smurv Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 chciałbym sie do czegos przyczepic ale byłby to jedynie oznaka mojej zazdrości. najladniejszy fix jaki widzialem w pl
marianoitaliano Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 No całkiem ładnie się prezentuje. Chrom na kokpicie robi wrażenie Stery fajnie się komponują, cieszę się że w tak ładnym rowerze znalazł się niegdyś mój element Pokaże Ci taką ciekawostkę. Nie wiem czy już to widziałeś, ale znalazłem supera w podobnym kolorze (chociaż ten nie ma lakieru z kolorem na sobie, tylko bezbarwny na gołych rurkach) Na pierwszy rzut oka, skojarzył mi się z twoim rowerem. Podobny kolor, korba blat pedały w tej samej kolorystyce, mostek ten sam co masz obecnie, a kierka podobna do poprzedniej
mian Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Dao, śliczny! :-) Co prawda pasował by mi tu bardziej klasycznie wyglądający blat, ale czepiać się nie będę . Za to kokpit!.. IMO kokpit robi ten rower.
dao Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 chciałbym sie do czegos przyczepic ale byłby to jedynie oznaka mojej zazdrości. najladniejszy fix jaki widzialem w pl Wiele można jeszcze zmienić, dać szamala do przodu, gatorskiny, wymienić korbę na klasyczną, dać porządny suport, a przede wszystkim łańcuch poprawnie założyć, bo obecnie jest do góry nogami A ładniejszych fixów cała masa, choćby w tym wątku. Ta rama ma szczęście, w poprzednim wcieleniu u Kamsa była różowa i rower na niej złożony urywał dupę. marianoitaliano - stery dają radę, równoważą chrom z korony widelca i kokpitu. vinorafix - rama i wszystko co z nią związane to zasługa Kamsa.
TaZ Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 @dao, za######isty! Zaczynając od malowania ramy - klasyka w nowej odsłonie, przez kolorystykę, po specyfikację pełną klasycznych części. Kiedyś złożę co najmniej tak eleganckiego supera jak ten
pjetr Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 fiu fiu super Super gdzie malowałeś i chromowałeś widelec?
Varg Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 tu to robił https://www.facebook.com/buacchinibiciclette
ivosmo Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Brakuje mi tylko bardziej klasycznych korb - poza tym klasa. Będziesz na opolskim alleyu?
dao Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Miałem być w sobotę, a czy będę w nowym terminie - nie wiem
newman88 Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 @dao: piękny piękny! ...jeździsz, czy ponownie sprzedajesz? ;-)
dao Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 hehe Szukałem odpowiedniej ramy i znalazłem, mam nadzieję że na dłuższy czas. Oczywiście wszystko jest kwestią ceny i tego, by później pójść poziom wyżej, czyli jakieś colnago czy inne klasyki
newman88 Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 hehe Szukałem odpowiedniej ramy i znalazłem, mam nadzieję że na dłuższy czas. Oczywiście wszystko jest kwestią ceny i tego, by później pójść poziom wyżej, czyli jakieś colnago czy inne klasyki ...czyli ocierasz się już o kolekcjonerstwo, a co z samą jazdą, używasz sprzętu na co dzień?
newman88 Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 jedno nie wyklucza drugiego ;-) ...pewnie, że nie wyklucza, dlatego pytam jak jest w przypadku @dao wiem, że dość często takie rowery wiszą na haku i pojawiają się na ulicy bardzo rzadko.
dao Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 ...czyli ocierasz się już o kolekcjonerstwo, a co z samą jazdą, używasz sprzętu na co dzień? mtb się kurzy, jeżdżę głównie na ostrym, w planach na ten rok mam trasy dochodzące do 250 km. Tydzień temu zrobiłem nawet jakieś 40 km po zaśnieżonym Krakowie
SixFeetDeep Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 dao zarzucił update swojego bajka wiec i ja zarzuce
Krusto Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Niech was kule bija!! Obydwoch!! Zylka zazdrosci mi peka hehe
SixFeetDeep Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Zielonego pojęcia nie mam a strasznie nurtuje mnie to pytanie. Włoski gwint mufy suportu i napis ''cambio rino'' na miskach suportu, podsiodłowa 61cm. Tylko tyle wiem. Może cos od nich ze stajni? Edit: widelec ze starego roweru holenderskiego skracany o grubo ponad 3cm
SixFeetDeep Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 oczywiście że sie przewracam dlatego roweru używam tylko do jazdy na rolkach w garażu i to przy zgaszonym świetle...
TaZ Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Kolejny bardzo fajny rower. Masz dla Niego oddzielne łóżko, czy śpicie razem?
SixFeetDeep Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Już nie spimy razem, a to była taka sesyjka ''łóżkowa'' proszę ja ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.