marian600 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jeżdżę z hamplem i pewnie dlatego podobają mi się takie obręcze bez rantu. Tutaj miód, blat tylko taki trochę nie do pary. Ta sztyca jest taka gięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 blat to gipiemme pista, mi się podoba taka klasyczna wstawka we "współczesnych" projektachA sztyca to thomson elite setback, właśnie taka gięta fabrycznie, ale na dniach wleci taka sama, tylko prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 9 Października 2014 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Każdy lubi co innego, ale fajna maszyna naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Mały upgrade po dzwonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketrab5 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zastanawiałem się czy tak gięta kiera będzie pasować do bardziej szosowego mostka i muszę przyznać, że bardzo mi się to podoba.Co to za kierownica? Gdzie ją kupię i w jakiej cenie? Ile wynosi średnica twojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Zoom, 25,4mm, kąt chyba 15*. Do wyrwania na alledrogo lub w lokalnym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Sprzęta jeszcze nie pokażę, bo mieszanka klasyki z nowoczesnością ale dla mnie liczy się funkcjonalność na torze. Ale dziś mały smaczek, w moim ostrym wylądowała taka korba z zacnym blacikiem 56t pełny oryginał z 1978 roku (jeśli się nie mylę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Sprawdź po kodach na ramionach jak nie jesteś pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W tych latach nie podawali kodów. Także jedynie VeloBase.com i zdjęcia. Wyszło na 1978. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Kurde bo miałem taką samą korbę i zdawało mi się, że były kody. Zresztą pod koniec lat 70 już były oznaczenia, dziwne że nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No nie ma niestety. Jest tylko wyryte standardowe VIA oraz długość korby. Ale tak jak pisalem, po to jest VeloBase żeby takie rzeczy rozjaśniało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Kozak teraz dla odmiany widzę mostek klasyk. Co to za pedały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 time, oldskulowy model ataców, nie do zabicia chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrkowiec Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 niezły kocur... wiele to waży? całość z pedałami. no i szytki czy oponki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 opony. W najlżejszej konfiguracji, z widłem carbon i aheadem myślę że ok. 7kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a w powyższej konfiguracji ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 wideł waży jakieś 150g więcej, kokpit też pewnie podobnie, ale na korbie zrzuciłem parę g.Nie mam wagi, ale porównując do tego co miałem wcześniej to obstawiam ~7,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieteska Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Tępe, nie ostre, ale jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
summitsvift Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 moje dziś złożone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nie podoba mi się, taki typowy hipsterower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jak dla mnie ostre to ostre, tor i tyle, ma być baran, mają być strapy, noski lub spd i zero hamulców. Nie uważam w poziomych hakach jakiś prostych kier, i hamulców. Także na nie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flamner Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Tępe, nie ostre, ale jeździ. co to za klameczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Najzwyklejsze, przełajowe... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieteska Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Akurat ten model występuje pod wieloma markami, m. in. 8bar, czy BLB. Nie pamiętam, gdzie kupiłem te, ale były jakieś mocno bezmarkowe, i dzięki temu tańsze. Jak znajdę, to napiszę. Trochę do bani jest z tym, jak siedzi w nich koniec linki, bo wystaje i mocno przeszkadza. Można zamienić linki z hamulcowych na takie do przerzutek, ich końce siedzą dobrze, nie wiem tylko, jak jest z użuwaniem cieńszych linek do hamulców. Można też trochę rozwiercić klamki. Ktoś kojarzy może, czy da się gdzieś kupić linki z innym zakończeniem, niż standardowe hamulcowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.