Kartezjusz Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 perzon fajna maszyna. Ile masz zębów na przedniej patelni? Bo z tyłu z tego co widzę to pewnie 16... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Niestety 42, blat 52 nie mieści się po wewnętrznej i zachacza o ramę :/ ale na dniach bedzie 46t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 A skąd bierzesz balcik? Masz jakieś sprawdzone źródło? Szukam 44T w razie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoPi Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Kurde tyle super ram widzę u grzegosza i Adaasko, może byście jakąś sypnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszkukla Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbo Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Kiedyś dawno temu już go tu wklejałem. Wygląda to waszym zdaniem jakoś sensownie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Wszystko ma jakiś sens Mostek wygląda masywnie przy tej ramce, montowany na przejściówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbo Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Na co?? Nie składałem go, a kupiłem całego jakiś czas temu. Niestety za duży dla mnie bo podsiodłowa ma 59cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przejściówka z mostka wpuszczanego 1" na ahead.http://www.sparrow-bike.pl/index.php/cza-asci/mostki/adapter-z-1-1-8-gwint-na-1-1-8-ahead.html I tak na przyszłość to zdjęcia robi się od strony napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Można powiedzieć że skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Soli - bardzo prawilny, nic dodać, nic ująć 10/10. A tu mój środek transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Widziałem wczoraj na mieście, fajnie sie prezentuje. btw zdjęcie robione obok mojej szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 grzegosz nie żal gatorskina na skidy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 @marian600 żartujesz sobie? Ultrasport po jednym dniu wyglądała gorzej niż gator po miesiącu upalania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No domyślam się bo też kiedyś miałem ultrasporta a teraz z tyłu gatorskin. Tyle że z oponka za 140 to trochę portfel cierpi, a ile Ci wytrzymuje przy takie regularnej jeździe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 no mam ją od miesiąca mniej więcej i ciągle żyje, dopiero zniknął ten pasek na środku. A skiduję raczej sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No to dobrze wróży mojej bo ja skiduję rzadko i po 1000 km nadal mam ten pasek, dzięki wielkie za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Mój "budżetowy" singiel Rama romet pasat, tył wolnobieg 18T, korba 52T, piasty novatec, mechanizm korbowy jeszcze na kliny . Więcej w moim garażu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 geometria turystyczna jest jednak widoczna na pierwszy rzut oka...choć jeździ się bardzo wygodnie. Grube opony trochę nie fitują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchalke Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 mój gruz w trakcie budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 no bracie, kapke poniosło z tymi modyfikacjami to moj ulepek - jeszcze brakuje kierownicy, owijki (tzn jest, ale czeka na kierownice), widelec, sztyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.