Varg Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 mam takie sztyce , jedną nawet chyba nową. są specjalne kluczyki Campagnolo. w miare lekkie nawet są chyba te sztyce nie? bo nie wazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 jak cześć druga to część druga wkrotce ogarne aktualniejsze, nareszci na czarnych conti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th0m4S Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mógłbyś wrzucić dokładne zdjęcie tylnych haków ? Wyczytałem gdzieś, że coś przerabiałes i jestem ciekawy jak to finalnie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dalej są pionowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 tak jest, haków akurat nie ruszałem, chociaz teraz juz by sie lekko przydalo bo sie troche kieta wyluzowala, a ogólnie poradziłem sobie pólogniwem (halflink) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kole0 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Mariano jaki to rozmiar ramki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKE Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/32/imagesec.jpg/ Kopia Four Ten, tylne kolo na piascie Shimano XT przod i obreczy Mavic Open Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 niezłe prowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Magik czyżbyś przesiadł się z mercedesa na trabanta ? To już sobie chociaż gwiazdę przymocuj, bo bez gwiazdy nie ma jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To bylo moje pierwsze ostre. Zajechałem co było do zajechania: zrobilem wgniota w przedniej obreczy na dlugosci 3 szprych i wysokosci polowy obreczy, młotek, klepiemy i jazda! Miałem ABS-a przy hamowaniu Wysypałem maszyny w tylnym kole, Zajechalem gwint podczas.... podjazdu! rozwalilem mostek, skracamy, jazda dalej! Ukrecilem korbe - pospawane, jazda dalej, choc ze smaru w srodku sie zrobil wegiel Jak sie zlapalo za os przedniego koła to można było zrobić sobie masaż nadgarska O, a to drugie przednie koło które w nim siedziało : http://img43.imageshack.us/img43/8724/1337601100427.jpg Fajne to było, butem dotykałeś przedniego koła jak nacisnąłeś hamulec, imo który jak popadał deszcz to dawał mniej więcej tyle co nic, no może mniej Swoją drogą z 3tys na tym nakręciłem Ale jeden element wytrwał aż do ostatniego ostrego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jaki to element? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Owijka fizika! to 40% wartości roweru (rok temu fizik był tańszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ludziom to się powodzi^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 I ja się pochwalę swoim lowelkiem. https://picasaweb.google.com/lh/photo/GwY_A1ROCfOkzjtGwN986zRCbplNrEsRqOndxB3hkbg?feat=directlink Rama to stary mieszczuch którego malowałem własnoręcznie. Z tego co pamiętam Rixe. Kółka złożone na obręczach Mavic MA 40 i piastach Campagnolo Record. Korba to jakiś stary "ikstek". Suport Campagnolo Record. Siodło Brooks Professional. Mostek Modolo Q Race na dwie śruby. Owijka bawełniana samoróbka. Reszta części walała mi się po warsztacie lub nie jest warta wymieniania. To jest moje pierwsze ostre, złożone do nauki. Ciągle coś w nim wymieniam. Jakoś na wiosnę planuję złożyć drugie ostre, już na ramie torowej która czeka tylko na części. Może później zrobię jej zdjęcia i się wam pochwalę. P.S Jest to mój pierwszy wpis na forum, więc witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Iiiii w starym roku zajawka tego co zrobię w nowym. Edi Stroebl zostanie porteurem! https://www.dropbox.com/s/w8lhklkgpd6bpw3/DSCF1388.JPG https://www.dropbox.com/s/z83uua8m6eqwsuj/DSCF1389.JPG na razie wjechała kiera jaskółka i klamka campy. znajdzie się miejsce jeszcze na dzwoneczek, a co. myślę nad owijką - bawełniana potraktowana szelakiem czy może korek albo skóra? do wymiany siodło na jakieś brązowe, oponki na coś szerszego a najlepiej skinwalle. no i z przodu bagażnik. będę woził alkohol i boomboxa i zapodawał disco polo. inspiracja: http://velospace.org/node/32746 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dobrze się zapowiada. Rama mi się podoba, chociaż szkoda, że to nie torówka - wtedy dopiero by się prezentowała ze skrzynką na przedzie Mój też powinien być ukończony na początku przyszłego. Będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 taki bagażnik mi się widzi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 to będzie dobry rok w zeszłym roku (ze 3 miesiące temu) kupiłem dziewczynie starego columbusa który ma skończyć w podobnej firmie do tego co planujesz. będzie koszyk, jaskółka, oba halulce z klamkami szosowymi i jest koncepcja drewnianych błotników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zink87 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam postanowilem sie pochwalic swoim ostrym a wlasciwie single jest jeszcze nie dokonczony i nie patrzcie na opony i siodelko bo i to i to jest tylko na razie rama jest duza mam 195 cm rurki bodajze columbus ale nie jestem pewien a i kierownica tez bedzie inna zdj z tablicy bo rowerek wystawilem na sell ale co do sprzedazy nie jestem pewien na sto procent pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mian Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zdaje się, że brakuje jeszcze łańcucha i pedałów, a przede wszystkim przecinków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zink87 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Sorry ale z jednej strony nie rozumie zauwazles ze brakoje przecinkow ale nie zauwazyles ze jest napisane ze ostre jeszcze nie skonczone a pozatym nie chce mi sie bawic w ą ę ś ć tylo po prostu pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a mi tak po prostu nie chce się Ciebie czytać człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zink87 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 to po co sie spinasz widze jak na kazdym forum wazniaki chojraki cwaniaki kazdy wie lepiej kazdy ma racje a najlepsze ze calkiem nie na temat ale coz taki kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.