Hablababla15 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 <p>Kiedyś już tu był, lecz trochę go zmodyfikowałem (założyłem rise bara i klamki przełajowe) dla wygody użytkowniczki i niedługo będzie jeździł już po warszawie- tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumoskar Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Całkiem, całkiem. Skoro masz już z przodu białą oponę, to czemu by obręcz też nie była biała? Co to za kierownica, bo przypomina mi bycze zamontowane tył na przód? http://bikepark.com.pl/sklep/node/266 To jest chyba coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Baranek w stylu retro - czarny lub srebrny | Bike Park To jest chyba coś w tym stylu ja bym brał tą kiere ze względu na wagę, która podają na tej stronie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinorafix Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 TARRRAM! Właśnie przyszła do mnie paczuszka siądzie na GP4 maviczańskim i będzie moim protestem przeciwko wszędobylskiemu wysokiemu kołnierzowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Całkiem, całkiem. Skoro masz już z przodu białą oponę, to czemu by obręcz też nie była biała? Co to za kierownica, bo przypomina mi bycze zamontowane tył na przód? Dlatego biała z przodu nie jest, bo początkowy zamysł był taki: http://img832.imageshack.us/img832/3384/dsc00107jq.jpg, no ale po sezonie się trochę zmienił i tak wyszedł w "bardziej końcowym" efekcie Kierownica to taki baranek przechodzący lekko w mustache, nie wiem na ile różni się od tego wspomnianego z Bike Parka, ale dokładnie ten: http://allegro.pl/kierownica-torowa-baranek-42cm-srebrna-i3061628964.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperSOP Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Huraganisko po zimie, doszły pedały z noskami (w końcu), siodełko ala cinelli białe, owijka moro, łańcuch taya tb 910. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
summitsvift Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nie zupełnie ostre bo z piastą 7biegową ale jednak się pochwale, pierwszy rower jaki złożyłem więc sporo mnie to nauczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 @RoMBi, spoko, wyszło nawet lepiej. Gdyby tylne widełki od wysokości obręczy były chromowane, to byłaby miazga @kacperSOP - obiecujący sprzęt, z potencjałem. Rama piękna, natomiast owijka i tylna obręcz już nie. Zacząłbym od pozbycia się naklejek z tylnej obręczy . @summitsvift - elegancko. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 @TaZ może kiedyś coś wykombinuję, nie od dziś wiadomo, że chrom daje +14 do lansu haha ;D @summitsvift bardzo oczo######ny.... i dlatego go lubię! Mam tylko jedno ale - ja bym pokombinował jakiegoś specjalnego gear shifta, żeby zamontować w okolicę siodła - mocno na estetyce by zyskał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
summitsvift Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 @RoMBi, spoko, wyszło nawet lepiej. Gdyby tylne widełki od wysokości obręczy były chromowane, to byłaby miazga @kacperSOP - obiecujący sprzęt, z potencjałem. Rama piękna, natomiast owijka i tylna obręcz już nie. Zacząłbym od pozbycia się naklejek z tylnej obręczy . @summitsvift - elegancko. Witaj na forum. Niedługo cyknę nowe fotki, ma teraz dwie ziolone opony, czekam tez na zielony blat ( za dużo pomarańczy ) , są też pedały SPD i oświetlenie bo często wracam w nocy :-) Chętnie bym schował linkę w ramę ale to nie takie proste. Shifer trochę szpeci ale za to mam hamulec w pedałach, więc koła są całe. Ogólnie smigam nim na basen siłke , do pracy, do Tesco, raz smignołem 50 km i spisał się niezle, może brakowało trochę niższej kierownicy. Duzo kombinowałem z przełożeniami i teraz mam 48 na 11 plus siedem biegów to daje naprawde niezle przełożenie na ostatnim porównywalne do mojej szosowej kolarki. Teraz zabieram się za drugi rower dla mojej dziewczyny :-) i kończe retro kolarkę, i tak apropo nie chce zaśmiecać tematu ale szukam jakiś lekkich stożkowych obręczy całych w polerce na 36 szprych , jak ktoś coś może polecic to proszę o pw. ( tak na razie , będzie wszystko bez lakieru i w polerce lub chromie, mam juz piasty, heble shimano 600 i inne retro gadzety ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czy w pomarańczowym rowerze widelec jest na pewno prosty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Chętnie bym schował linkę w ramę ale to nie takie proste. Może na początek spróbuj puścić linkę po skośnej rurze? Puszczenie pancerza w ramie będzie wymagać wiercenia, ale może dwa oparcia - pierwsze na skośnej rurze, tam gdzie w szosach, mocowane na obejmie, drugie pod mufą suportową (tam można śmiało wywiercić i nagwintować otwór żeby coś zaimprowizować)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ten pomarańczowy stwór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 w sumie o gustach sie nie dyskutuje ale jesli chodzi o bajka summitsvift to wstydzilbym sie jezdzic na rowerze o takiej kolorystyce RoMbi jaki rozmiar ramy i ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 RoMbi jaki rozmiar ramy i ile masz wzrostu? Rama 52, wzrostu mam ~168 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmxssuko Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Minimalistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ... no ładnie wykadrowane )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Bede sie jaral jak zarzucisz baranka Swoja droga co to za rama bo biegam za taka juz od jakiegos poltora roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmxssuko Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Zdjęcia na szybko smartfonem, będą na zwenatrz ladne w dobrą wiosenna pogode rama romet super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 SUPER Bardzo fajnie złożony. Przede wszystkim świetnie kolorystycznie. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarzp Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To moje pierwsze wkońcu ukończone ostre: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Co to za straszna kierownica? Do zo na ulicach Opola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whynot5 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Odwrócona jaskółka o.O ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 na to wygląda albo bycze z małym dropem i rozchodzące się na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.