Mod Team IvanMTB Napisano 7 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kłaniam, Z czystej ciekawości. Dzis próbowałem dodać linke do grafiki wiszącej na forum MTBR. Była to grafika ogólnodostepna, nie wymagajaca loginu do MTBR. Zostałem poinformowany, że mi nie wolno. Czy są jakieś praktyczne przesłanki zakazujace podłączania grafik z tamtego forum, czy poprostu miałem pecha i trafiłemna wyjatkowo zawiły adres który nasz skrypt odrzucił? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a co podawałeś jako adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A no to: http:// forums.mtbr.com/attachments/ventana/721542d1346736871-2012-el-capitan-build-cap_side_1_sm.jpg (wstawiłem space po // żeby pokazało cały adres) I ponownie info : Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ekhem... No nie żebym naciskał ale dlaczemu tak się działo/dzieje? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ivan, chodziło o to zdjęcie? Się nie dziwię- maszyna ohydna jest, ale bidon ma zajefajny U mnie ,jak widać , syćko funguje, jeno żem spacje po // wywalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tak jest. To właśnie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (wstawiłem space po // żeby pokazało cały adres) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Tobie Mieciu pokazało, Tobie... Ja wiem że jestem analfabetą komputerowym ale nie aż tak. Jak próbowałem wstawić to na forum to oczywiście tych spacji nie było Szacunek... I. Ooooo a teraz działa... Magia jakś czy cuś??? OK, zignorujcie mnie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Listopada 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A, rozumiem Nikt nie mówi, że jesteś analfabetą Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.