Pasiasty Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To tym lepiej, że nie jest długa. Pod ostre to jak znalazł - bardzo fajna ramka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nie wiem gdzie o tym napisac więc pierwszy lepszy temat. Wpadły mi do rąk 2 bidony, takie same tylko że jeden nie ma naklejki. Natomiast drugi ma naklejkę z nazwą jakiegoś francuskiego wyścigu (sponsorami było colnago, campagnolo, selle, concor), bidony wykonane we Francji z jakimś wzorkiem w najszerszym punkcie. Może jakiś amator bidonów z dawnych lat powie mi ile to warte ? Zdjęcia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dzięki elberet, ubaw po pachy Śmiech Waldka - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarKabat Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 elberet, daruj sobie.... Płaczesz że ludzie tworzą bezsensowne tematy o ostrym kole, a sam takimi postami nie robisz nic innego, Po co zaśmiecać? Habla, może gdy pokażesz zdjęcia z tym wzorkiem, będzie można coś powiedzieć, bo tak to lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Niestety dzisiaj nie zdążyłem po nie skoczyć, bo zostały u kolegi dlatego zdjęcia będą w poniedziałek gdyż dzisiaj wyjeżdżam. Ktoś się orientuje w jaki dni i w którym miejscu jest giełda w hadze (Holandia) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Nie wiesz, kto z tego pił, kto dotykał tego jęzorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Czy ja musze od razu z tego pić ? Bidony widać że zostały wydane na okoliczność jakiegoś wyścigu we Francji gdzie sponsorami było Colnago, Campagnolo, Selle i Concor. Może ktoś coś takiego zbiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 concor czy concorde? a może condor? no bo concor to model siodełka przecież. za dużo pieniedzów chodziłyby aerobidony campy/shimano ob były. ale jak to taki zwykły okrągły to fury hajsów bym nie wróżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jestem przekonany że było tam napisane concor, natomiast głowy uciąć sobie nie dam bo nie mam tego bigonu teraz przed sobą. No jest to własnie zwykły bidon i nie oczekuje cudów, po prostu fajnie by było wiedziec jeśli to by było coś z historią czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 hahahaha o jeny, naprawdę te forum zaczyna mnie przerażać, na pewno wiemy ile amatorskich wyścigów było prowadzonych w Europie w przeciagu 30 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 a ktoś tu pytał o ich ilość, bo nie przypominam sobie ? Jak coś Ci się nie podoba w tym forum to napisz może do moderatorów a nie wypłakujesz się myśląc że coś tutaj zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Panowie, poszukuje owijki, konkretniej różowej żarówki. Ktos wie gdzie coś dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 A choćby tutaj: http://sklep-milou.home.pl/pl/p/Owijka-Fizik-rozowa/1046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 http://www.ebay.com/itm/NOS-Bar-Tape-Benotto-style-Chrome-bar-end-plugs-Red-Blue-Yellow-Pink-Silver-/140884720843?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&var=440089961046&hash=item20cd623ccb też szukałam kiedyś, ta 'czerwona' to najbliżej, co znalazłam. jeszcze http://www.ebay.com/itm/GRIP-pink-handlebar-tape-vintage-La-Spirale-3M-guaranteed-by-Ambrosio-/260951709722 http://www.globalcyclingsupply.com/store/handlebar-tape/leather-tape/adarga-leather-handlebar-tape-pink-fuschia.html drogo http://www.harryhallcycles.co.uk/m3b0s55p202/BONTRAGER-Gel-Cork-Serious-Pink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Muszę złożyć koło pod widelec 650c i za nic nie mogę znaleźć do tego obręczy (najlepiej 36otw.). Miałem na oku Mavic'i cxp 33, ale żaden sklep ich już niema Czy moglibyście coś doradzić, jakich modeli szukać, gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Tad3k jak zwykle... Fizik jest strasznie blady, ja szukam coś jaskrawego jak wspomniałem. hedggehogg - widziałaś którąś na żywo? 60$ za owijkę również oczywiście nie dam. 2 GBP - chcę coś wygodnego, to ma być generalnie owijka do mtb i ma tłumić... http://www.ebay.com/itm/GRIP-pink-handlebar-tape-vintage-La-Spirale-3M-guaranteed-by-Ambrosio-/260951709722 - ta się prezentuje troche lepiej, ale ktoś widział, trzymał? http://www.harryhallcycles.co.uk/m3b0s55p202/BONTRAGER-Gel-Cork-Serious-Pink - lub tą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Niema za co magik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 tak, to jest ta Ambrosio na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarKabat Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Pytanie za browara;) Gdzie dostanę adaptery hamulców v-brake do widelca torowego? Widziałem choćby na velo, ale mają okrągły przekrój, a mój widelec to stalowy od rychtarskiego i ma podłużny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Połakomiłem się na browara, ale nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarKabat Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 mariano: nie ma dziury w widelcu, i szukam czegoś pozwalającego zamontować hamulec coś w tym stylu przykładowo http://www.bikeforum...a-Compe-Brs-101 PS: 4 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Czyli hamulec szczękowy a nie v-brake Jeżeli adapter jest stalowy to powinien się dopasować do kształtu goleni widelca, ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 widziałem takie samo coś tylko z pivotami, więc i pod v-brake są, ale nie wiem, gdzie to można kupić. Może zrobić coś w tym stylu, jak masz zdolności manualne, albo zlecić komuś? To chyba nie jest jakaś zaawansowana technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 26 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam panowie. Dostałem kolarkę od kolegi, a właściwie jego dziaka, za paczkę fajek Dzisiaj go odbiorę, dlatego fotki kolegi rama porysowana nie wiem jak mają się koła i cała reszta. Haki ma poziome na całe szczęście. Rower to chyba romet, (naklejka) Słabo widać ale wydaje mi się że ma puknięty widelec, czy nie? Czy ta ramka to Romet super? Gmail: Email from Google Gmail: Email from Google Gmail: Email from Google Gmail: Email from Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.