marianoitaliano Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I z angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a co do iphonea to można dokupić czujniki ant+ i mieć kadencje i hr a przez endomondo porównywać się z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devero Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 http://allegro.pl/rama-torowa-ostre-kolo-c-t-450-17-fixed-i3041718723.html Dzisiaj za 120 zł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek19 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Sprzedam calowy mostek Cinelli Pinocchio, z rurek Columbusa, 105 długi, mocowanie kierownicy 26, chromowany, nowiutki z pudełkiem oraz również nową sztycę FSA SL 250, biała, mocowanie 27,2, 350 mm długa, ceny na pw, mogę wystawić oczywiście na allegro Nie odpisujesz na priv, więc może tu, aktualne to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saknis Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Rama torowa ostre koło C-T 450 17" fixed (3041718723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzisiaj za 120 zł!!! Nie polecam interesów z tym Panem, podejście jak na chińskim bazarku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devero Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Nie polecam interesów z tym Panem, podejście jak na chińskim bazarku :-) Ja natomiast proszę o poparcie takich słów jakimkolwiek konkretnym powodem, bo ja również mogę zacytować czyjkolwiek post i napisac to samo. Oto wymiana zdań z Panem mającym obiekcje do mojego podejścia. http://www.sendspace.pl/file/pic/01e0a8fa922026e7beb7205/view Myślę, ze reakcja całkiem na miejscu kiedy ktoś proponuje 50 zł za nowy torowy frame set ze stali cromo i do tego nowe stery. Bądźmy rozsądni. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 radziłbym zmienić nazwę pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bo tu na forum udajemy, że "brzydkie wyrazy nie istnieją", ale jak ktoś prosi o pomoc, to od razu są hejty i parę postów odsyłających do szukajki i to już jest ok. Bez sensu A tak wracając do tematu, to ja kupiłem od devero kokpit i wszystko poszło sprawnie nawet bez allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ktoś chętny ? Korba to 105, do do polerowania, http://pokazywarka.pl/urz7o7/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Kupię nowy \ używany widelec szosowy sztywny - czarny - rura sterowa 1" gwintowana na stery klasyczne, proste rurki lub delikatnie profilowane. Coś pokroju accent http://velo.pl/czesci/widelce/accent/widelec-szosowy-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Siodełko http://allegro.pl/selle-italia-turbo-matic-i3044290599.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saknis Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ja natomiast proszę o poparcie takich słów jakimkolwiek konkretnym powodem, bo ja również mogę zacytować czyjkolwiek post i napisac to samo. Oto wymiana zdań z Panem mającym obiekcje do mojego podejścia. Idiota.jpg - download. Darmowy hosting zdjęć. Myślę, ze reakcja całkiem na miejscu kiedy ktoś proponuje 50 zł za nowy torowy frame set ze stali cromo i do tego nowe stery. Bądźmy rozsądni. Pozdrawiam. Powodem może być przede wszystkim kultura słowa, a raczej jej brak. Polecam wobec tego nie pisać nieprzemyślanych słów typu "rozważę każdą ofertę", po czym zachowywać się niekulturalnie. Sama nazwa pliku również wiele potrafi powiedzieć o poziomie intelektualnym i niewyszukanym słownictwie, czego nie muszę udowadniać. Z tego co widziałem, na zdjęciach nie ma żadnych nowych sterów, nie jest również napisane co to za rurki, czego tyczyło się moje pytanie w prywatnej wiadomości. Uważam, że cena, która zaproponowałem winna być rozważona, w przypadku braku akceptacji wypadałoby napisać uprzejmą odmowę, a nie zachowywać się jak urażony nastolatek. Mniejsza o to, ja urazy nie kryję, trochę więcej obiektywizmu i kultury i może będzie łatwiej w życiu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Nudzicie strasznie. Może ktoś ma na zbyciu przedni hampel Shimano 600 Ultegra br-6403? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 http://allegro.pl/klasyczny-mostek-3ttt-1-100mm-i3055582420.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 TaZ ja mam na sprzedaż kplt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Twoje widziałem, ale poczekam na lepszą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kupie noski shimano pod szosowe pedaly shimano a550 najlepiej M ale S lub L tez moge przyjac pozdrawiam KONTAKT TYLKO manta980@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 KUPIĘ szybko zaciskacze do piast , śrubę do zacisku sztycy siodła, śruby do przykręcenia blatu wszystko najlepiej srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomder Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 NOWE przednie torowe - Miche Pistard WR - pod szytke - sprzedam - oferty na priva prosze. (zaznaczam, ze zapodzialem nakretki bo kolo siedzi w pudle juz dlugi czas) moge tez nakleic szytke - mam do wybory conajmniej dwie z ktorymi moge sie rozstac (starsza vittoria - nowa ale juz kilka latek ma (pewnie z 7) (+70 zl) lub podstawowa schwalbe (syn uzywa i sa ok) (+200zl) sklepowa cena zestawu przod i tyl to powyzej 1000zl. Ja jestem otwarty na 'rozsadne' propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kupię tak samo jak luk33 jeśli ktoś by miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horn99 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ostre na duzej ramie 63cm ramie Gazelle http://tablica.pl/of...le-ID1JCGW.html w calosci lub na czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Rower na Joytec'u za siedem stówek, POSTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horn99 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 cytuje: 650 zł Do negocjacji , nie chcesz nie bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie ja potrzebuję sam widelec lecz prosty najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 <p> Kupię nowy \ używany widelec szosowy sztywny - czarny - rura sterowa 1" gwintowana na stery klasyczne, proste rurki lub delikatnie profilowane. Coś pokroju accent http://velo.pl/czesc...delec-szosowy-1 Bieda z widelcami. Też szukam, tyle że chromowanego, coś pokroju accenta, ewentualnie oryginalny gazelle prosty jakby ktoś miał, coś jak na zdj., wtedy kolor bez znaczenia</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.