Wieteska Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 OK, masz rację, dwie, w przeciwnych kierunkach. Ale nie masz racji, że sposób, w jaki pracuje łańcuch, różni się w zależności od tego, czy się pedałuje, czy skiduje. Co do spinki, to wydaje mi się, że faktycznie powinna być od strony koła, natomiast to, w jakim "kierunku" jest zamontowana, ma raczej znikome znaczenie..
mloody Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 O takie szybkie foto. Trochę owijka się upaprała, ale w weekend szorowanie Przez ten czas złapałem kapcia z tyłu i wymiana na detkę conti race. Póki co śmiga.
atol Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Moje pierwsze ostrekółko po całym życiu na góralach. Różnica w prędkości prawie dwukrotna, a jeszcze nie zdążyłem napompować kół
grzegosz Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 dokładnie,sugino zen.PS rower już nie istnieje
LadyKiller Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisano 29 Sierpnia 2015 przez paprochy pod obiektywem nie złapie ostrości telefonem :\ świeżo złożony, pierwsza jazda na ostrym Jutro dodam lepsze zdjęcie
mejdej83 Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 witam wszystkich. Temat przejrzałem od początku strona po stronce, część maszyn piękna. Poniżej prezentuję swojego singielka, taki bardziej bmx style. Jeszcze będzie kosmetyczny tuning, obręcze podmaluje na czarno całe, oponki pójdą czarne, napisy ze sztycy i kiery oraz mostka srebrne też znikną. Wjedzie czarna korba i czarny łańcuch. Rozważam też żółtą z żółtym łańcuchem. Jak fundusze pozwolą to wideł też dam czarny w tym roku.
dvvaa1d Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Trochę wstyd,ale już zbieram lepsze części do niego :3 Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
mateuszkukla Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 aktualnie pedały są już na szczęście metalowe, z noskami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.