arczii Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nazwa: Specialized Sirrus (2008) Data dodania: 07 listopad 2012 - 23:03 Rama pochodzi z sirrus'a z 2008r. Xeno Maravilloso Race Wheels, Michelin Speedium Race Tyres, EC90 Easton Carbon Handlebars, EC70 Easton Carbon Stem, 1 Set Specialized Carbon Forks, 1 Set Pro-Flo Grips, Shimano Brake Levers and Shifters, Shimano Tiagro Chain Set, Shimano Tiagro Rear Mechanism, Shimano SPD Pedals, Outland Carbon Seat Post, Specialized Racing Saddle, Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczii Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Galeria http://imageshack.us/g/1/9857100/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikopol83 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A sprzedajesz tą ramę?? bo moja jest ciut za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczii Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A sprzedajesz tą ramę?? bo moja jest ciut za duża Sam nie wiem, póki co wstrzymam się.Rama ma rozmiar 54.5, wiec jest teoretycznie trochę mała (przy wzroście 184cm)Ale prosił bym was o wycenę tego roweru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
arczii
Nazwa: Specialized Sirrus (2008)
Data dodania: 07 listopad 2012 - 23:03
Rama pochodzi z sirrus'a z 2008r. Xeno Maravilloso Race Wheels, Michelin Speedium Race Tyres, EC90 Easton Carbon Handlebars, EC70 Easton Carbon Stem, 1 Set Specialized Carbon Forks, 1 Set Pro-Flo Grips, Shimano Brake Levers and Shifters, Shimano Tiagro Chain Set, Shimano Tiagro Rear Mechanism, Shimano SPD Pedals, Outland Carbon Seat Post, Specialized Racing Saddle,
Zobacz rower
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.