Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta... Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

marian600 hej, ciesze że troche wyjasniłem :) - jakbyście mieli jakies pytania, chcieli jakies zdjęcia - walić jak w mur.

Tad3k co do gleby, ah, faktyznie mogłem to przewidzieć, jaki ja głupi! ale serio, to gleb mialem w swoim życiu, ale zabolało to szczególnie, przezywam jak ciota, ale to własnie był moj rower do brandzlowania, bardzo dlugo o takim dumałem, siodło też bylo naprawde szczegolne... eh..

Jedrasek hmm, powiem Ci, że nie bawił bym się w adaptery, bo cały sens AX idzie sie kochać, i ze zwyklym pedalem tak potęznie zakończona korba będzie wyglądac smiesznie.

Pasiasty  right:)

no łaaaadnie...

chociaż :D widziałbym tu na pewno inny mostek-nie wiem, dłuższy, odwrotny, cokolwiek...

a druga sprawa, jakieś strapy, czy coś?

z takim mostkiem wygląda troche jak dałn, pozatym jest fajny, no i ten łancuch z halflinkow, to nie jest dobry pomysł.

Mostek mam odwrócony żeby mieć wyżej kierownice a nie podobało mi się z wieloma podkładkami.  :sweat:

Dlaczego łańcuch z halflinków to zły pomysł?

poza tym, jeśli dobrze zrozumiałem opis, to nie jest ostre... ;)

Tak to jest single speed, w piaście hamulec torpedo i dwa automatyczne biegi.  :rolleyes:

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...