hedggehogg Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 alez kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selfdestruct Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 jezu jaki sztos, dawno nic tak fajnego nie widziałem. co to za pizdryki na sztycy? te pizdryki to oświetlenie, własnej roboty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Bardzo przyjemny rower. Rama jest pomalowana samym lakierem bezbarwnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ten ''pryszcz'' na mostku to tez oswietlenie mam rozumiec. Zrob no zdjecia albo filmik i poka jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ja piernicze kozacka maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Rowerek przezaisty, bardzo w moim guście No i komponenty od Fir, miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selfdestruct Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bardzo przyjemny rower. Rama jest pomalowana samym lakierem bezbarwnym? Heh rama jest ze stali nierdzewnej Noblex P+P - odpowiednik (raynolds 953) czysta bez lakieru. Jak tylko dostałem w ręce tę wściekłą sukę i zorientowałem się z czego jest zrobiona zdarłem mechanicznie cały lakier. w kwestii lampeczek... efekt powala na kolana, jednak to był pierwszy projekt z kilkoma wadami i kilka dni temu zdemontowałem je.. Wkrótce będzie nowy lepszy i lżejszy:) obręcze F.I.R-a są mega wytrzymałe. Po zapleceniu ich w połowie kwietnia i uruchomieniu roweru raz tylko dociągałem szprychy z tyłu (zaplot 4 krzyże z jednej i 3 od strony napędu) i likwidowałem jajko z przodu zapewne powstałe w wyniku złożenia koła bez połowy szprych, Jak dotąd bez awarii choć nie oszczędzam ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whynot5 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Super maszynka. Koniecznie pochwal się oświetleniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 bardzo fajnie ze nierdzewka , tak cos mi przez myśl przeszło...osprzet FIR był na rowerze czy sam znalazłeś/?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 a jak z tą owijką przy mostku wykombinowałes ze niewidac końca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selfdestruct Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 To była typowa szosa z barankiem, klamkami F.I.R-a i resztą osprzętu. Jedynie obręcze znalazłem sam bo są jeszcze czasem do wyrwania na alledrogo. A owijkę wystarczy na końcu dociąć pod odpowiednim kątem, uciąć tak żeby koniec owijki znalazł się na dolnym przekroju rurki i zalać to miejsce super glutem albo jak kto woli dłuższe zabawy butaprenem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Brakuje mi tylko żeby główka miala odrobinę ostrzejszy kąt bo optycznie się trochę front rozjeżdża IMHO za bardzo ale naprawdę wyjątkowy rower. Propsy na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 złudzenie , zdjecie nie wypoziomowane.kąty są dosyć ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Oto mój aktualny rower do codziennego poruszania się po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 fajnyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubex Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jest to moje pierwsze ostre, niestety budżetówka, ale wydaję mi się, że nie jest najgorsze Wiem, że rama taka trochę rozlazła, mało zwarta, vbrake i klamki szosowe - pomimo wszystkich negatywnych opinii w necie, spróbowałem i działają dobrze, mi kompletnie wystarczają Przednia obręcz trochę oberwała niestety i profesjonalne Piwniczne Malowanie Szprejowe zostało zdarte, aleee to nicccc Łańcuch trochę wisi, bo nie mogę go dociągnąć bardziej na tych skośnych hakach :/// (ah ci amatorzy ) PS Pochwalę się jeszcze, że ostatnio strzeliło mi na nim 550 km od końca kwietnia (dla niektórych to banał, jednak dla mnie to spore osiągnięcie). Do końca czerwca musi strzelić 1000 OSTRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A nie pomyślałeś żeby skrócić łańcuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubex Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A nie pomyślałeś żeby skrócić łańcuch? Próbówałem, ale wstyd się przyznać, nie wiem jak skrócić o jedno ogniwo, bo o dwa już (chyba) będzie za krótki... Jeszcze pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jak chcesz skrócić o jedno ogniwo to wyjmujesz dwa i wsadzasz półogniwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubex Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jak chcesz skrócić o jedno ogniwo to wyjmujesz dwa i wsadzasz półogniwo. Dzięki bardzo, rozejrzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDz Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lol co? A co za korba w tej budżetówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubex Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lol co? A co za korba w tej budżetówce? ok, festiwal śmiechu czas zacząć suncross 46z, allegro 30zł, korby 170mm - po prostu noname Ponawiam pytanie, z czego taki "lol"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A co mi tam. Wrzucę jeszcze link do Pedal Room. http://www.pedalroom.com/bike/xb3-track-bike-11755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ruskaja maszina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.