Krusto Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 no to teraz czekac na wyprzedaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Już chyba po wyprzedażach, na Alelgro wystawiali przecenione graty ale teraz już nic nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, zamontowałem w końcu sztycę i siedzenie, jeżdżąc na rolce zauważyłem, że mocno idzie mi w uda. Nosek jest ok. 0,5-1cm przed osią suportu, sztyca jest bez offsetu i siedzenie dam radę cofnąć jeszcze o ok. 1,5cm. Cczyli w przyszłości muszę jednak rozejrzeć się za sztycą z offsetem ? Ktoś pisał nie wiem czy tu, że między noskiem siedzenia a linią suportu musi być minimum 5cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Czemu? I jednak proponuję cytować wcześniejsze posty, bo nie wiadomo o czym piszesz w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ciężko jeździ się, o to mi chodziło. Wysunąłem siedzenie maksymalnie do tyłu i już jest lepiej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No ale dla jednego może to być 15 cm, a dla drugiego 12, więc skąd ta gadka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dobra kur.... o coś tutaj zapytać. Nie było tematu, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobbyRob Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dobra kur.... o coś tutaj zapytać. Nie było tematu, pozdro. Tu coś masz opisane nie wiem czy o to ci chodzi ale może pomoże... http://fixed-gear.pl/blog/2012/10/ergonomiczna-pozycja-na-rowerze/#more-909 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Wiecie może gdzie w Polsce znajdę tylny plastikowy błotnik zakładany pod siodło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 RobbyRob dzięki. Witam Wiecie może gdzie w Polsce znajdę tylny plastikowy błotnik zakładany pod siodło ? Na allegro ? Błotnik podsiodłowy - Butt Fender - Biały (2949452249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Takie coś można zrobić samemu za 5zł po prostu wycinając z bloku technicznego i ozdabiając jak chcesz a potem laminując (grubym laminatem). Natomiast jest to dosyć średnie rozw. bo jak się wbijemy w większą kałuże to może nie ochlapie nam tyłka ale za to nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zackass1 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Robiłem coś w tym stylu z takiej elastycznej podkładki pod talerze, słabo się sprawdza. Co z tego, że tyłek suchy jak całe nogi mokre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 To lepsze: http://www.witindustries.nl/pages/introducing-fendor-bendor-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 @@Hablababla15, Takie coś można zrobić samemu za 5zł po prostu wycinając z bloku technicznego i ozdabiając jak chcesz a potem laminując (grubym laminatem). Natomiast jest to dosyć średnie rozw. bo jak się wbijemy w większą kałuże to może nie ochlapie nam tyłka ale za to nogi. takie coś nie zdało mi egazminu, papier ma to do siebie, że po zgięciu nie wraca do pierwotnej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No ale dochodzi do tego gruby laminat który u mnie spokojnie dawał radę, ja nie narzekałem na mokry tyłek i pas na plecach, ale nogi były mokre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ma ktoś jakieś propozycje co do sztycy z offsetem ( koniecznie biała ) ? Na allegro znalazłem: - Smica Comp 16mm = 245gram - Amoeba Vitra 20mm = 268 gram - Ritchey Comp V2 25mm = 350 gram i aż 129 zł. Ten Ritchey chyba za samą nazwę bierze dużo kasy ? Czy te 16mm będzie odczuwalne w porównaniu do sztycy centralnej czy już dokładać do Ritchey'a ? Bo ta Amoeba średnio mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 posiada ktoś już to siodełko? Chciał bym się dowiedzieć czy się drze i czy nie miał ktoś z nim przykrości nie pytam czy wygodne bo wiadomo to zależy od nas Ewentualnie proszę o polecenie innego do 50zł (wiem że mało ale na stan dzisiejszy więcej nie mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 cionelli padłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cionlli* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Za tyle kupisz już używane Selle Italia Turbo(, czy inne podobne) w przyzwoitym stanie, a to już jest klasa. Bo to ciociocio, to raczej nic specjalnego nie będzie, ani pod względem wygody, ani pod względem wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nie mówiąc o fakcie rzeczywistym. Całkiem śmiesznie to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 w aukcji napisali "cionelli" jade do chłopaków z oficjalnymi gratulacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No tak, teraz dopiero zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 jeśli już chcesz to kupić, jakiś tydzień temu widziałem w którymś ze sklepów internetowych te siodła za 36zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ale jednak licz się z tym, że pewnie będzie mega niewygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.