gleba0 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Cześć, kojarzycie pewnie cannondale cad2, chodzi mi o haki. Zastanawiam się czy da się je przerobić na torowe bez spawania. W hakach jest dosyć miejsca żeby wyprofilowac w nich miejsce na os. Co myślicie o takiej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 znaczy chcesz w hakach pionowych wyrzeźbić poziome? jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba0 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Waga ramy, widelca i sterów wynosząca 2500 gram to? Dosyć spora waga, czy mniej więcej git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 jak na stal jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba0 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 amelinium tylko stery stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 trochę sporo, u mnie tyle waży set przełajowy, z przelotkami, pivotami, widłem carbon+alu, hakiem przerzutki, sterami z wieszakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba0 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No u mnie też przelotki, hak, podkladki pod stery wraz z grzybkiem i srobą, zacisk i piwoty pod przerzutki wchodzą w tą wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamso Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam Co oznacza na suporcie Camapagnolo " 68 ss x3" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 że jest pod mufę 68mm (bsa), jest szosowy (SS-strada, P-pista) i jest pod korbę triple, więc pewnie jest niesymetryczny i oś jest dosyć długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamso Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 o dzięki bardzo. A można by go zamontować ze zwykłą korbą na dwa blaty, czy raczej nie będzie się to dodawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ale masz korbę campy? bo wiesz, kompatybilność kwadratów, to przede wszystkim. Po drugie, linia łańcucha może Ci wyjść kosmiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamso Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tak mam, nawet z tej samej grupy( gran sport) i szukam suportu. aa w sumie nie napisałem; to do szosy nie ostrego. Pytam tutaj, bo widzę , że jest trochę kumatych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 to zmierz szerokość tej osi. W szosie też musi być zachowana w miarę linia łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcio Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 chłopaki pytanie... pewnie głupie ale czy jeżeli założę na koło tę grubszą zębatkę a z przodu na korbie jest zębatka węższa to założenie szerszego łańcucha wpłynie na komfort jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 nie, przynajmniej ja nie zauwazyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcio Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dzieki za odpowiedz. Jeszcze mam pytanie. Kupilem obrecz mavic montphery pro http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=0225ab8b-1733-4e35-9fa1-adc0a9f330e9 wlasnie te. Jakue szytki moge do nich zalozyc? Myslicie ze te continentale z ktemowym bokiem podejda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipps Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Mam szybkie pytanie: czy do napięcia łańcucha trzeba jednego chaintensionera czy dwóch? http://www.togoparts.com/showroom/articles/resized-20030801171857331.jpg Rower pod ciężkiego ridera do cięższych zastosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrasek Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 @@kipps, Łańcuch spoko można napiąć bez napinaczy, ale jak już chcesz je zakładać to dwa. @@barcio, Szytka to szytka. Zakładaj jaką ci się żywnie podoba. Wiadomo że z beżowym bokiem bardziej klasycznie, ale na dłuższą metę nie ma większej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 bierz Conti Giro, to dobre szytki, najlepsze w swoim przedziale cenowym. Albo dorzuć trochę więcej i kup tufo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcio Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 można przykleić szytkę 700x22 na obręcz 700x 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no przecież, że obręcz ma być węższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikNotecki Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Panowie idzie złożyć jakieś sensowne OK z budżetem +/- 1000zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Jak najbardziej idzie! Kup jakąś spoko szosę wymień pylną piastę na novateca, archera, (tylko nie joytech) a zdjęte graty do żyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Takie pytanko. Da się pomalować rower, tak aby było widać stal, "bezbarwnym"? Problem jest w tym, że lakier wykończeniowy słabo trzyma, więc sam jako taki, byłby nie za dobry. :/ Może ktoś widział jakieś specjalne lakiery, może podkłady bezbarwne? Pozdr. Podbijam. Czy da się pokryć gołą stalową ramę bezbarwnym lakierem bez podkładów, tak aby było widać surową stal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.