pytanie w prywatnej wiadomości. Uważam, że cena, która zaproponowałem winna być rozważona, w przypadku braku akceptacji wypadałoby napisać uprzejmą odmowę, a nie zachowywać się jak urażony nastolatek.

Mniejsza o to, ja urazy nie kryję, trochę więcej obiektywizmu i kultury i może będzie łatwiej w życiu :-)

NOWE przednie torowe - Miche Pistard WR - pod szytke - sprzedam - oferty na priva prosze. (zaznaczam, ze zapodzialem nakretki bo kolo siedzi w pudle juz dlugi czas)

moge tez nakleic szytke - mam do wybory conajmniej dwie z ktorymi moge sie rozstac (starsza vittoria - nowa ale juz kilka latek ma (pewnie z 7) (+70 zl) lub podstawowa schwalbe (syn uzywa i sa ok) (+200zl)

sklepowa cena zestawu przod i tyl to powyzej 1000zl. Ja jestem otwarty na 'rozsadne' propozycje.

<p>

Kupię nowy \ używany widelec szosowy sztywny - czarny - rura sterowa 1" gwintowana na stery klasyczne, proste rurki lub delikatnie profilowane. Coś pokroju accent http://velo.pl/czesc...delec-szosowy-1

5f19b4b3397a5.jpg

Bieda z widelcami. Też szukam, tyle że chromowanego, coś pokroju accenta, ewentualnie oryginalny gazelle prosty jakby ktoś miał, coś jak na zdj., wtedy kolor bez znaczeniaKGr_Hq_V_hk_FDy_HT6_WZYBRCDB5_FDDw_60_57.jpg</p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...