Adaasko Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 marian600 hej, ciesze że troche wyjasniłem - jakbyście mieli jakies pytania, chcieli jakies zdjęcia - walić jak w mur. Tad3k co do gleby, ah, faktyznie mogłem to przewidzieć, jaki ja głupi! ale serio, to gleb mialem w swoim życiu, ale zabolało to szczególnie, przezywam jak ciota, ale to własnie był moj rower do brandzlowania, bardzo dlugo o takim dumałem, siodło też bylo naprawde szczegolne... eh.. Jedrasek hmm, powiem Ci, że nie bawił bym się w adaptery, bo cały sens AX idzie sie kochać, i ze zwyklym pedalem tak potęznie zakończona korba będzie wyglądac smiesznie. Pasiasty right:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 @Adaasko - Właśnie dlatego napisałem że to już nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 W razie jakby kto chciał, a nie mógł dźwignąć całego roweru, to mam te korby z pedałami, mostek, manetki, FD, heble, kasetę i koła na piastach 600 ax i z chęcią je sprzedam. Do tego stalowe noski duracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wreszcie mogę się pochwalić czymś tutaj od dłuższego czasu Więcej zdjęć tu: https://plus.google.com/u/0/photos/100372546750983197440/albums/5901303198773093569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 fajny, co to za ramka chromowana? moser? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 ha, bardzo bym chciał, ale nie wiem jest na rurach Columbusa, całkiem lekka (rama ok. 1,8 kg, widelec trochę ponad 600g), haki przód i tył Campa, włoska mufa. To tyle co wiem o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacher Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 oto moje ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Strapy lub hamulec załóż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Strapy lub hamulec załóż! Oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Całkiem niedawno na ostrekola.pl była historia chłopaka, który prawie by się zabił, bo nie miał ani jednego, ani drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Własna głupota najczęstszą przyczyną śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jakby jeździł hardkorowo po mieście to sam by doszedł do wniosku, że lepiej jest założyć jakieś "zabezpieczenie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielkamil Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Cinelli Mash Bolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 no łaaaadnie... chociaż widziałbym tu na pewno inny mostek-nie wiem, dłuższy, odwrotny, cokolwiek... a druga sprawa, jakieś strapy, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarider Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jak na Mielca, to całkiem ładne haki im wyszły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 z takim mostkiem wygląda troche jak dałn, pozatym jest fajny, no i ten łancuch z halflinkow, to nie jest dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 poza tym, jeśli dobrze zrozumiałem opis, to nie jest ostre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielkamil Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 no łaaaadnie... chociaż widziałbym tu na pewno inny mostek-nie wiem, dłuższy, odwrotny, cokolwiek... a druga sprawa, jakieś strapy, czy coś? z takim mostkiem wygląda troche jak dałn, pozatym jest fajny, no i ten łancuch z halflinkow, to nie jest dobry pomysł. Mostek mam odwrócony żeby mieć wyżej kierownice a nie podobało mi się z wieloma podkładkami. Dlaczego łańcuch z halflinków to zły pomysł? poza tym, jeśli dobrze zrozumiałem opis, to nie jest ostre... Tak to jest single speed, w piaście hamulec torpedo i dwa automatyczne biegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 łańcuch z halflinków to zły pomysł, bo się wyciąga jak szalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 chodzilo mi raczej o dlugosc mostka, a nie o sposob zamontowania (chociaz tez) a halflink znacznie mocniej sie rozciąga, i nie widze ogolnego sensu wrzucania takich łancuchów, nie są też mocniejsze, czy lżejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tylko, że fajnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Gorzej że same pedały trudno dostać. Leży u mnie korba Dura Ace AX i nie mam z nią co zrobić. Mogę sobie oczywiście gdzieś zamówić takie adaptery na normalne gwinty ale to już nie to samo. kumpel ma chyba jeszcze pedaly da ax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A taki się zrobił Tak, wiem - siodło. Innego pod ręką nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 KOZAK! Jaka to rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Mielec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.